Profilo FRZ1000 Fondülü 950 W 0.5 lt Isı Ayarlı Fritöz Beyaz Yorumları

Profilo FRZ1000 Fondülü 950 W 0.5 lt Isı Ayarlı Fritöz Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.09.2021
    Profilo

    Olumlu yönleri: Ürün güzel, satıcı boş.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.08.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Küçük boyutlarda bir fritöz arıyordum, Profilo markasına ait bu ürünü buldum. Daha az yağ kullanarak harika patatesler kızartıyor. Aldığım günden beri sürekli kullanıyorum ve çok memnun kaldım. Fondü yapabilme özelliği de var ki bu da fondü sevenler için harika bir artı. Kızartma türü yiyecekleri sürekli tüketenler alması gereken bir fritöz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2021
    Süper

    Olumlu yönleri: Bu fritözü geçen almıştım eve eşim o kadar çok begendi ki :) Ailecek kizartma turunu sevdiğimiz için sürekli tavada bol yağda kizartma yapmak zorunda kalıyordu. Haliyle hem yağ etrafa çok sıçrıyordu hem de ocağı tavayı felan temizlemesi zor oluyordu. Bu yüzden bu fritöz çok iş gördü diyebilirim. Sizler de eşiniz için kolaylik isterseniz kaçırmayın derim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.04.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: patates kızartması tutkunlarına müjde. bu fiyata harika bir ürün. evde burger king patatesi kıvamında patates kızartıyoruz ve çok az yağ kulanıldığı için oldukça sağlıklı oluyor. her eve lazım bir ürün ve kokusu da çok az. biz çok beğendik sürekli kullanıyoruz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.04.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) güzel

    Olumlu yönleri: Aradığım bir üründü, bu tür ürünleri (küçük olduğu için) piyasada bulmak zor. Kullandım ev için ideal. Bunu tercih etmemde ki sebep, küçük olduğundan daha az yağ ile ihtiyaç gideriliyor.

  • NI1 aracılığıyla, 31.12.2018
    Isı derecesi yetersiz

    Ürün görseldeki gibi güzel paketlenerek geldi. Ancak patates kızartması gibi kızartmalar için yetersiz kalıyor ısısı. Ocak üzerinde yapılan gibi yada çok daha fazla yağ konulan fritözler gibi kızartmasını beklemeyin. Waffle falan yapacaksanız alın

  • NI1 aracılığıyla, 25.12.2018
    Kesinlikleeee tavsiye ederimmm

    Hızlı kargo ürün mükemmeel kesinlikle tavsiye ederimmmm

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Profilo FRZ1000 Fondülü 950 W 0.5 lt Isı Ayarlı Fritöz Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Profilo FRZ1000 Fondülü 950 W 0.5 lt Isı Ayarlı Fritöz Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat