Arnica ET14300 Tesla Premium 750 W A Sınıfı Hepa Rose Elektrikli Süpürge Yorumları

Arnica ET14300 Tesla Premium 750 W A Sınıfı Hepa Rose Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(7261 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    10 numara

    Daha önce Arçelik vs kullandım ama bu makine başka bir şey. Çekiş gücü müthiş. Hele de tozu tüyü yumak yumak haznede görünce temizlik daha içinize siniyor. Kablo uzunluğu çok iyi. Tek prize takıp tüm evi süpürebiliyorsunuz. Tuttuğunuz yerden kumanda ile emiş gücünü ayarlayabiliyorsunuz. 3 aydır kullanıyorum çok memnunum. Şiddetle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    DAHA ALMADAN ÇOK İSTEDİĞİM VE ÇOK BEĞENDİĞİM TEK MAKİNA..

    Yorumlar o kadar olumlu ki indirim fırsatını bulduğum an alıcam..Gerçekten çok güzel bir makine..Hergün takip ediyorum..Hepsi burada ya satış konusunda güveniyorum..Nolur güzel bir indirim yapın..İhtiyacım var..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel

    Kargoda sıkıntı olmadı ürün sağlam ve sorunsuz elimize ulaştı.Uzum süre test ettikten sonra yorum yapmayı uygun buldum.Çekiş gücü mükemmel filtrelerini temiz tuttuğunuz sürece hergün aynı gücü alıyorsun.Motor sesi çok makul sevyede.Tutma kolundan kumanda olayı çok iyi ve kullanışlı.Süpürge kasasının pilastik aksamı gayey iyi. Aparatların pilastik malzemesi kötü bir izlenim versede görevlerini yerine getiriyorlar 3 aydır hiç bir sıkıntı çıkartmadılar.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    çekim gücü güzel, sessiz, tutma yerinden kumandası çok pratik baya iş görüyor (açma-kapama hız ayarı )ama malzeme kalitesi biraz kötü. bir iki kullanımdan sonra kol kumandasının kapağı sürekli düşmeye başladı kendi kendine, toz haznesinin kapağı tutmuyor çıkıyor kendiliğinde ve süpürge uç aparatının tekerlekleri kırıldı daha 1 yıl olmadan

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kalite Tesadüf Değilmiş....

    ürünü geçen yıl haziran ayında eşime hediye aldım biraz çekindim marka olarak ama yorumları okudukça dedim ki bunu almalıyım ve aldım eşim çok sevindi 1 yıldır kullanıyoruz çekişinde bir değişiklik olmadı gayet iyi çekiyor çok sessiz çalışıyor gece 12 de bile çalıştırıp süpüre biliyoruz başlık çeşidi çok iki tane filtresi var biz daha değiştirmedik eşim ara sıra yıkayıp iyice kuruttuktan sonra tekrar taktığını söyledi koldan kumandası var açıp kapama hız ayarı yapılabiliyor 2 adet kalem pille çalışıyor ara kablosu çok uzun çok işe yarıyor sadece birazcık büyük kaba duruyor ...benim 1 yıllık deneyimim herkese tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün beklentimin üzerinde çıktı. Sessiz çalışması, emiş gücü ve dışarıya toz vermemesi ile öne çıkan bir ürün. Bu fiyatlarda ürün arayanlara kesinlikle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ürün gayet güzel sağlam geldi de..sessizliği bi başka güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok iyi

    Ürünü Tekyol satıcısından aldım, hepsi burada da fiyatı diğer satış yapan sitelerden çok daha uygundu. Bugün teslim aldım ve denedim; sesi yok değil ama benzer ürünlere göre hayli az. Çok fazla aparatı var ve malzeme kalitesi iyi. Hem toz alerjim hem de kedim var o yüzden filtrelemesi benim için önemliydi ve alerjisi olan biri olarak süpürürken rahatsızlık duymadım. Yerli üretim olması tercih sebeplerimden biri ve aynı özellikteki yabancı markalara göre fiyatı çok iyi. Kirby , Dyson türü bir ürün alamayacaksanız gayet yeterli bir alet iki katı para ödemeye gerek yok. Almam da sitedeki yorumların çok katkısı oldu , yorum yapan herkese, satıcıya ve hepsiburadaya teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Siparişim gayet özenli ve zamanında ulaştı ama ürün faturası ve garanti belgesi yok acil olarak ilgilenirseniz sevinirim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok iyi bir ürün ??

    Ürün çok kısa sürede elimize ulaştı. Zaten ürünü yorumlara bakarak aldık. Halılardan sanki hiç temizlik yapılmamışçasına toz çıktı. gerçekten çekişi çok güzel ve gönderilen başlıkları kullanışlı. sesi hiç rahatsız etmiyor. temizliği çok kolay. Tek olumsuz yanı ise makinanın ebat olarak biraz büyük olması. Genel olarak başarılı bir urun. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet Başarılı Bir Ürün

    Ürünü en çok satanlar kategorisinde gördük videolarını izledik yorumları okuduk aldık. SONUÇ ? bence gayet başarılı bir ürün. Sesi bir çok makinaya göre az. sesi Fazla diyenlerin diğer makinaları hiç çalışmıyor galiba. Kademeli çekiş özelliği güzel ve Tutacağındaki kumanda özelliği çok iyi bi detay. Çeşitli ebatlarda başlıkları var. Hatta turbo brush başlık çok çok iyi ama sert zeminler için tasarlanmış galiba halı üzerinde fırçası dönmüyor duruyor. Yeni aldık ürünü pişman olacağımızı sanmıyorum. aynı ürün philips veya bosch olsa en az 1300 TL falan olur. Abartıya gerek yok görünüşü ve temizliği de kolay. alın güzel güzel kullanın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Arnica Tesla Premium

    22 Kasım Perşembe günü 22:27495 335 51 Sipariş No’yla sipariş verdim Teslim tarihi 24 Kas Cts, 19:35 elime ulaştı. Aras Kargo ve güvenilir elemanları ile Satıcı Süpürge Sepeti’ne hızına ve güvenilirliğini tartışmasız kendini göstermiştir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika

    aşırı sessiz değil bikere ama ben en kuvvetli ayarda çalıştırıyorum yaklaşık üç ay oldu inanılmaz memnunum. çekişi çok güzel malum evde bir çocuk ikide kedi olunca evi tertemiz yapıyor:) içinden çıkanlara inanamıyorsunuz bu ev bu kadar pismiymiş diyorsunuz. çok fazla aparatı var. ben çok beğendim :}

  • HepsiB. aracılığıyla
    Urun tatmin etmedi

    Ürünü başka bir siteden aldım ve ürünü 1 senedir kullanıyoruz.Annemler için almıştım.Lakin kendi evimizde kullandığımız Philips i bize aratti.Supurge basligi çok basit ve istenilen performansı gösteremiyor.Surekli on filtreleri tıkanıyor yıkanması gerekiyor.Halbuki yorumlara güvenerek almıştım.Hayal kırıklığına uğradım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    bu fiyata alınacak makina. fazla rahat kullanışlı değil ama güzel makine. sadece kutusu ezik geldi bir tarafı darbe yemiş gibi artık kargo şirketinden mi bilemiyorum. ürün şahsıma teslim edilseydi kontrol ederdim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Fiyatına göre çok iyi bir ürün. Almak isteyenlere tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel makine

    iyi temizliyor sesi fena değil tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kumanda çalışmıyor!

    Ürün elimize sorunsuz bir şekilde, kısa sürede ulaştı. Gayet kullanışlı, sessiz ve emiş gücü iyi fakat süpürgenin sapının başlığında yer alan kumanda çalışmıyor pil takmama rağmen. Kılavuzda bu özelliğin ürün modeline göre değişebileceği ibaresi var yalnız bize gelen ürünün üzerinde ürünü tanıtan etikette bu özelliğin mevcut olduğu yazıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    gözünüzü kırpmadan alacağınız en iyi model

    çok araştırma yaptım. philips marathon alacaktım biraz parayı kıyıp sonra yarı fiyatı olan Türk malı aldım vee kesinlikle bu özelliklerde tek bir makine yok diğerlerine baktığımda ya hacimleri küçüktü ya da aşırı pahalıydı. kesinlikle öneriyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla
    "Fiyat / Performans"

    Olumlu yönleri: Hafif, sessiz, güçlü. 3 katına alacağınız ürünün bundan farkı kesinlikle yok. Olumsuz yönleri: Aparat koyma yeri yok.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arnica ET14300 Tesla Premium 750 W A Sınıfı Hepa Rose Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arnica ET14300 Tesla Premium 750 W A Sınıfı Hepa Rose Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat