Bosch BGB7230 650 W A Sınıfı Toz Torbalı Elektrikli Süpürge Yorumları

Bosch BGB7230 650 W A Sınıfı Toz Torbalı Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Öğrenci evinde kullanabileceğimiz ergonomik bir elektrik süpürgesi. Çok fazla bir özelliği olmasa da evin tozlarını süpürge çok güzel temizliyor. Emiş gücü oldukça iyi bir süpürgedir. İçerisinde bulunduğu toz torbası dolduğu zamana gösterge ile görebiliyoruz. Süpürgeye ait bütün aksesuarlar sayesinde evin her yerini rahat bir şekilde süpürebiliyoruz. Ürün kullanışlı tavsiye ediyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 09.02.2021
    bosch elektrik süpürge

    Urun güzel hafif bir makina ama çekim gücü çok iyi tafsiye ederim bu fiyata bu kalite bence çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2019
    Vasat

    Evlendiğimde bosch bayinden almıştık,çekişinde sıkıntı yok ama bir süre sonra her makina gibi devir ayarını arttırmanız gerekiyor çünkü eski gücünü kaybediyor.Bunun için filtreyi ve torbayı sık sık değiştirin ki maksimum performans alabilesiniz.Boruların ek yerleri kilitli değil bu yüzden makinayle çalışırken sık sık yerinden çıkıyor ve insanı sinir ediyor.Demem şu ki bu paranın üstüne bir miktar daha koyup rowenta ya da philips almak daha mantıklı...

  • NI1 aracılığıyla, 13.01.2017

    ürünü beğendim hiç bir aksilik olmadan teslim aldım

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch BGB7230 650 W A Sınıfı Toz Torbalı Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch BGB7230 650 W A Sınıfı Toz Torbalı Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat