Fantom Poseidon CC6500 Krem Elektrikli Süpürge Yorumları

Fantom Poseidon CC6500 Krem Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Cok iyi ama kirli su haznesi biraz kucuk

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Cok iyi memnun kaldik

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Tek kelimeyle süper almanızı öneririm ben çok memnun kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Krem rengi istedim ama kırmızı geldi. İade etmedim ama çekişi güzel koltukta denedim sadece koltukta iyiydi yani ama kirli su tankının temiz su tankından küçük olması saçma ve zaman kaybettiriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü Krem istedim Kırmızı geldi. Satıcı elinde ne varsa onu gönderiyor. Şans kader kısmet. Ayrıca ürün orjinal ambalajı ile kargoya verilmiş. Ürün kolisi paramparça olmuş. İçindeki ürün parçalarının düşmemesi ve ürünün parçalanmaması ayrı bir şans.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Kullandım çok başarılı buldum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Yıkaması iyi. Yalniz donanıma ait parçalar çok kalitesiz. Hortumun birisi su damlatıyor, vakum borusu habire gevşiyordu, sıkıştırmak istedik çat diye kırıldı. İlk kullanımdan izlenimlerim böyle.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 29.08.2019

    Как использовать этот пылесос?

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2019

    Gayet iyi ve kullanışlı memnun kaldığıma İnan’ın tavsiye edebileceğim bir makina

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 22.12.2011
    KALİTELİ BİR MAKİNE

    2 yıldır kullandığım bir makine Poseidon CC6500 , fantomun normal süpürgesi de vardı önceden elimde. su filitreli olması gerçekten temizlğin içinize sinmesini sağlayan bi özelliği, koltuk ve camları dahi temizleyebiliyosunuz. emiş gücünü ayarlayabildiğinz için ince halı vs. farketmeden temizlik yapaibliyorsunuz. kuru vakum kullanımı için antibakteriyel toz torbası var, tekerlekleri zemini çizmiyor, biraz yüksek sesi ama sonuçta halı yıkama makinesi bu o kadar ses olmalı. aldığımda /hala var mı bilmiyorum ama halı matik şampuan vermişlerdi, kokusu hala burnumda :)

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 12.12.2011
    Poseidon

    CC6500 sadece halı yıkamada değil süpürme de de iyi bir cihaz. su filitreli olması hem sağlıklı hem de pratik bir temizlik imkanı sunuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2010
    mükemmel bir makina

    ürünü cuma günü siparişettim. Hafta sonu olmasına rağmen pazaetesi elime geçti.Çok iyi mükemmel bir makina bu makina ile evin bütün temizliğini yapabiliyorum. Çok memnun kaldım. Ayrıca satıcı firma Webdenal a teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2010
    işe yarar

    ben 2 senedir kullanıyorum temizliyor gerçekten de ama sesi çok fazla. halı yıkarken bayağı zorlanıyorsunuz. En önemlisi yedek parça sorunu.bozulduğunda veya parça kırıldığında nereye başvuracağız bilenler varsa lütfen yazssın. antalya ili için teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2010
    çok iyi bir ürün

    ürün dün geçti elime biraz geç geldi fakat gerçekten güzel bir ürün dün hemen kullandım su filitreli olarak çalıştırdım daha sonra su haznesine baktım ve çok şaşırdım halıdaki bütün pilikleri toplamış içine eşim görünce oda çok şaşırdı herkese tavsiye ederim güzel bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2009
    çok kullanışlı

    ürünü daha önce başka bir yerden indirmli olarak aldık, 2 senedir kullanıyoruz 1500 tl lik halı yıkama makinelerinden neredeyse hiç eksiği yok.Eşim çok memnun

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2009
    kullanılan malzeme kalitesi çok düşük

    ben yaklaşık 3 ay önce aldım ürün iyi iş görüyor fiyatına göre hatta bayağı güzel iş yapıyor ama deyim yerindeyse ooyuncak gibi her tarafı basit plastik hemen kırılabiliyor hortum bağlantıları çok zayıf ayrıca benim ürünümün hortumu bir kaç yerinden koptu allahtan buradaki servis iyiymişte hemen çok problem yapmadan halletti

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2008
    ürün gerçekten güzel

    FANTOM POSEIDON CC6500 SU FİLTRELİ HALI YIKAMA MAKİNESİ ni bugun teslim aldım. çok güzel bir alet. fabrikadan tedarik sürecindeki geçikmeden dolayı 5-6 günde elime ulaştı. eşim kullaınca biz bu pisliğin içindemi oturuyormuşuz diye hayretler içinde kaldı. tek kusuru teleskobik borunun giriş yeri biraz bol. onuda hepsiburada.com müşteri hizmetlerine ilettim. onuda çözeceklerine eminim. daha önceki yazışmsalarımdada çok hızlı ve tatminkar cevaplar vermişlerdi. hepsi burda kom gerçekten güvenli ve müşteri hizmetleri çok iyi. alışverişin her safhasınıda size mail le bildiriyorlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2008
    güzel.

    akrabam fantom kullanıyor gücü güzel torba derdide yok bu fiyatada çok iyi...kendim bunun başka modelini kullandım güzeldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2008
    özellikleri çok iyi

    ürünün özellikleri çok iyi sadece bazı kısımlarında kullanılan malzemeler biraz daha kaliteli olabilirdi birde anlayamadığım şey ürünün dışında 1600 watt yazıyor etiketindede 1400 watt yazıyor bu konuda fansete de mail attım ama henüz bir cevap almadım ama çekmesi kullanımı falan çok iyi en güzel yanıda su filtreli olması ürünü almamdaki en büyük etkende buydu ve çok memnunuz bu fiyat bu ürün kaçmaz

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2008
    temizlik süper

    Bu cihaz dün elime geçti harika iyiki almışım halı yıkamanın yanında ayrıca bez ve kağıt torbaya kuru süpürmede var onun yanında benim özellikle aradığım bez ve kağıt torbayı çıkarttıktan sonra TOZU SUYA FİLİTRELEME SİSTEMİ HARİKA BÜTÜN ÖZELLİKLERİ VAR alacak olanlara tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fantom Poseidon CC6500 Krem Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fantom Poseidon CC6500 Krem Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat