Arçelik S4960 Tornado Flex 1000 W C Sınıfı Hepa Süpürge Yorumları

Arçelik S4960 Tornado Flex 1000 W C Sınıfı Hepa Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2020
    (Ürünü satın aldı)

    anneme aldim cekisi falan cok begendi

  • Trendyol aracılığıyla, 04.06.2020
    (Ürünü satın aldı)

    uzun zamandır süpürge almak için araştırıyorum toz torbalı olarak Arçelik almak istedim üründs değerlendirrme yapılmamış olması beni tedirgin etti ama farklı yerlerden de araştırdım 4 yıldız verdim çünkü plastiği bana biraz oyuncak gibi geldi ama ona çok takılmazsak diğer özellikleri mükemmel emiş gücü süpürgenin hafifliği efsane ne çok büyük ne çok minik ideal bir orta büyüklükte bence. fiş sarma düğmesi yok fiş çekilip bıraktığında otomatik sarılıyor içerisinde garanti belgesi olarak kullanılacak kaşeli faturasıyla yolluyorlar çeyizim için almıştım ama denemek amaçlı evi süpüreyim dedim toz torbasından çıkanlara şaşırdım tertemiz yaptı odayı. paketlenmesi vs gayet güzeldi içinde sğprügenin torbası vardı ekstradan 2 adet de yedek torba vardı. umarım uzunnsüre kullanılır bir üründür şimdilik deneme ile yapabileceğim yorum bu kadar.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.05.2018

    Olumlu yönleri: Teşekkürler çok memmunum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.05.2018
    "beğendim"

    Olumlu yönleri: Makine gayet güzel hele ki çekim gücü o konuda söyleyecek sözüm yok suanlık mwmnunum😉

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2017
    süper

    hızlı kargo ve müthiş çekim gücü.tesekkurler

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2016
    Doğru Karar

    Evlenecek kızım için kriterlerimize uyacak araştırmalar yaparak bu süpürgeyi almaya karar vermiştik. Hafif, pratik, yüksek emiş, uygun ses, kullan at toz torbası ve uygun fiyat. Kriterlerimizin tamamını barındırıyor ve kızım çok memnun. İyi ki bu süpürgeyi aldık diyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik S4960 Tornado Flex 1000 W C Sınıfı Hepa Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik S4960 Tornado Flex 1000 W C Sınıfı Hepa Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat