Arnica AA 1449 Hepatech Aqua 2400 W Hepa Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Yorumları

Arnica AA 1449 Hepatech Aqua 2400 W Hepa Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 14.09.2018

    Hızlı kargo kaliteli ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2017
    10 yillik kullanicisiyim.

    ceyizime almistim. 10 yildir kullaniyorum. hicbir sorun yasamadim. hicbir ariza vermedi. cocuklu aileler icin cok iyi cunku toz birakmiyor. emis gucu cok iyi. kesinlikle tavsiyemdir. fiyatina gore en iyisi diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.11.2016
    Düşünmeden alın

    Hem hesaplı hem de kullanımı kolay makine arayanlar düşünmeden alın derim.Çekiş gücü çok yüksek .Türk malı olması ayrıca gurur verici .Hızlı teslimat için hepsi burada ya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2016
    Hiç iyi degil

    Ürün git gide çekim gücü düşüyor çekimi hiç iyi degil berbat bir alet bnce almayın

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.04.2013
    mükemmel

    ürün kısa süre içerisinde elime ulaştı. alırken tereddütlerim vardı ama kullanınca çok iyi bir ürün aldığımı anladım. evin içini güzel bir koku sarıyor. almak isteyenlere şimdiden hayırlı olsun

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.03.2011
    SÜPERRR

    ÜRÜNÜ GECEN HAFTA ALDIM 1 GÜNDE ELİME ULAŞTI.GERÇEKTEN KULLANIMIDA MAKİNENİN TEMİZLİĞİDE SÜPER DAHA FAZLA PARA HARCAMAYA GEREK YOK.İÇİNDEKİ PARFÜMLE EV SÜPER KOKTU GERÇEKTEN TAVSİYE EDERİM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.11.2010
    bu fiyata değer doğrusu

    ürünü alalı iki hafta oldu eşimden şikayet gelmedi.buda doğru bi karar olduğunu gösteriyor.eleştiri yaparsakta kablo sarılacak yeri olsa veya kendi çekilerek sarılsa fena olmazdı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2010
    ev için en iyisi

    bu ürünü alalı yaklaşık 1 sene oldu.kısacası ev için en uygun olanı bence bu.tozun t sinden eser kalmıyo.süpürge almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.09.2010
    daha iyisi can sağlığı

    ben bu makineden bu güne kadar kendime,anneme,kayınvalideme ve arkadşıma aldım.eşim çok memnun olduğu gibi tüm aldığım akrabalarımda son derece memnun.toz yok torba yok sonuç güzel.bir tane daha yeğenime düğün hediyesi alaçağım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.06.2010
    tek kelimeyle mükemmel temizlik

    ürünü yaklaşık bir senedir kullanıyorum çok iyi temizliyor etrafta hiç toz kalmıyor çekiş gücü iyi fiyatına bakılınca kaçırılmayacak fırsat herkese tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.05.2010
    temizlik böyle olur

    temiz dediğiniz evinizi bir de arnica hepatech aqua ile temizleyin bakın neler oluyor :) o temiz dediğimiz evden çıkan tozlar suyu çamur gibi yapıyor. kesinlikle temizlik böyle olur... sesi biraz fazla ama o kadarcık olsun ;)

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2009
    halılarımın yüzü güldü. Daha ne diyebilirim ki

    fiyatı da temizliği de gerçekten çok iyi. Sadece sesi biraz yüksek ama onu da çok büyük bir problem olarak görmüyorum. Halılarımın yüzü güldü daha ne diyebilirim ki.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2009
    güzel

    ARNICA SU FİLTRELİ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ben çok araştırdım hem intr. hemde bayilerde ama aldığıma pişman değilim (+) sı çünkü çekişi çok güzel su filtreli temiz havada işinizi yapıyorsunuz (-)sesi biraz fazla her seferinde suyu temizlemelisiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2009
    ÇOK İYİ

    Bu makineden 2 yıl kadar once anneme almıştık, ucuz ama çok iyi iş gorüyor, kesinlikle tavsiye ederim. Temizlemesi biraz zahmetli, uyarayım...

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2008
    Titiz bayanlara tavsiye ederim.

    Açıkçası pek içime sinerek aldığım bir ürün değildi, ucuz olduğu için tercih etmiştim.Ama ürün elime geçince daha ilk kullanımda farkı anlaşılıyor.Halıdan geçtim parkenin altındaki tozları bile alıyor.Dışarıya hava verme verme özelliğiyle evin havası yenileniyor.Yalnız temizlemesi biraz problem oluyor.Her kullanımdan sonra temizlemek gerekiyor.Titiz bayanlara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.03.2008
    tavsiye ederim

    şimdiye kadar temizlik yaptığımı zannediyordum yıkanmış halılardan bile kapkara tozlar çıktı gerçek temizlik bu aleti yapan kişlere helal olsun (%100 türk malı )

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2008
    rahat ve kullanışlı

    Cihazı aldık ve kullanmaya başladık. Rahat bir kullanım olması ve istediğimiz yani ihtiyacımızı karşılaması bizim çok hoşumuza gitti. Çok ayrıntılı bir özellik istemeyenler için tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2008
    harika bir cihaz

    ben bu makinayı piyasadan aldım iki aydır kullanıyoruz.almadanöncebir ayaraştırma yaptım.ensonunda en ucuz olanında karar kıldım iyiki öyle yapmışım .çok memnunuz ihtiyacı olanlar hiç tereddüt etmesin.harika bir makinaya sahip olacaklar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2008
    toz derdine son

    güzel tarafları 1-bütün tozları suyun içinde görebilirsiniz.diğer makinalardaki gibi tozun yerini değiştirmek zorunda değilsiniz.bu fiyata bence çok makullll eksileri 1-tutlan sap kısmı plastik değil ,metal olmalı ,iki parça plastik biraz basıt kalmış,benim arçelik süpürgem vardı metal aksam bu makinama uydu, 2-elektrik kablosu otomatik sarmalı değil 3-biraz sesi yüksek sayılır.yaptığı işin yanında bunlar hikaye,asımı olanlara ,bebekleri olanlara öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2008
    gerçekten çok kullanışlı tertemiz

    Bence harika bir alet çünkü tamamen temizlik demek

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arnica AA 1449 Hepatech Aqua 2400 W Hepa Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arnica AA 1449 Hepatech Aqua 2400 W Hepa Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat