Dyson DC46 Allergy Parquet 1100 W Elektrikli Süpürge Siyah-Mor Yorumları

Dyson DC46 Allergy Parquet 1100 W Elektrikli Süpürge Siyah-Mor yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2016
    çok çok iyi

    ürünü 2 yıldır kullanıyorum. alerjik bir yapım var evde toz deterjan vs. beni çok rahatsız ediyor. oldukça hafif, en ince tozları bile çekiyor, tek eksisi toz haznesini boşaltmak çok pratik değil. eliniz illaki o haznedeki pisliğe değiyor, hazneyi daha kullanışlı yaparlarsa piyasada tartışmazsız en iyi süpürge olur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2015
    ürün güzel toz haznesi küçük

    Ürünü 5-6 aydır kullanıyoruz. Üründen çok memnunuz. Herkese Dyson tavsiye ederim (Özellikle ev tozuna karşı alerjisi olanlara, çocuğum ev tozuna karşı alerjisi var, artık çocuğum odadayken rahatlıkla süpürme yapabiliyoruz). DC 46 küçük çok pratik, kullanımı çok rahat. Ancak toz haznesi küçük olduğu için hemen doluyor, sık dökmek gerekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.03.2015
    parke için

    Alırken dikkat etmedim ama isminde de yazıyor, sanırım parke temizliği için ve haznesi biraz küçük, alanlar dikkat etsin

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.11.2014
    Çok çok hızlı

    Ürünü sadece deneme amaçlı biraz kullandım. Sessiz ve güçlü diyebilirim sadece şimdilik. Kargo hızı şaşırttı :) dün akşam 17 de sipariş verdim bu sabah 9 da elime ulaştı 16 saatte. Hızlı gönderi için teşekkürler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dyson DC46 Allergy Parquet 1100 W Elektrikli Süpürge Siyah-Mor kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dyson DC46 Allergy Parquet 1100 W Elektrikli Süpürge Siyah-Mor yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat