Fantom Buharbi BH 1500 W B Sınıfı Temizlik Makinesi Yorumları

Fantom Buharbi BH 1500 W B Sınıfı Temizlik Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 15.06.2019
    Vileda sevmeyenler buraya

    diğer mağazalarda yüksek fiyatta burada uygun olduğu için biraz tereddütle kalmıştım ama ürün gayet güzel ilk önce kendim için sipariş vermiştim bunu ablam için aldım Viledanin gerçekten temizlemedigine bir kez daha şahit oldum çocuklu evler için harika bir ürün tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2018
    süper

    Bir kez kullandım daha ama çok memnun kaldım. supurdukten sonra uyguladım sonra elimle parkeleri kontrol ettiğimde elime hiç toz kir gelmedi, aynı şeyi vileda ile yaptığımda parkede fayansta mutlaka kalıyordu.ayrica hızlı bir şekilde kargo elime ulaştı.

  • NI1 aracılığıyla, 18.09.2017
    Memnun kalmadım. Tavsiye etmiyorum.

    Ürünün performansına gelirsek derz aralarını etkili temizleyemiyor. Parke ve fayans yüzeylere su izi bırakıyor. Sert yüzeyler için olan mikrofiber bez çabuk yırtıldı. Sonuç olarak bu ürünü tavsiye etmiyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 09.09.2017
    1550 watt en guclusu

    2-3 kat fiyatina satilan urunlerden daha fazla gucu var. Cok guzel temizliyor. Iyi ki almisim.

  • NI1 aracılığıyla, 14.08.2017
    merhaba

    muteşem..tek kelimeyle harika pahalı ürünlerden daha üstün..tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 10.11.2016
    fantom buharlı temizleyici ekonomik ve kaliteli bir ürün

    Ürün elime ulaşır ulaşmaz hemen açtım paketi ilk 15 dk suyun ısınmasına rağmen buhar vermedi birkaç kez makinayı tekrar çalıştırdım nihayet çalıştı haznede ki suyla evde silmediğim yer kalmadı çok iyi lekesiz ve iz bırakmadan temizledi çok memnun kaldım gelen misafirler de cok beğendiler onlar da almaya karar verdiler ayrıca ürünün çok iyi bir şekilde paketlendiğini de belirtmeliyim.

  • NI1 aracılığıyla, 07.11.2016
    güzel kullanışlı

    hızlı kargo sorunsuz ürün, özellikle çocuğu olan herkese hijyen için kesinlikle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2016
    Harika

    Henuz sadece birkez kullandim halima leke olmustu lekeye kosla doktukteb sonra hali aparati ile kullandim. Sonuc guzel. Parkeler ise tek kelimeyle harika

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2016
    Fiyat-Performans

    Ürün fiyatına göre gayet iyi, önceden süpürüp arkadan kullanmanız gerekiyor eğer kirli zemine uygularsanız mobunuz çabucak pislenir. Hızlı ısınıyor ve kullanılıyor. Ben yüzey temizleyici damlatıyorum birkaç damla çok güzel siliyor. Ancak dediğim gibi yerleri süpürmeden uygularsanız kötü bir görüntüyle karşılaşırsınız. Lakin ne kadar silerseniz silin bu cihazı kullandıktan sonra vay be arkadaş bu kadarda kirlimiymiş yerler diyeceksiniz... Simsiyah kiri pası çıkarıyor fevkalade şekilde.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.02.2015
    Evde bulunmalı

    Süpürgeyi yeni aldım.Sadece bir kez deneyebildim.evde genel temizliği yardımcım bezli silerek yapıyor.Ben yeni çıkam moblarla eğilmeden yapıyorum.Ürün buharla temizlediniz için kesinlikle daha hijyenik.parkeler hafif ıslak gibiydi,kurulamadım.Sonradan iz falan kalmamıştı.Önceden güzelece süpürüp sonra kullanmanız gerekiyor.Halılarda mucize beklemeyin.Ayrıca kablosu kısa.ama fiyat çok iyi ve işe yarar.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fantom Buharbi BH 1500 W B Sınıfı Temizlik Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fantom Buharbi BH 1500 W B Sınıfı Temizlik Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat