Rowenta Silence Force 4A RO6441 2200 W A Sınıfı Hepa Toz Torbalı Elektrikli Süpürge Yorumları

Rowenta Silence Force 4A RO6441 2200 W A Sınıfı Hepa Toz Torbalı Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(48 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel tavsiye ederim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.10.2020

    6.ekim 2020 tarihinde2250.tl ye aldım kesinlikle o paranın ürünü degil. Malzemesi çok basit plastik hele süpürme başlıkları beş kuruş yapmaz HALININ ÜZERİNDE ÖNCE HANIM SONRA (HERHALDE HANIMIN GÜCÜ YETMİYOR DİYE) BEN UYGULADIM KENDİMİZE ÇEKİYORUZ ZORLADA OLSA FAKAT GERİ GİTMİYOR KALDIRIP TEKRAR BAŞTAN KOYMANIZ GEREKİYOR.YANİ HALIDA KAYMIYOR İNSANA EZİYET VERİYOR KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM İNSANLARIN VEBALİNE GİRMEM AKSİNİ SÖYLEYEN VARSA YÖNTEMİ BİZEDE ANLATSINLAR BAŞLIGI BİZDE ÖYLE KULLANALIM!

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2020
    (Ürünü satın aldı)

    O paranın ürünü degil pişman oldum.Halının üstünde süpürgesi yürümüyor.içine bir toz torbasını bile çok görmüşler.ürünüde firmayıda tavsiye etmem.Ne demek istedigimi alınca anlarsınız fakat iş işten geçmiş oluyor.Ben eşekten düştüm düşmek istiyen kendi bilir!

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel bir makine kesinlikle tavsiye ederim. Satıcıya da ayrıca teşekkür ediyorum kargolama vs. çok güzeldi.

  • NI1 aracılığıyla, 27.01.2020
    supurgenin icinde hepa filtresi olmadan gelmiş

    urun guzel ama hepa filtresiz gonderilmis

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2020

    Ürün gerçekten temizliğe dair tüm ihtiyaçları karşılıyor. Süper çekim sessizlik herşey hoş ama arkandan gelmesi için sürekli makineyi hortumdan çekiştirmen lazım. Ben anca bir sene dayanabildim ve başla makine aldım kolum ağrıyınca

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2019
    çok kullanışlı

    ürün çok güzel kaliteli. kargo sorunsuz ulaştı.fiyat konusunda çok iyi fiyata aldım önce güvenemedim ama problemsiz ulaştı. neredeyse 1 yıldır kullanıyoru.dijitaliyle aynı özellikte o yüzden bir düğme farkına çok para vermeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2019
    Çok memnunum

    2 senedir kullanıyorum gayet memnunum

  • NI1 aracılığıyla, 12.11.2019
    orijinal

    evet anlatıldığı gibi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.09.2019

    Olumlu yönleri: Ürün güzel ama ileride ne olur bilmiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.08.2019
    mükemmel

    Süpürgenin temizlik için tek başına yeterli olduğunu anlıyorsun çekim gücü diğer modellerin üstünde hemde sessiz 4 yıldır kullanıyorum hiçbir hata bozulma olmadı tereddüt etmeden alın derim

  • NI1 aracılığıyla, 13.07.2019
    Düşündüğüm gibi

    Hem halıda hem parkede A sınıfı olsun toz torbalı olsun diye araştırdığımda bu süpürgenin fiyat olarak en mantıklı seçenek olduğunu düşünerek aldım. Sadece bir kez kullandım, bence sesi az ve iyi çekiyor. O teleskopik dedikleri boruyu takmadan hemen önceki fırça akıllıca. Halıda gitmiyor diyorlardı, yani bilemiyorum hem kuvvetli çeksin, hem halının dibindeki tozlara da ulaşsın, hem de kolay gitsin mümkün mü? Hem makinenin üstünde hem de süpürgeyi tuttuğun yerde çekişi ayarlama şansın var. Gitmiyorsa ayarını düşür. O zaman da derinlemesine temizlemiyor deme.

  • NI1 aracılığıyla, 19.04.2019
    👏👏👏💥💥✔saglam urun guvenilir magaza✔💥💥 👏👏👏

    Oncelikle biz bu urunu almadan once cok fazla arastirdik ve piyasasina gore en uygun olan bu urunu satin aldik ayrica toztorbali ve torbasiz arasinda kararsiz kalmistik. Bu urunu almamizdaki sebep ise cekim gucuydu halıyı bile hava kaldirabilecek gucte bir supurge ve kullanimida oldukca rahat. Garanti ve faturalarini eksiksiz gondermeleri ve paketlemesi ozen gosterdikleri icin kendilerine ayrica tesekkurlerimi sunarim. Bu magazayi tercih etmemizdeki sebep ise saglam bir magaza ve urunun arkasinda bir firma sorulariniza hizli cevap verip urunun tamamen arkasinda kisiler. Tesekkurler SAY GROUP.. SAYGILARIMLA.. IYI CALISMALAR DILERIM..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.01.2019
    "👍 "

    Olumlu yönleri: Evden bir şikayet gelmedi, iyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.01.2019
    "Rowenta RO6441"

    Olumlu yönleri: Ürün gayet zarif ve sessiz. Herkese tavsiye ederim. Birde üçgen başlık takınca kullanımı çok güzel. Yani cihazdan çok memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.01.2019

    Olumlu yönleri: Bekledigimiz gibi geldi cok kuvvetlli emis gücü vvar

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.01.2019

    Olumlu yönleri: Çekimi gücü sessizliği harika bir ürün.gece bir çalıştırabilirsiniz.kablosu uzun

  • NI1 aracılığıyla, 18.12.2018
    Güzeeel.

    Fiyat performans olarak harika.çekimi kuvvetli,gerçekten sessiz,malzeme kalitesi güzel(made in france) Halı üzerinde kullanmanız imkansız.Mutlaka ayrı bir turbo başlık(döner fırçalı) edinilmeli.Bunu unutmayın.!!Orjinal turbo başlık 300 lira civarında.Yada turbo başlıklı daha üst modeline yönelebilirsiniz.Misal ro6477,tabi fiyatı da daha pahalı.

  • NI1 aracılığıyla, 07.12.2018
    Rowenta RO6441

    Satın alırken teknik detaylara bakarak almıştım. Ancak makine hakkında çok farklı ve kafa karıştırıcı yorumlar vardı. Açıp çalıştırdığım zaman teknik verilere güvenmek gerektiğini anladım.Mekanik aksam güzel. Çekiş gücü gerçekten çok fazla. Yorumlarda halıya yapışıp kaldığı ve kullanılamadığı-sanırım fazla emme gücünden dolayı- ifade ediliyordu. Hortum tutma yerindeki havalandırma ayarını en fazla havalandırma seviyesine getirdikten sonra ana gövde üzerindeki sürgülü kademe ayarını halıda rahat yürütecek bir seviyeye ayarlayın. Halıdan taş veya parke zemine geçişte hortum üzerindeki havalandırma ayarını kapatarak bu zeminlerdeki emmeyi kolaylıkla kontrol edebiliyorsunuz. Ayrıca gerçekten son güçte dahi sesi rahatsız edici olmaktan uzak.

  • NI1 aracılığıyla, 30.11.2018

    ürünü çok beğendim paketi harika geldi gelir gelmez denedim ve çok memnun kaldım tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Rowenta Silence Force 4A RO6441 2200 W A Sınıfı Hepa Toz Torbalı Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Rowenta Silence Force 4A RO6441 2200 W A Sınıfı Hepa Toz Torbalı Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat