Fakir Darky Parquet Öko 800 W E Sınıfı Toz Torbasız Dikey Elektrikli Süpürge Yorumları

Fakir Darky Parquet Öko 800 W E Sınıfı Toz Torbasız Dikey Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(70 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Paketleme Zayıf

    Ürün elime hemen ulaştı, çeyizim için aldığımdan detaylı inceleyemedim. Ama test için baktığımda çekimi kuvvetli, üçgen başlık sayesinde köşelere ulaşabiliyor. Ancak paketleme zayıftı. Kutusunda şiş ve gergin paketli olan süpürgem sadece korucu patpat (ince olanları) ile sarılmış.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.03.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Daha önce kullandım harika bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.11.2021
    güzel ürün

    Olumlu yönleri: güzel ürün alabilirsiniz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Elektrikli süpürgemin ne yazık ki yakın zamanda bozulması üzerine bu ürünü gitti gidiyordan aldım. Fakir darkys isimli elektrikli süpürge beklentimin çok daha ötesinde. Geniş toz torbası ile dilediğiniz her ortamda anında sonuç vermekte.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: Fakir markasının birçok ürününü daha önce alıp kullandığım için güvenilir bir markaydı benim için. Uzun süredir yeni bir elektrik süpürgesi almak istiyordum. Gidip Fakir Darkys Kırmızı elektrik süpürgesini aldım. Ancak fiyat ve performans bandından değerlendirecek olurak beklentileri karşılayamayan bir ürün bu. Süpürgenin çekim kapsitesi düşük. Yani güçlü bir çekimi yok.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.06.2021
    .

    Olumsuz yönleri: Pratik görünümüne rağmen çok da pratik olmayan bir süpürge. Günlük kullanıma uygun fakat toprak parçaları gibi büyük taneli tozları süpürürseniz süpürge motoruna zarar verirsiniz. Bu nedenle beni tatmin etmedi. Filtresinin her kullanımda değişmesi gerek, çok çabuk doluyor. Ayrıca yer kapladığını düşünüyorum, katlanabilir olsa çok daha kolay olurdu. Beklentilerimi karşılamadı. Tavsiye etmem.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.05.2021
    kaliteli

    Olumlu yönleri: Bel ağrılarımdan dolayı dik süpürge istiyordum ama çekiş gücünden emin olamadığım için almakta tereddüt ediyordum. Kullanıcı yorumlarına baktım memnuniyet oranı yüksekti. Aldım ve ben de gerçekten memnun kaldım. Çok pratik ve çekiş gücü çok iyi. Köşe bucak her yere giriyor ve asla arkasında kir bırakmıyor. Keşke daha önce alsaymışım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Teslimat hızlı ürün güzel teşekkür ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.10.2019
    "BEĞENMEDİM"

    Olumsuz yönleri: bir iki süpürmede hemen sesi değişti çekim kuvveti azaldı hatta hiç çekmiyor diyebilirim hiç memnun kalmadım keşke almasaydım dediğim ürünlerden bir tanesi öylece attık depoda bekliyor hiç iş görmedi kısacası

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.02.2019
    "fakir darky 1600 w dik süpürge"

    Olumlu yönleri: ürün aynı gün kargolandı. teşhir ürünü ancak ben ürünün üzerinde herhangi bir çizik veya olumsuzluğa rastlamadım. ürün 1600 w fakir darky çekim gücü oldukça fazla tavsiye edeceğim bir ürün. zaten yıllardır kullanmakta olduğumuz bir süpürgeydi. eskidiği için yeniledik. BAŞARILI

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2018
    Mükemmel...

    Ürün çok iyi çok memnun kaldım. Düşünmeden alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2018
    Beş Yıldız

    dikey süpürgede hep fakir marka alırım ve bu üçüncü süpürgem paketi cuma aldım bugün açtım kablosu çok uzun ve çok güzel çekişi çok güzel sağlamlığı da çok güzel fakat dikey süpürge diye aldım ama süpürge dik durmuyor onun için iade edeceğim satıcıda çok güzel paketlemiş hepsi buaradaya çok tşk ederim sürekli alışveriş yapıyorum çok memnunum

  • NI1 aracılığıyla, 13.11.2018
    tsk ler

    hizli kargo tesekkurler

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.07.2018
    Gayet iyi

    Ürün elime yeni geçti. Paketlenmesi çok iyi. Çekim gücü oldukça yüksek.Kaliteli ve sağlam malzemeden yapılmış. Sesi biraz fazla ama çekim gücünün yüksekliğinden dolayı gözardı edilebilir. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.06.2018
    Üç Yıldız

    Çekim gücü çok iyi ama çok fazla sesi var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2018
    Dört Yıldız

    Günlük kısa temizlik için hep elimin altındadır. Tavsiye derim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.03.2018
    İki aylık

    İki ayı doldurduktan sonra performans beklemeyin. Biraz daha paranıza kıyın daha güzel bir şey alın

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2018
    Beş Yıldız

    Süpürge den memnunum istediğim gibi çıkıtı sesini fazla diyorlar bence sesi hiçte fazla değil almak isteyenlere tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2018
    Fakirden Şaşmamak Gerekir

    O kadar güzel çekiş gücü varki, büyük süpürgeye ihtiyaç duyulmayacak cinsten.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2018
    İyi, alınır..

    Teslimat hızlı, kurulumu hemen yapıp kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Birazcık sesi fazla o kadar.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Darky Parquet Öko 800 W E Sınıfı Toz Torbasız Dikey Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Darky Parquet Öko 800 W E Sınıfı Toz Torbasız Dikey Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat