Arçelik S 4312 2000 W A Sınıfı Hepa Toz Torbasız Elektrik Süpürge Yorumları

Arçelik S 4312 2000 W A Sınıfı Hepa Toz Torbasız Elektrik Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(22 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok ses çıkarıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: anneme hediye olarak almıştım bu makinayı. Annem severek kullanıyor. Etkili bir makine olduğunu söylüyor. Bende arada yardım amaçlı süpürüyorum evi gerçekten çok güzel süpürüyor. Tozları olduğu gibi çekiyor. Daha önceki makinamız oradan oraya dolaştırıyordu. Şimdi bende annemde oldukça memnunuz makinadan. Almayı düşünenlere tavsiye edebiliriz. Parasını hak eden bir ürün. Arçelik kalitesini belli ediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    verdiğim para kesinlikle boşa gitmedi. gerçek temizlik bu. evin hiçbir köşesinde parmağın ile kontrol ettiğinde toz bulamazsın.

  • Trendyol aracılığıyla, 11.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    fena degil..

  • Trendyol aracılığıyla, 05.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyatına göre iyi bir ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 15.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Süpürgenin çekim gücü çok iyi Arçelik farkını göstermiş

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çekim gücü çok güzel. Ancak koku veriyor ve sesi yüksek. Bu sebeple iade talebi oluşturdum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.02.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Arçelik kalitesi

    Olumlu yönleri: Arçelik ürünleri güzel, kullanıyorum sağlam, kullanımı kolay. Olumsuz yönleri: Gürültülü, su filtreli tercih ediyorsanız temizliğine de katlanacaksınız tabi, üst kapağı sert kapanıyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 16.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün paketlemesi çok iyiydi çok memnun kaldık kargo çok hızlı geldi gayet kaliteli ve başarılı teşekkür ediyoruz.

  • Trendyol aracılığıyla, 14.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Paketlemesi hızlı kargosu sıfır ürün olduğu için hiç paket açılmadığından dolayı satıcıya teşekkür ederim iade etmeyi düşünüyordum sebebi de çok yüksek sesli çalıştığından dolayı sonra vazgeçtim çekim gücü felan güzel sadece sesi yüksek

  • Trendyol aracılığıyla, 10.10.2020
    (Ürünü satın aldı)

    sulu olmasi havayi temuz tutuyor..cekis gücü de gayet güzel..parçaların temizligi de çok rahat..biraz gürültüsü fazla o da sudan geliyor..

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.02.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Süpürgemizi aldık eve koyduk ama daha çalıştırma imkanımız olmadı, elimizde aynısından vardı bozulduğu için aldık gerçekten harika bir süpürge evi temizlediğinizde bu kadar pis bir evdemi oturuyormuşuz diye düşünüyor insan . Su ile temizlik olması da çok iyi mikroplar yukarı çıkmıyor hemde evde toz olmuyor. teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2019
    almayın

    Ben normal arçelik mağazasından aldım çok sesli ve temizlemesi acayip zor kullanışlı değil almayın derim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.10.2019
    "mükemmel bir ürün"

    Olumlu yönleri: Ürün 1 günde adresime teslim edildi daha önceki kullandığım sulu süpürgeden çok daha profösyenel bir ürün temizlik gücü mükemmel temizlik sonrası parçalarının sökülüp temizlenmeside çok kolay şiddetle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2019
    Elektrikli süpürge

    Gayet düzenli paketli garantili kullanışlı bir süpürge

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2019
    Asla tabsiye etmiyorum yazik etmeyin kendinize

    1 yıldiz bile vermezdim 9 ay once aldik. Ilk zamanlar haliyi kaldiriyordu fakat daha sonra normal supurge gibi cekmeye basladi. Temizlemesi çok ama çok zahmetli 5 parca plastik aparati ayri ayri yıkamaniz gerekiyor ve 2 tanede hatta bi de filtre 3 sungeri de bi kac kullanimda bi yikamak gerekiyor yoksa kokuyor. Allerjimiz tuttugu icin birinden dovucusu olan bi supurge aldik 1 hafta kullandik o supurge gittikten sonra bunu bi daha kullandim. Meger sadece ustundekileri cekiyormus. Alacaklara asla tavsiye etmiyorum eziyet etmeyin kendinize.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2018
    Dört Yıldız

    Ürünü bayiden almıştım.5 sene önce. Kullanmaya devam ediyorum. Eşim aldığında ilk başta beğenmedim kullanımı bana zahmetli geldi. Kullanırken su seviyesini haznede işaretli yeri geçmeyecek şekilde dikkat ederek su koymalısınız.aparatları sök ve tak bunu kavradıktan sonra zor olmuyor.evimiz küçük bir dubleks olduğu için taşıması ve kullanması zor geliyordu bana ama düz ayak ve geniş bir eve geçince bu ürün tam benlik dedim. Temizlemesi bi kere süper ben bunu dubleks evde de kullanmalıymışım diye hayıflandım.sesi fazla bunu açıkça söylemeliyim.ancak arçelik kalitesi konuşuyor. Bi kere her kullanımdan sonra yıkamak bu sulu makinaların kaderinde var bundan şikayet eden sulu makina almasın derim. Ama üstüne basarak diyeyimki evi supurdugumde silinmiş gibi de olsun dersen bu makina işte onu yapıyor. Kullandıktan sonra su haznesini boşalt ve parçaları yıka işte bu. Evden çıkanlara şok olmak cabası. Yani gercekten temizligi cok iyi cekim gucu cok iyi.kullanirken ben borusundan degil de tasima kulpu var ust tarafinda gizli bolme icinde gorselde gorunmuyor sanki işte ordan tutup tasiyorum veya cekeceksemde dikkatli bir şekilde gittiğim odalara çekiyorum malınızın uzun ömürlü olmasını istiyorsanız aslında her ürün de dikkat etmeniz gereken şeyler var değil mi. Özellikle kalabalık misafir lerden sonra çok güzel bir temizlik sağlıyor.ev bildiğin yüzüne gülüyor.faydali olur umarım yorumum

  • NI1 aracılığıyla, 02.02.2018

    Ürünü beğendik anneme aldım gayet güzel bir cihaz kullanımı rahat temizliği etkili ,cihazın temizlenmesi de oldukça kolay.İhtiyaç halinde yine bu ürünü alırım tavsiye ederiz.

  • NI1 aracılığıyla, 18.07.2016
    Hizmet zayıf

    Ürün güzel ama firma yavaş

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.07.2016
    Tavsiye etmiyorum

    Ürünü önceden söyleyeyim su filtreli susuz çalıştırılmaması gerekiyor. Aldıktan sonra denedik ama kötü bir koku gelmeye başladı. Her süpürmeden sonra da yıkamanız lazım bu da bayağı zor ve uğraştırıyor . Alıp almamak size kalmış .

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik S 4312 2000 W A Sınıfı Hepa Toz Torbasız Elektrik Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik S 4312 2000 W A Sınıfı Hepa Toz Torbasız Elektrik Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat