Fakir Prestige Duo 1500 W Hepa Toz Torbalı Elektrikli Süpürge Yorumları

Fakir Prestige Duo 1500 W Hepa Toz Torbalı Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(93 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Tek kelime ile harika temizliyo.. burada fiyatı da çok uygun.

    Harika bir ürün. Filtreleme sistemi mükemmel. Eski süpürgemizle temizledikten sonra üstünden bununla temizledik. Sanki aylarca temizlenmemiş hiç bir yer. Süper süper süper. Kaçırmayın. Fiyatı da mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Alerjisi olanlara tavsiye edilir

    Eşimin ev tozlarına alerjisinden ötürü bu ürünü daha önceden mağazalarda incelemiştim ve fiyatı 560 YTL idi, alsam mı almasam mı diye düşünürken hepsiburada.com da 430 YTL fiyatını (460 olmuş gerçi) görünce hemen sipariş verdim. Tasarım çok güzel, küçük ayrıntılarla kullanışı artırmışlar. Sanırım şebekeyle ilgili, suda köpürme falan olmuyor(köpürmemesi için bir katkı sıvısı çıkıyor kutudan). Tek sıkıntısı sık sık suyunu değiştirmeniz gerekiyor. Fakat eşimin hapşırıklarının azaldığını görmek her türlü zorluğa değer.

  • HepsiB. aracılığıyla
    bu fiyata bu ürün çok iyi

    uzun araştırmalardan sonra fakirin bu süpürgesini almaya karar verdik,öncelikle hepsiburada ailesine teşekkür ederiz bu ürünü piyasadan 105ytl daha ucuza güvenli bir şekilde bize ulaştırdığı için...ürün 2 gün önce elimize ulaştı ve hemen eşimle denedik tüm evi süpürdük ve çok şaşırdık,bu kir bizim evdenmi çıktı diye,bu ürünü aldığımıza çok sevindik,her ev de gerçek hijyen ve temizlik için gerekli,piyasada daha pahalıya satılan ürünlerden farkı yok artıları var,tek eksisi su haznesi küçük olduğundan tüm evi temizlerken suyu 1-2 kez yenilemek gerektirdiği dir.düşünenler hemen alsın kullansın o zaman anlarsınız...

  • HepsiB. aracılığıyla
    süper emiş gücü

    Süper bir ürün. Fakat 2 defosu var, 1. Su kapasitesi çok düşük, büyük bir evi temizlerken su haznesini birden fazla kez temizlemek zorunda kalabilirsiniz. 2. Eğer süpürgeyi içindesu varken devirirseniz, filtresi kuruyana kadar çalışmıyor. Bunlar dışında gerçekten çok özel bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    cok füzel ve çok güçlü bir süpürge

    bu ürünü alalı bir hafta oldu ürün hemen elime üç gün içinde geçti ve ilk gün biu ürünün deremesini yaptığımızda gerçekten halıdan çok büyük bir miktarda temizlik yaptı emmesi cok kuvvetli ve sulu olması çok iyi bütün kiri suyun içini alıyor ve temiz bir ve hijenik bir temizlik yapıyor bence elektrikli süpürge almak istiyenler bu ürünü kaçırmasın ve piyasadan 57 ytl daha ucuz hepsi burada com tşk

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2020
    10 sene geçti hala harika

    10 yıldır kullanıyorum bu ürünü gerçekten süper bütün özelliklere sahip tabi kullanmasına bağlı ben hep filtrelerini değiştirdim yıkadım ürüne özen gösterirseniz asla üzmez

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2019
    Uzun Ömürlü

    Ürünü başka bir yerden 8 sene önce aldım. Ben sulu kullanamadım çünkü çekiş gücü iyi değil fakat torbalı kullanımda mükemmel tek sıkıntım kablo oldu 1 senedir 3 kez servisine 2 kez de başka yerde yaptırmama rağmen bir müddet sonra kablosu içinde takılıp kalıyor çıkmıyor artık bu kablo olayından bıktım yine takıldı öyle duruyor.Onun dışında çok memnundum başka süpürge alıcam mecbur:(

  • NI1 aracılığıyla, 10.04.2017
    Ürün

    Kayın validem ürünü beğenmiş.Ürün hem sulu hem de torbalı kullanım olduğundan kayın validem için.ideal .Çünkü kayınvalidemde astım ve bronşit var.

  • NI1 aracılığıyla, 02.04.2017
    Fakir elektrik süpürgesi yorumu.

    Ürün resimde görüldüğü gibi birebir aynı üründür. Biz zaten Fakirin birçok ürününü kullanıyoruz çok memnunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2016
    Pişmanlık pişmanlık

    Evi gırgırlayın daha iyi. Ürünü aldığımıza çok pişmanım. Hiç çekmiyo. Çok sesli çalışıyor. Hortumu çok adi. Çok çabuk devriliyor buda su filtrelikullanımda bozulmasına sebep olabilir. Su filtreli süpürgelere karşı fikrimi değiltirdi. Kuru veya sulu bir şeye yaramaz...

  • NI1 aracılığıyla, 25.10.2016
    Adamlar king

    Açılmamış ve hasar görmemiş kutusuyla geldi teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 20.06.2016

    ürün sağlam ve kaliteli

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2016
    Uzak durun

    Bu süpürge 5 yılda 2 defa motor yaktı. Orijinal motoru yandıktan sonra servisinde yine orijinal motor taktırdım, 1,5 yıl sonra o da yandı. Son derece düzgün kullanmamıza ve kesinlikle orijinal çöp torbası kullanmamıza rağmen. Hem bu modelden hem de sulu sistem süpürgelerden uzak durmanızı canı yanan bir hepsiburada.com müşterisi olarak tavsiye eder, iyi alışverişler dilerim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Elektronik Güç Kontrolü ile istediğiniz seviyede emiş gücünü ayarlayabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.05.2012
    6 sene sonra

    Bu ürünü 6 sene önce HBden almıştım. Teknik olarak tüm filtreler belirli çapın altındaki tozları dışarı üflerler bu yüzden su filtreyi seçtim. Sulu sistemlerde bu tozlar suya yapışıyor. Sürekli sulu kullanırsanız hepa filtreniz temiz kalıyor ve emiş gücündeki düşüşü minimuma indirebiliyorsunuz. Sulu süpürme işlemi biter bitmez cihazın temizlenmesi gerekiyor. Özellikle köpük filtreleri temizleyip kurutmak gerekiyor. Diğer yandan, Plastik aksamlar sertleşti ve kırılganlaştı. Hortum Tutucu tırnak, borular arasındaki tırnak, ve üçüncü tekerleği tutan kısımlar kırıldı ve onarım yapmam gerekti. Bunlara rağmen yerine koyabileceğim bir cihaz göremedim hala. Havada uçuşan tozlardan aşırı rahatsız olanlara özellikle tavsiye edebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2010
    tavsiye edilir

    hepsiburada çalışanlarına teşekkürlerimi sunarım.Ürünü perşembe sipariş verdim pazartesiye elime ulaştı.Tanıtım ve kurulumu için servisini aradım.Ertesi gün geldiler ve en ince ayrıntısına kadar anlattılar.Üstelik bulunduğumuz çaycuma ilçesinde servisinin olmamasına rağmen en yakın ilçe devrekten geldiler.Gayet memnunum.Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2010
    tam bir hayal kırıklığı

    Makineyi araştırıp hevesle aldık.Zamanla büyük hayal kırıklığına uğradım,önce sulu sistemde emiş gücü zayıftı,sonra kuru sistemdede aynı oldu,parçalarıda çabuk kırıldı,bantlamak zorunda kaldım,şimdi aldığıma çok pişmanım ve kara kara eşime yeni bir makinayı nasıl aldıracağımı düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2010
    SÜPÜRGE DEDİĞİN BÖYLE OLUR

    Ürünü alalı epeyce oldu, gerçekten çok memnunuz. En güzel tarafı sulu sistem, isterseniz kuruda kullanabiliyorsunuz. Normal sulu sistemlerde kuru kullanma özelliği büyük bir çoğunluğunda yok. Bunun yanında halı yıkama özelliğininde olması cabası. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.08.2010
    mükemmel

    verdiğiniz her kuruşu hakeden bir makine.emiş gücü oldukça yüksek.halılara yapıştı mı bırakmıyor bir daha.temizlemesi kolay.önceden temiz sandığınız evden bir ton kir çıkınca anlıyorsunuz.fakir kalitesi de yanında hediyesi

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2010
    Çok kaliteli

    Ürünü alınca evimizin aslında ne kadar çok kirlendiğini anladık. Hem sulu hem de kuru sistemi çok iyi temizliyor. Ayrıca üfleme özelliği de var. Yukarıdaki yorumlarda iyi çekmediği yönünde yazılar gördüm. Kesinlikle katılmıyorum. Ürünün iç kısmındaki süngeimaltındaki küçük filtre ıslanmazsa 1600Wlık gücüne rağmen önüne geleni yutuyor. Bunun ıslanmaması için köpük önleyici kullanmak lazım ve bir seferde hazneye ölçeğinden fazla su doldurmamak lazım. Hepsi bu. Plastik aksamı hiç de öyle kolay kırılacak cinsten değil. Çoluk çocuğun eline vermezseniz hiçbirşey olmaz. Herkese tavsiye ediyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Prestige Duo 1500 W Hepa Toz Torbalı Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Prestige Duo 1500 W Hepa Toz Torbalı Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat