Bosch BGL4330 1000 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Bosch BGL4330 1000 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(51 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Cekim gucu dustu

    İlk baslarda cok kuvvetli cekim gucu olan makine 3. yilinda artik tozlari bile alamiyor halde. Tavsiye etmiyorum. Ayrica urun kucuk diye pratik olur sandik ama her kosede takla atip dugmesine denk gelirse kapaniyor. Sinir bozucu..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    çok kötü bir süpürge.pişman olursunuz.hiç çekmiyor.sessiz diye aldık ama yine de sesi yüksek.Normal şarjlı süpürge alsanız daha iyi.Hele aparatı var bir tane.gülersiniz.oyuncak gibi.Yani malzemeden kısıcam diye iki aparatlık ürünü tek yapmışlar.Komik yani.Bosch markası iyice kaliteyi düşürmüş.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürünü hemen denedim çekim gücü gayet iyi estetik duruyor ve hafif umarım ileri ki dönemde de fikirlerim değişmez ve memnuniyetle kullanmaya devam ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel

    Ben bugün aldım kullandım süper emiş gücü güzel şiddetle tavsiye ediyorum. Eski farklı markadan kat kat iyi sessiz. Teşekkürler bosh.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    aldığınıza pişman olursunuz fırçası hiç ilerlemiyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 29.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bize gelen makine asla sessiz çalışmıyor ve süpürgenin sapı mağazada gördüğümüz modelden farklı. İade edicem.

  • Trendyol aracılığıyla, 02.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün ayıplı bozuk analatıldıgı gibi değil Kolay iade edin iade talep ettim talebim karşılanmadı reddedildi kargo tekrar bana geldi ben tekrar gönderdim ürünü almadım trendyol olarak mağduriyetimin giderilmesi kartımdan çekilen paranın tarafıma gönderilmesini rica ediyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 10.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Mağazada beğenip burdan aldık. Minimum güç, kaydırmaz halı kullananlar için çok ideal. Bunu tercih etme nedenimiz buydu zaten. Wattı yüksek olan süpürgeler kaydırmaz halılara yapışıyordu ve süpürmek işkence haline dönüyordu. Max modunda ise çekiş gücü gayet iyi. Max modunda bile oldukça sessiz. Tavsiye ederim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.12.2020

    Yorumlara baktımda nasıl memnun değilsiniz anlamadım bende kullanıyorum çok memnunum emiş gücü çok gzl artı gayet sessiz çok memnunum herkese tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    Şimdilik gayet iyi ilerde performans durumu nasıl olur bilinmez.

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    Anneler günü hediyesi aldım çokta memnunum

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    Ürünü kendime almıştım anneme de aldım gayet kullanışlı

  • Trendyol aracılığıyla, 04.12.2020

    Uygun fiyat güzel ürün 💯

  • Trendyol aracılığıyla, 04.12.2020

    ailemize aldığımız 3. süpürge biz cok memnunuz çekiş gücü sessiz olması boyutu kullanışı çok güzel indirimde iken aldık ve hızlı teslim edildi

  • Trendyol aracılığıyla, 04.12.2020

    Çok beğendim:)

  • Trendyol aracılığıyla, 26.11.2020

    İyi bir makine şu anda herhangi bir sıkıntı yok memnunuz.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.10.2020

    Bence bu elektrikli süpürgeden uzak durun.Süpürgenin başlığı çok çabuk kırıldı ve emiş gücü her geçen gün azalıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2020

    3 senedir kullanıyoruz. ağır denmiş ama süpürge çok hafif. bunun yanında "halıya yapışıyor ama temizlemiyor" denmiş. yani halıya neden yapışıyor? çekim gücü iyi olduğu için değil mi? o zaman halıya yapışıyorsa iyi temizliyor demektir. hem halıya yapıştığını hem de buna rağmen iyi temizlemediğini söylemek abes. süpürge hakkındaki en absürt yorum bu olmuş. sessizliği iyi. çekimi iyi. tabiki son ayarda açarsanız halıya yapışıyor ve ucun hareket etmesi zor oluyor. basit fizik kuralı. ne bekliyorsunuz? normal ayarda hareket sorunu yok. ayakları küçük. arada devrilmeler oluyor. düzeltmek zorunda kalıyorsunuz. o yüzden 1 yıldız kırdım. alınacak bir süpürgedir...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.05.2020
    GÜZEL

    Olumlu yönleri: 700 watt motor gücü ile emiş gücü çok kuvvetli yüksek performans sağlıyor, evde tozdan eser kalmıyor eski süpürgem bozulunca markasına güvendiğim bosch marka ürün aldım ve ürünümden çok memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.05.2020
    GÜZEL

    Olumlu yönleri: yaklaşık 4 ay evvel aldık. Çok memnun kaldık çünkü hem çekişi hem de özellikleri çok iyi. 700 w ile çalışıyor sessiz süpürme başlığını çok beğeniyorum toz torbalı, h13 filitreli olması oğlumun alerjisi olduğu için çok iyi oldu. Dediğim gibi çok memnun kaldık.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch BGL4330 1000 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch BGL4330 1000 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat