Arzum AR452 Hamarat Halı Yıkama Makinesi Yorumları

Arzum AR452 Hamarat Halı Yıkama Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2010
    hantal bir makine

    makineyi yeni aldım sayılır. Pek fazla kullanışlı değil, çünkü çok ağır. Yerinden kaldıramıyorum neredeyse. Dış yapısı da hiç beklediğim gibi değildi, plastik gibi bir şey. Temizliği için bişi diyemem ama bu fiyata daha iyisini almanızı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.05.2009
    HİZMET YARIM KALMIŞ

    ARZUM HAMARAT HALI YIKAMA ALDIM AMA PİŞMANIM AÇIKÇASI ESKİ MAKİNAMIN AYNISINDAN ALSAM DAHA İYİMİŞ.EMİŞ GÜCÜ GÜZEL ANCAK ISLAK SÜPÜRME İŞLEMİNDE ŞAMANDIRA DEVREYE GİRİYOR VE SÜPÜRME İŞLEMİ EZİYETE DÖNÜYOR.VE HALI YIKAMA SABUNU TOZ HALİNDE SULANDIRMAK İÇİN AYRI BİR ÇABA HARCIYORSUNUZ ERİTMEDEN OLMUYOR. HEM GÜZEL TEMİZLEMİYOR HEM DE GÜZEL KOKMUYOR.BAŞKA BİR ŞAMPUAN KULLANMAMIZ HALİNDE ÜRÜNÜN ARIZA VERECEĞİNİ VE KULLANICI HATASI SEBEBİYLE SERVİS VERMEYECEKLERİNİ BELİRTTİLER.GERİ VERMEK İSTİYORUM TEKRAR BEKONUN HALI YIKAMA MAKİNESİNİ ALMAK İSTİYORUM .HİZMET YARIM KALMIŞ ARZUMA YAKIŞTIRAMADIM

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.04.2009
    sapı çok zayıf

    ürün fena değil fakat sapı çok zayıf.süpürme özelliği için ayrıca bir metal sapı olması gerekir. ben süpürürken ne zaman kırılacak diye bekliyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2009
    tam bir hayal kırıklığı

    ürün bende tam bir hayal kırıklığı yarattı. 1.ürün çok hantal rahat kullanıma sahip değil 2.Borular sanki kırılacakmış gibi çok narin yapısı var 3.Hem halı yıkamada hem normal temizlikte 5 dakika ancak kullanılıyor sonra şamandıra atıyor emmeyi bırakıyor. 4.Arkadaki hava çıkışından halı yıkarken köpük çıkıyor.Normal temizlikte kirli su çıkıyor.Bana sakın yanlış kullanıyorsunuz demeyin.Harfi harfine kullanma klavuzuna uydum.Elektronik eşya kullanımında marifetime güveniyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2009
    çok harika bi ürün

    bende şimdi az önce sipariş ettim hepsi burada coma teşekkürler bütün özellikleri bir arada bulundurması çok güzel ve memnun olacağıma inanıyorum iyi çalışmalar hepsi burada com...

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2009
    ARZUM AR-452 HAMARAT SU FİLTERLİ SÜPÜRGE & HALI YIKAMA MAKİNESİ

    Bu süpürge tarihin en büyük icatı bence hem evimi rahatlıkla süpürüyorum hemde halılarımı kolaylıkla yıkıyorum çok rahatlık çok güzel temizleyebiliyorum evimin heryerini içim çok rahat evimi tertemiz gördükçe çok mutlu oluyorum herkese tavsiye ediyorum...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2009
    Çok iyi makina bir çok özellik aynı anda

    Makinayı aldım kullanıyoruz memnunuz.Bir çok özelliği var hepsi bir arada böyle bu özellikler başka makinalarda yok, çok büyükte değil fazla yer kaplamıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2009
    Harika

    Öncelikle hepsiburada.com a teşekkürler.Çok hızlı bir şekilde ve sorunsuz ürünü ulaştırdığı için.Ürünü alalı bir kaç gün oldu.4 fonksiyonlu sıvı vakumlama torbalı süpürge sıvı içerisine vakumlamayla süpürme ve halı yıkama özelliği mevcut.ürünü bir kaç kez denedik harika sonuç verdi.içerisinde köpük kesici ve deneme amaçlı mini bir halı şampuanı vardı.Tüm aparatları mevcut.2 adette taz torbası vardı.Ürünün malzemesi çok kaliteli ve sağlam.Estetik bir görünüşü var.bütün koltuk ve halıları yıkadık harika sonuç veriyor.Tek kelimeyle harika bir ürün.Arzum gene yapmış yapacağını.3 yılda garantili.Şiddetle tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR452 Hamarat Halı Yıkama Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR452 Hamarat Halı Yıkama Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat