Dyson DC33C Allergy Süpürge Yorumları

Dyson DC33C Allergy Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 23.03.2018
    Teşekkür ederim istanbulbilisim

    Ürünüm ertesi gün kargoya verildi ve birgün sonra teslim aldım.bu kadar çabuk teslim beklemiyordum işin doğrusu.ailemde dyson süpürge kullananlar var ,Birde burdaki yorumlara bakarak aldım.süpürgenin çekim kuvveti çok güzel maksimumda bile sanki halıyı vakkumluyor ve halılarımın yapışan tüyleri ilk günkü gibi oldu.sadece kablo sarma aparatı ile bir sorun yaşadım istanbulbilisimi aradık hemen dönüş yapıldı bir hafta ya kalmadan sorunum çözüldü. siteden ilk alışverişimi yapmıştım ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim...

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 14.03.2018
    Yoruma gerek yok

    Turkiyede tartisilmasi gereken konu dyson iyi mi kotu mu degil. Onu bir kenara birakin. Dyson gibi bir markayi 2 yil garantiyle uygun fiyata mi alalim neredeyse 2 kati para vererek 5 yil garantiyle mi alalim? Ben ilkini tercih ettim. Umarim dusuk ihtimalde olsa sorun yasamam. Sorun yasayacagini dusunenler bence 2 tane dyson alsin birini yedek parca olarak kullansin😀bu arada cok hizli ginderi icin tesekkurler...

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 07.03.2018
    Süper ürün

    Dün denediğimi yazmıştım bugün tekrar süpürge yaptım muhteşem bir ürün, daha önce sulu robot kullanıyordum hazırlaması süpürge sonrası makinenin temizlenmesi bana çok eziyetli geliyordu. Çok pratik süper temizliyor tavsiye ediyorum.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 06.03.2018
    Ürün elime çok çabuk ulaştı

    Bugün deneme fırsatım oldu, ürünü uzun zamandır istiyordum kullanımı kolay insanı yormuyor, Bayağı toz birikti haznede, tavsiyeler üzerine aldım. İlk kullanımımda iyi bir karar verdiğimi düşündüm umarım yanılmam. Garanti süresinin 2 yıl oluşu biraz düşündürdü beni ama inşallah sorun çıkmaz. Teşekkürler İstanbul bilişim.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 28.02.2018
    ürün hakk

    istanbul bilişimi yaklaşık on yıldır biliyorum aldığımız hiç bir üründe sorun yaşamadık asla ve ürüne gelince harikaaaaa gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz :)

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 17.01.2018
    TEŞEKKÜRLER İSTANBUL BİLİŞİM

    ÜRÜN HARİKA 2 GÜNDE ELİME ULAŞTI SÜPÜRGE CANAVAR TOZ BIRAKMIYOR HERKESE TAVSİYE EDERİM

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 17.01.2018
    Dyson dc33

    Harika ürün 1 günde teslim edildi Teşekkürler

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 17.01.2018
    harika bir ürün

    Gerçek bir tavsiye istiyorsanız bu ürün gerçekten harika evinizi saha öncesüpürmediginize şahit olucaksınız..

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 15.01.2018
    Çok iyi süpürge

    Kutu içeriği harika. Çok iyi çekim gücüne sahip. 5 dakika denemek için süpürdüm daha dün temizlik yaptığım odadan çıkan toza inanamadım. Kullanımı çok rahat ve pratik. Dizaynı çok çok iyi. Bu sitedeki tüm ürünleri hiç tereddütsüz satın alabilirsiniz. Aklınıza takılan ne varsa anında destek alabiliyorsunuz müşteri hizmetlerinden. Bu makinaya bu para helal olsun.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 15.01.2018
    Enerji tüketimi

    Tavsiye ediyorum. Tamamen orijinal ürün. Kullanımı çok rahat. Çekim gücü harika

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 05.01.2018
    harika supurge

    cok hizli bir sekilde elime ulasti.Evimin günlük rutin temizligi yapilmisti o gün. Supurge gelince bir de bununla temizlik yaptim.cikan toza inanamayacaksiniz.meger ben her hafta yapilan temizlikten sonra yine toz icinde oturuyormusum

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 27.12.2017
    Guzel

    Gayet basarili

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 17.10.2017
    Enerji tüketimi

    Enerji tüketimi A sınıfımı bir de menşei nedir kaç volt elektrikle çalışır yazarsanız sevinirim ürünü almak istiyorum

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 23.08.2017
    Dc33c allergy

    Tam anlamıyla mükemmel. Sipariş ertesi gün hemen geldi. Teşekkürler hem fiyat hem hızlı gönderi için.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 27.08.2015
    Dyson DC33C Allergy Elektrikli Süpürge iNDİRİM

    Merhaba Geçen yıl 5.ayda 1069 tl ye aldığım ürün şimdi 1399 tl indirim yapın 2 tane daha alcam çok memnun kaldık eski süpürgeler bozuldukça bütün aile ister oldu..... Bence evine süpürge alacaklar hiç düşünmesin alsın derim...

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 22.04.2014
    Dyson DC33C Allergy Elektrikli Süpürge

    Uzun araştırmalarım sonucunda bu ürünü aldım.Ve çok memnun kaldım.İstanbul bilişime de tartışmasız fiyat ve hızlı/sorunsuz teslimat konusunda teşekkür ederim.Bu fiyata bu ürünü hiç bir yerde bulamazsınız arkadaşlar.Kesinlikle tavsiye ederim.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 27.03.2014
    Dyson DC33C ile DC37

    Aralarında emiş gücü dışında bir fark gözükmüyor, DC33C aldım dün itibari ile 1 günde teslim edildi, çok başarılı bir ürün, istanbulbilişim fiyatı da gayet iyi, tavsiye ederim.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 04.03.2014
    dc33

    mükemmel bir ürün , satın aldım bir gün sonra il dışına teslimi yapıldı çok teşekkür ederim.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 07.02.2014
    Tek kelime ile mükemmel bir ürün

    Dc33c allergy serinden sipariş vermeye karar verdim ve aldım. Güvenli, hızlı alışveriş oldu. Kullanım olarak harika bir ürün, beklentilerimi karşıladı. Tavsi ederim.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 17.12.2013
    Dyson DC33C Allergy Elektrikli Süpürge

    Dyson DC33C Allergy serisi cok arastırdıktan sonra siparişini olusturdum.2 gün sonra elime ulastı.Cevremdeki herkes dyson kullanıyor ve cok memmun kalmışlar.Alerji serisi temizlik konusunda 1 numara yüksek cekim gücü hepa filtresi ve tozları icine hapseden cyclone teknolojisi ile cok iyi bir süpürge herkese tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dyson DC33C Allergy Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dyson DC33C Allergy Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat