Electrolux UltraFlex ZUFCLASSIC 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Electrolux UltraFlex ZUFCLASSIC 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 08.06.2016
    Mükemmel

    Ürününü alırken 3 model arasında kaldım. 2200 W güçlü motoruyla evde toz bırakmadı diyebilirim. Güçlü motor, sessiz performans ve kullanımı harika bir ürün. 12 mt kullanım alanıyla da çok başarılı. Ayrıca Hepa 12 yıkanabilir filtreli. Tavsiye derim.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 03.02.2016
    Alınabilir

    Ailecek ilk kez Electrolux kullanıyoruz. Tasarımı güzel, malzeme kalitesi eski makinemizle kıyasladığımızda çok güzel. İlk etapta gözüme çarpan bir iki özelliğini paylaşayım. - İki tane normal bir tane koltuk arasında kullanılmak üzere başlığı ile birlikte geliyor. - İki tane filtresi var. Çıkış filtresi ve motor filtresi. - Motor filtresi toz haznesinin hemen altında yer alıyor kolaylıkla çıkarılabiliyor. Üzerindeki etiketten yazdığına göre yıkanıp kurutulduktan sonra yerine takılabiliyor. - Çıkış filtresi HEPA 12 standardı sanırım. Bu da yıkanabiliyor. Özelliğini yitirdikten sonra temizlenebiliyor. - Makinenin çektiği tozları gözlerinizle görüyor olmanız çok güzel.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux UltraFlex ZUFCLASSIC 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux UltraFlex ZUFCLASSIC 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat