Hıper Mx522 Kablosuz Optik Mouse Yorumları

Hıper Mx522 Kablosuz Optik Mouse yorum ve tavsiyeleri

(34 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Webden Al aracılığıyla, 19.04.2016
    Berbat bir üründü.

    Berbat bir üründü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2015
    2 yıldır kullanıyorum.

    2 yıldır kullandığım bir ürün ve ilk kablosuz farem, bir çok sefer 1-1.5 metreden düşmesine karşın hala çalışır durumda ve mükemmel hassasiyeti var ortalama 4 ay pil ömrüne sahip ve bu sürekli kullanım için ideal bir kullanım ömrü, kesinlikle tavsiye ederim.

  • Webden Al aracılığıyla, 02.10.2015
    sar değeri

    sar değeri dışında gayet iyi bir ürün. el kanseri yapar valla :):)

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2014
    süper

    almayı düşünen arkadaşlar hiç düşünmeden alabilirler. kullanımı güzel kullanmadığınız zaman kendini kapatması süper bir özellik optik okuyucusu gayet başarılı sadece yandaki tuşlara yanlışlıkla dokuna biliyorsunuz ve dokunduğunuzda internette gezerken bir önceki sayfaya veya sonraki sayfaya geçiyor aslında güzel bir özellik ama istemediğiniz anda olunca....

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2013
    6 ay pil ömrü ve hassasiyet muazzam

    arkadaslar ürünü 1 yıldır kullanıyorum duracell pil taktım 2 adet tam 6 ay gitti piller günde ortalama 6 saat pc basında durmama ragmen bazen kapatmayı unutmama ragmen bu kadar gitti şaşırdım. vede halıda olsun bi cok yerde gayet iyi kullanımı yine beni şaşırttı. tüm çevreme arkadaşlarıma tafsiye ettim. bozulursa bida alırım gözümü kırpmam.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2013
    Gayet güzel

    Herkeze tavsiye ederim. Gayet kullanışlı ,Hyper markasına yavaştan güvenmeye başladım.fiyat artı peformans ürünü diyelim. Alan herkez hayırlı günlerde kullansın :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2013
    kullanışlı bir ürün

    anlatıldığı gibi kullanışlı bir ürün. önce tereddüt ettim ama sonra almaya karar verdim. bir problem yok. tavsiye edebileceğim bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.06.2013
    Çok Beğendim

    bu ikinci kablosuz mouse um gerçekten ele oturuşu ve şekli güzel eski mouse da 1 tane orta boy pille çalışıyordu bu ise 2 küçük pille çalışıyor. Ben beğendim fiyatına göre uygun

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.06.2013
    Bekleneden iyi performans...

    Bu ürünü alırken düşük fiyatından dolayı tereddüt yaşadım. Ancak piyasadakilerin yarı fiyatına rağmen beklediğimden daha iyi performansa ship bir ürün. Rahatlıkla tavsiye edebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2013
    beklediğimden güzel

    aldığım mouse kalitesi ile beni çok şaşırttı. Bu fiyata bu kalitede bir ürün beklemiyordum. Kablosuz olması özgürce kullanım imkanı veriyor. ele tam oturuyor. tavsiye edebileceğim bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.06.2013
    harika

    çok beğendim. şık kaliteli bir görünüşü var. battaniyenin koltuğun üzerinde yani her yüzeyde mükemmel çalışıyor. ileri geri tuşları çok işlevsel valla çok memmun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2013
    Güzel..

    Bende yorumlardan etkilenerek aldım güzel dediler güzel çıktı doğrusu bukadar beklemiyordum ama ucuz fiyata iyi kalite olmuş ben memnunum diğer mouseların yaptığını buda yapıyor :) üst yüzeyi plastik sanmıştım ama değilmiş kaymaz bir maddeden yapmışlar alanlara hayırlı olsun teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.06.2013
    memnuniyet

    yorumları okuyarak ve kampanyadan faydalanmak istediğim için aldım ve memnunum. özellikle kullanmadığın zaman kendini otomatik kapatması çok iyi. düşünen herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2013
    çok iyi

    bir sıkıntı yok en az 2 sene garantilidir.hem ileri ve geri tuşu olması en alınası olmasını sağlamaktadır.tek kötü yanı çıt çıt ses çıkarmasıdır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2013
    Bu fiyata gore cok iyi

    Kendiliginden beklemeye geciyor, tuslar kullanimi kolaylastiriyor. Alali 2 hafta oldu. Fiyatina gore gercekten performansi yuksek bir urun.Tavsiye ederim tesekkur ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2013
    fonksiyonel

    ürün çok kısa sürede elime ulaştı. fonksiyonel tuşlarının olması çok iyi. kullanışlı ve güzel. ürünü mouse almak isteyen herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.05.2013
    otomatik kapanma

    3 gündür kullanıyorum bilgisayar kapanınca fare de kendini otomatik kapatıyor olması çok iyi, ilk cıktığı zaman kablosuz fareleri denemiştim pilleri hemen bitiyordu şimdi o sorunu aşmışlar ele cok güzel oturuyor oyunlşarda da kullanımı cok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.05.2013
    Gerçekten iyi

    Merhaba arkadaşlar ürün elime kısa sürede ulaştı.Tak unut usb taktıktan sonra yaklaşık 20 sn. bir süre sonra hazır hale geldi her yerde denedim çok rahat görüyor üzerinde on/off düğmesi mevcut yanında 2 adet AAA pil geliyor teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.05.2013
    Fonksiyonel

    Kargo gönderim süresini baya bir iyileştirmiş. Kısa zamanda elime ulaştı. Maus tasarım ve kalite olarak çok iyi. açma kapama düğmesi var ki buna gerek kalmıyor zaten, bilgisayarı kapatınca maus da kapanıyor yada nano alıcıyı cıkarınca da kapanıyor. Nano alıcı için maus üzerinde boşluk var oraya takabiliyorsunuz, böylece kaybolma riski azalıyor. Yandaki tuşlara görev atayamıyorsunuz sadece ileri geri olarak iş yapıyor. Tam baş parmak hizasına geliyor, biraz hassas olduklarından yanlışlıkla basılabiliyor. Genel olarak tavsiye edebileceğim bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.05.2013
    Logitech m203 den iyi

    Daha önce Logitech kullandım, unifying alıcı ile baş edemedim devamlı bozuldu, sunumlarda yarı yolda kaldım, Ancak Hiper acele ile aldığım ve fiyatından beklemediğim kadar kullanışlı. Plastik kalitesi dışında bir sorun göremedim. O da bu fiyata ancak bu kadar olur.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hıper Mx522 Kablosuz Optik Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hıper Mx522 Kablosuz Optik Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat