Electrolux UltraCaptic ZUCDELUXE+ Elektrikli Süpürge Yorumları

Electrolux UltraCaptic ZUCDELUXE+ Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 02.04.2018
    Temiz Alışveriş

    Gayet güzel bir problem yok...

  • NI1 aracılığıyla, 09.02.2018
    Aynen anlatıldığı gibi

    evet..................................

  • NI1 aracılığıyla, 22.01.2018
    Süper ve ekonomik

    Çok kaliteli ve süper emiş gücü

  • NI1 aracılığıyla, 07.08.2017
    KALİTELİ

    Çok araştırdık. Philips, rowenta, arnica,bosch gibi ürünler arasında kalmıştık. En son bu ürünü söyledik iyiki de söylemişiz. 1 haftadır kullanıyoruz çok memnunuz şimdiye kadar olumsuz bir tarafını görmedik. Emiş gücü süper, 2-3 derecede süpürüyoruz, aparatları kullanışlı, toz haznesi çok kullanışlı, koldaki uzaktan kumandası olmalı ve çok kullanışlı fişi evin ortasına takınca nerdeyse evin her yeri süpürülebiliyor kısacası iyi bir süpürge almak isteyen gönül rahatlığıyla alabilir. Kargo ve paketleme çok iyiydi. Elektrolux'un sitesinde kayıt yaptırmayı unutmayın 5 yıl garantisi cabası.

  • NI1 aracılığıyla, 04.08.2017
    gayet güzel ve anlatıldıgı gibi

    cok begendim hızlı kargo icinde teşekkür ederim

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2016
    Gayet İyi.

    Ürün biraz pahalı, ancak ilk deneyimlerde "fiyatını hak ediyor" izlenimi verdi. Çekişi gayet iyi, 5. seviyede halıda kullanmak güç istiyor. Toz boşaltma kısmı da başarılı. Başlık sayısı fazla (normal, 3 fonksiyonlu küçük, parke ve esnek toplam 4 başlık). Güç ayar düğmesi hortum sapında ve kullanımı kolay. Umarım uzun vadede memnun kalırız. Ürünü tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 02.03.2016
    süperötesi

    mükemmel bir ürün çok çok memnun kaldım kesinlille tavsiye ediyorum diyeceğim o ki electrolux ultracaptıc zucdeluxe ürününden önce ben ev süpürmüyormuşum mükemmel çekiş gücü

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux UltraCaptic ZUCDELUXE+ Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux UltraCaptic ZUCDELUXE+ Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat