Fantom SS 2400 Ultra 2400 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Fantom SS 2400 Ultra 2400 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(145 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    kötü

    bebek beklediğimiz için sessiz olan süpürge tercih etmiştik. ilk zamanlar iyiydi ama zaman geçtikçe cekim gücü düştü. 3 yılı geçti alalı. şimdi çekmiyor desem yeridir. varsın sesi çok çıksın ama iyi süpürsün. ayrica kablosu cok kisa. 2+1 evimi süpürmek icin sürekli priz değiştiriyorum. bir süredir süpürge çalışırken kablosunu toplamaya başladı. sık sık süpürge degistirmek istemezseniz biraz fazlasını ödeyip daha iyisini almanizi tavsiye ederim. zira şu an kendimiz yeni süpürge araştırıyoruz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.06.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Cok sessiz ve cok guclu bir mekina.

    Olumlu yönleri: Sessiz olması ve yerde tek toz bile bırakmaması müthiş. Halılarda da güçlü vakumun etkisini görüyorsunuz. Kablosunu ek kablolu priz ile desteklemeniz gerekebilir. Küçük evler için üretilmiş fakat uzatma kablosu sorunu çözüyor. Farklı bir makina tercih etmem. Fantomun bu serisi çok başarılı. Tavsiye ediyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.01.2022
    Sessiz motor sesi hiç yok mükemmel

    Ürün çok kaliteli ses hiç yok çekişi mükemmel

  • Amazzon aracılığıyla, 09.01.2022
    Kesinlikle tavsiye ediyorum.

    Ürün ve aksesuarları gayet kaliteli.Çekim gücü yüksek olmasına rağmen oldukça sessiz çalışıyor.Kesinlikle tavsiye ederim, emsallerine daha çok para vermeye gerek yok.

  • Amazzon aracılığıyla, 04.10.2021
    Fantom Ss 2400 Ultra Sessiz Elektrikli Süpürge 850 Wattage

    Plastik kalitesi sağlamlık tamamda, görsel olarak özellikle yakından bakıldığında basit duruyor. Vitrine koymayacağıma göre çok anlam ifade etmiyor. Tekerlekler ufak ama halı üzerine çıkarken biraz dikkat. Sonrasında halı üzerinden kayarak ilerliyor. Çekiş gücü süper ve hakikatten sessiz. Çıkışta filtreler sayesinde zerre toz görmedim. 5 adet bez yedek torba ile geliyor. Yer başlıkları tasarımını beğendi. Oldukça değişken hallere bürünüyor ve girmez dediğiniz koltuk ve dolap altlarına girebiliyor. Toz alma fırça başlıkta konulsa iyi olurdu. ( 2 farklı boyda olabilir. Yüzeyler, avizelerin üzeri aşırı toz biriken yerleri tozutmadan temizlemek için. ) Daha 1 -2 kez kullanıldı diğer sağlamlık olaylarına giremedik. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.07.2021
    Sıradan bir süpürgeden daha gürültülü

    Üzerinde kocaman ultra sessiz yazan ama kendisi Ultra sesli bir ürün, ne yazık ki uçak kalkıyor gibi. İlk defa altında yorum olmayan ürün aldım, pişmanım. İade ettim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Merhabalar arkadaşlar bekar evimizde kullamak için araştırdığımız ve bulduğumuz Fantom marka SS2400 isimli sessiz ürün gerçekten çok iyi. Oldukça sessiz çalışmakta ve çokça etkili olmakta.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.06.2021
    gayet iyi

    Olumlu yönleri: çalşıgor menmunum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Tam temizlik yaparken süpürgem bozuldu bundan sonra işimin yarım kalmaması için kaliteli bir ürün tercih edeceğim. Onun için bu ürünü almayı düşünüyorum. Ürün gayet kullanışlı ve kaliteli bir yapıya sahip. Ürünün siparişinden sonra kargolama ve gönderim işlemleri oldukça kaliteli ve hızlı bir şekilde gerçekleşti. İhtiyacını var ise bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ürün için teşekkürler.

  • Trendyol aracılığıyla, 26.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü aldım cok guzel sessız calısıyo tam istediğim gibi fakat süpürgenin demir sopasına ucu tutmuyor süpürüken devamlı cıkıyo. İade zamanını 2 gun gecirdiğim için ilgililer okuyorsa yardımcı olmalarını rıca ediyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 13.10.2020
    (Ürünü satın aldı)

    sessiz dediniz çok sesi çıkıyor. Çekme gücüne göre sesi ayarlanıyor. Sesi çıkmıyor diye aldık ne oldu bari tam yazın

  • Trendyol aracılığıyla, 02.10.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Hiç kaliteli değil 🖓 Özellikle dilan özkul firmasından uzak durun derim

  • Trendyol aracılığıyla, 30.09.2020
    (Ürünü satın aldı)

    emiş gücü bana yorumlardaki kadar yüksek gelmedi . öyle halıyı kaldıracak kadar değil. emici başlıklar tekerlekli olduğundan yüksekte kalıyor gibi

  • Trendyol aracılığıyla, 16.09.2020
    (Ürünü satın aldı)

    ürün gosterildigi gibi gayet güzel çekişi de güzel ama sessiz değil o şekilde almıştım ama sesi cikiyor .çekiş gücü ve görünüşü güzel tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 07.05.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok güzel ve sessiz daha önce kullanmıştım tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 22.04.2020
    (Ürünü satın aldı)

    sağlam ve güzel bir makina

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.03.2020
    Gayet güzel

    Alırken tereddüt ettim ama elime ulaşınca çok memnun kaldım. Sesi normale göre az. Çok çabuk elime ulaştı. Teşekkürler

  • Trendyol aracılığıyla, 24.03.2020
    (Ürünü satın aldı)

    sesi maximum derecede biraz çıkıyo oda çok değil insan konuşma sesi kadar bir ses çok iyi çekim gücü halıyı yerden kaldırıyor toz bırakmıyor

  • Trendyol aracılığıyla, 11.02.2020
    (Ürünü satın aldı)

    hem fiyatı hem ürünün kendisi çok iyi....

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.12.2019
    .

    Olumlu yönleri: 2015 yılından itibaren kullanıyorum ben bu süpürgeyi. Çok ta memnunum. Çekim gucunden memnunum. hortum, baslik , ve tekerlek kalitesi çok çok iyi. Hem halıda ki hem de yerlerde ki zeminde de çekim gücü çok iyi. Almayı düşünen herkese ben kesinlikle tavsiye ederim. Zaten Fakir kaliteli bir marka. Fiyatı da kalitesi de çok çok iyi herkese tavsiye ederim mutlaka.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fantom SS 2400 Ultra 2400 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fantom SS 2400 Ultra 2400 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat