Rowenta RO8333 750 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Rowenta RO8333 750 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(66 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ürün hakkındaki olumlu yorumları okuyarak almaya karar verdim ve sonuçtan çok memnunum. hem sessiz çalışması hem de çalışırken tozsuz bir hava çıkarması en beğendiğim özellikleri oldu. Çekiş gücü ve diğer aksesuarları da çok başarılı. kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok güzel

    yorumlara bakarak ve arkadaşımın tavsiyesi üzerine satın aldım, çekim gücü çok güzel ve dışarı toz vermiyor, sesi düşük, tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Alınır

    Çekiş gücü süper olmasa da iyi sayılır, sessiz ve performans fiyat ortalaması iyi bir ürün olumsuz olarak söylenebilecekler çok yüksek çekiş gücü olmamasına rağmen süpürürken halıya yapışma durumu oluyor süpürme kolundaki hava çıkısı düşürülerek bu sorun azaltılabilir. Plastik kalitesi rakiplerinden kötü, hepa filtre yıkanabilir cinsten değil, mecbur periodik olarak değiştireceksiniz. Sonuç olarak sessiz bir cihaz olsun performansı da ortalama üstü yeter derseniz fiyatına oranla alınabilecek bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    Rowenta

    Burdaki yorumlar üzerine aldım hepsiburadaya teşekkür ederim çok başarılı ürün hızlı kargo hemen denedim süper çekiş ve sessiz tavsiye ederim çok güzel bir ürün kaliteli

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tam paranızın karşılığı...

    Sessiz çalışıyor. Emiş gücü çok iyi. Aparatları güzel.memnun kaldım.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün fotografta gorundugu gibi gonderilmedi. hali zemin basligi gonderilmiyor. ilk basta eksik gonderildi zannedip iade icin geri gonderdik, deneme amacli az da olsa kullandigimiz icin iade kabul edilmedi. tekrar geri gonderdiklerinde hala hali zemin basligi eksikti. bu urunu alinca zemin basligini almis olmuyormusuz demek ki. tecrubeyle ogrenmek hos olmadi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2019
    Beş Yıldız

    Çekiş gücünden çok memnun kaldım. Önceki süpürgem bozuldu diye üzülmüştüm ama bunu kullanıp performansını görünce vazgeçtim işlerim kolaylaştı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.10.2019
    "."

    Olumsuz yönleri: Ne çok iyi ne de çok kötü diyebileceğim bir makine değil. Gönül isterdi ki “Harika!!!” diye yorum gireyim buraya ama maalesef ürün orta halli, ne kadar ekmek o kadar köfte dedirten cinsten bir makine. Kullanımı rahat vs ama çok da sevemedim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.10.2019
    "Sessizlik"

    Olumlu yönleri: Çekim gücü yüksek ve Sessiz bir ürün

  • NI1 aracılığıyla, 22.10.2019
    Roventa elektrik süpürgesi

    Ürün kullanışlı çekimi gayet güzel temizlemesi basit sadace süpürge başlığı halı yüzeyde rahat hareket etmiyor biraz süpürme işlemi yaparken güç kullanmak gerekiyor

  • NI1 aracılığıyla, 18.10.2019
    Çok düşünmeye gerek yok. Al gitsin.

    Aslında bir ürünü 3-5 ay kullanmadan yorum yapmamak lazım. Kaç sene dayanır bilemem ama İlk kullanımda sıkıntı yok sesi az çekişi çok iyi. Haznesini boşaltmak çok kolay. Oldukça küçük. Boyuna göre iyi iş çıkarıyor. Çok yorum okuduktan sonra almaya karar verdim. Memnun kalmayan yoktu. Bütçeniz 500 liraya kadarsa bu fiyata daha iyisi bulunmaz heralde.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.10.2019
    "8 numar dort yildiz bir ürün"

    Olumlu yönleri: Ufak tefek çizikler dışında her şeyi ile güzel bir ürün. Halı emiş gücü yüksek ve bir o kdar sessiz. Daha pahalı bir süpürge almaya gerek yok. Her anlamda yeterli.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.09.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Walla süpürge muhteşem. Çekim gücü çok çok iyi. Hem halıda hem de sert zeminde çekim gücü süper. Sesi de gayet düşük. Fiyatı da gayet makul aslında. Almayı dşünenler rahatlıkla alabilecekleri bir süprge. Tavsiye ederiz.

  • NI1 aracılığıyla, 09.09.2019
    super bi makine

    Cok beyendim disarida bu fiyata bulamadim

  • NI1 aracılığıyla, 05.09.2019
    Mükemmel

    Çokça araştırıp bu ürünü almaya karar verdim. Çekiş gücü mükemmel. Ses seviyesi rahatsız etmiyor. Bonicasa adlı satıcı ürünün ambalajını çok özenli yapmıştı. Satıcıya bu özeni için de ayrıca teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.08.2019

    Herkesin alması gereken mükemmel bi süpürge

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.07.2019
    "ürün güsel"

    Olumsuz yönleri: Satıcı sıfır die sattı ama sanırım teşhir ürünü yolladı üzerinde çizikler vardı uğraşmamak için geri göndermedim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.07.2019
    "Çok iyi"

    Olumlu yönleri: Bir önceki modelini almış olduğum rowenta elektrikli süpürgeyi yeniledim. Sessiz, çekişi güçlü ve enerji verimliliği yüksek. Yılda bir kez değiştirilmesi gereken 50 tl civarı hepa 13 filtresi var. Diğer 2 filtresi yıkanabiliyor. Temizleme performansı çok iyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.07.2019

    Olumlu yönleri: ürün fiyat klasında baya iyi. çekiş kuvveti güzel. insanı yormuyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.07.2019

    Olumlu yönleri: Gerçekten çok güzel emiş gücü çok güzel

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Rowenta RO8333 750 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Rowenta RO8333 750 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat