Fakir Robert Robot Süpürge Yorumları

Fakir Robert Robot Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 06.12.2020

    Çok memnunum bizi pek çok zahmetten kurtardı incecik tozları topluyor silmeye gerek yok

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 06.06.2020

    Asla tavsiye etmiyorum. Benimde kedilerim var. Biz bütün aile olarak bu ürünü aldık ve sayelerinde teknik servisde ailemizin bir parçası oldu. 1 hafta çok güzel çalıştı. Daha sonrasında bitmek bilmeyen arızaları başladı. Kac kez parça değiştirildi hatirlamaiyorum bile artık. Son goturdugumuzde garanti süreside bitiyordu. Bize yeni kutusunda ürün verdiler. Değişen hiç bir şey yok.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 15.04.2020

    KAFAYI YEMEK İSTEMİYORSANIZ UZAK DURUN..TEKNİK SERVİSLE AKRABA OLURSUNUZ SONUÇTA ALAMAZSINIZ...

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 01.10.2018

    Bence çok kötü 4 yıldır kullanıyorum 3kez değişme gitti garanti süresi bitmeseydi birkez daha değişim yapılırdı sürekli bir yerlerinden arıza veriyor almayın paranızı çöpe atmayin

  • NI1 aracılığıyla, 26.03.2017
    İdare eder

    Ürün çok başarılı değil. Elektronik bariyeri her zaman görmüyor. Çok rasgele dolaşıyor. Tozun ortasına koysanızda kafaya göre başka yere gidiyor. Fakir markasına yaraşır bir ürün değil. Zaten fiyat olarak da belli ediyor.

  • NI1 aracılığıyla, 16.01.2017
    Özellikle kedi ve köpekli evlere öneririm

    Ürünü beğendim. Köpeğim olduğu için günlük süpürge zahmetinden bizleri kurtardı. Özellikle kedi ve köpekleri olanlara önerebilirim. :-)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Robert Robot Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Robert Robot Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat