Samsung VC07F70HUSC 700 W A Sınıfı Hepa Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Yorumları

Samsung VC07F70HUSC 700 W A Sınıfı Hepa Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(22 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 01.08.2019
    Çok Beğendim

    Arkadaşlarım, Kardeşlerim, Romalılar, bu süpürgeyi ben 1 yıldır kullanıyorum; ve hiç olumsuzluk görmedim çekişi ilk günki gibi , çekiş gücü azalıyor diye yazan kardeşlerim bu süpürgenin mavi yuvarlak filtresini ilk aldığınızda bir hafta sonra açıp temizleyin çünki evinizdeki daha önce çekilmemiş olan bütün pislikleri makine çekeceğinden filtre çok kısa sürede dolacaktır daha sonraki kullanımlarınızda 2 ayda bir yıkarsınız, sapı kırılıyor diyen kardeşlerim benim 3 yaşında oğlumun evdeki oyuncağı bu süpürge akşama kadar bunu ordan oraya vuruyor ve daha kırılma olmadı

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.06.2019
    Samsung marka supurgeye hayır

    Arkadaşlar samsung parca garantili değil,kullanıcı hatasi diyip hiçbir hasarı karşılamıyor.Çekimleri düzgün değil zaten zamanla performansı tamamen gidiyor.Tek bir modeli üstünden konuşmuyorum.Paranıza yazık...

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2019
    Berbatttt

    Sakın almayıınnn.Çekmiyor,ağır,Parçaları kırılıyor ve daha neler neler.Daha ucuza alın başka süpürge en iyi kararınız olur...

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2018
    Sakın almayın...

    Önceden yorum yapmıştım ama zaman geçtikçe berbat özellikleri artıyor.Uyarmak amaçlı yazmaya devam edicem.50 kiloluk biriyim ve metal borusu,sensörü kırıldı.Garanti hiçbir işe yaramadı 400 lira aldilar.Oysa makinayi alma sebeplerinden biri de 5 yillik garantili olmasiydi.Parçalarda da işe yaramayacaksa ne diye 5 yıllık garanti diyip insanlari kandiriyorlar anlamadim.Tavsiye etmiyorum paranızı çöpe atmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.07.2018
    Bir Yıldız

    Yazacak çok şey var aslında.1 yıldan fazladır kullanmaya çalışıyorum.Çok ağır.Evi çekmekten değil taşımaktan yoruluyorum.4 başlığı var hiç biri işe yaramıyor.Manevrası iyi deniyor ama ya halı olmayacak ya da hiçbir çıkıntı olmayacak.Tekerlekler bir köşeye takılsın tüm gücünüzle çekseniz de yakınınıza getiremezsiniz.Çekimi betbat.Küçücük bir boncuğu bile çekmiyor.Küçük fırçalı uç faz tozları almak için arkadına iki küçük lastik tekerlek koymuşlar yüzeye yapışıp iz bırakıyor.Ne amaçla onları koymuşlar anlamadım.Bir markanın çok çok kötü taklidi.Tavsiye etmiyorum.Paranıza acıyın.300 liralık eski süpürgem kat be kat bundan daha iyi çekiyordu....

  • NI1 aracılığıyla, 19.05.2018
    Başarılı

    Ürünü uzun araştırmalar sonucu aldık. 1 haftalık kullanım sonucunda doğru karar verdiğimizi düşünüyoruz. Ürün 3 başlık ile geliyor, 1.si parke başlığı, 2.si hem parkede hem de halılarda kullanılan çok kullanışlı başlık, 3.sü ve bizim için en önemli olanı, power pet plus başlığı. Bu başlık evcil hayvan tüylerini ve saçları toplamak için geliştirilmiş, ön kısmında Dyson marka süpürgelerdeki gibi dönen fırçası mevcut. Koltuk arası başlığı ve fırçasının tutma kolunda bulunması büyük kolaylık, uzaktan kumandası ve toz sensörü oldukça iyi çalışıyor. Malzeme kalitesi başarılı, sesi normal düzeyde. Dyson'dan bahsetmişken, bu ürün ilk çıktığında Dyson tarafından patent ihlali davası açılmış. Ürünü yakından inceleyince, çalışma mekanizmasının Dyson dc37 modeline çok benzediğini fark ediyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.04.2018
    İlk başta harika sonra PİŞMANLIK...

    İlk aldığımızda (temmuz 2015) gayet güzel dediğim. Tek eksiği koldan açma-kapama düğmesinin kullanışsızlığı gördüğüm makine için şimdi aynı şeyi düşünmüyorum. Malzeme kalitesi çok kötü. Hemen kırılıyor. Çekiş gücü neredeyse yarıya düştü. KOCAMAN BİR PİŞMANLIK OLARAK GÖRÜYORUM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2017
    Cyclone Force

    Samsung süpürge almakta tereddütlerim vardı. ama beklediğimden çok iyi çıktı. emiş , elektrik tüketimi 10 numara.. Ses desibelide uygun. birde dizaynı, mükemmel bir dizayn yapmış samsung mühendisleri... bence tek eksisi renk seçenekleri, başka renkleri olsa iyi olurdu..

  • NI1 aracılığıyla, 23.11.2017
    kaliteli ve uygun fiyat

    Güzel.. nede olsa Philips kalitesi. Salı günü akşam üstü sipariş verdim Çarşamba sabah saat 11 de elime ulaştı mağaza yetkilisi arkadaşa teşekkür ederim ederim

  • NI1 aracılığıyla, 04.08.2017

    mükemmel bir süpürge başka markalara fazla para vermeye gerek yok

  • İnce Hesap aracılığıyla, 31.05.2017
    alışmak 2 haftamı aldı

    tutulan yerinden açıp kapayabilmek çok pratik bu süpürgede. sadece tutma yeri biraz ağır geldi bana ona da alışırım sanırım. sessiz oldukça süpürge ve emiş gücünü beğendim ben. dengede tutmak için biraz süpürgeyi kullanmam gerekti fakat sonunda istediğim gibi temizlik yapar hale geldim.

  • NI1 aracılığıyla, 26.05.2017
    Beklentimizi Karşıladı

    Birkaç haftalık araştırmalarım ve birebir kullananlardan aldığım fikirler ve birebir yaptığım uygulama sayesinde bu ürünü almaya karar verdim. Üç farklı markanın farklı ürünleri arasında kalmıştım. Özellikle bulunduğum şehirde Samsung servisinin bulunması ve servis ağının genişliği bu ürüne karar vermemde etkili oldu. İlk süpürmede kendini fark ettirdi. Halılar daha bir parlak yerler daha bir temiz oldu. Zaten makinenin toz bölmesinden anlayabiliyorsunuz. Oldukça sessiz. Sesinin azlığı iyi temizlik yapmıyor mu diye sizi yanıltıp şüpheye düşürmesin. Samsung kalitesi kendini göstermiş. Ayrıca motor kısmı 5 yıl garantili. Tüm parçaları sağlam görünüyor. Tabii ki bunu zaman gösterecek. Aparatlar yeterli ve kullanışlı. Koltukların altına rahatlıkla girebiliyor. Turbo başlık oldukça fonksiyonel evde kıl tüy namına bir şey bırakmıyor. Toz sensörü fonksiyonel. Oldukça işe yarıyor. Süpürdüğünüz bir yeri tekrar süpürmek zorunda kalmıyorsunuz. Ürünü tavsiye ederim. Bu arada bilindiği gibi kaliteyi belirleyen zamandır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2017
    Memnun kalamadım

    Tedarikte sorun yasamamakla beraber bu ürünün tutma kolu malzemesi çok hantal ve ağır yapılmış süpürürken çok güç sarfediyorsunuz ve boru elimde kaldı kırıldı, emiş gücü bir kaç ay sonra bitti içine bir şey mi tıkandı bilemiyorum ama hayal kırıklığı yasadim memnun kalmadım.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 30.12.2016
    eksiksiz

    internette bir sürü video izledim ondan sonra almaya karar vermiştim. tek bir eksiği bile yok makinenin. almayı düşünen varsa kesinlikle tavsiye ederim ben.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 16.12.2016
    bi kaç eksiği dışında güzel

    tutulan yerden süpürgeyi açıp kapatmak çok pratikleştirmiş makineyi. süpürgeye alışınca çok rahat ediyorsunuz fakat süpürge bayağı hantal. hızlı hareket edemiyorsunuz. zor taşınıyor ayrıca. fakat çekiş gücüne diyecek birşeyim yok.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 16.12.2016

    tutulan yerden süpürgeyi açıp kapatmak çok pratikleştirmiş makineyi. süpürgeye alışınca çok rahat ediyorsunuz fakat süpürge bayağı hantal. hızlı hareket edemiyorsunuz. zor taşınıyor ayrıca. fakat çekiş gücüne diyecek birşeyim yok.

  • NI1 aracılığıyla, 08.11.2016

    ÜRÜN ÇOK NAZİK OLMASI VE KULLANIM KOLAYLIĞI OLMASI DİĞER ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELERLE KIYASLANAMAZ ,ŞU BİR GERÇEK 5 YIL SONRA DAHA SESSİZ VE DAHA KONFORLU BİR ÜRÜN OLACAĞINA İNANIYORUM

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.11.2016
    ürün çok iyi tavsiye ederim tek kusuru nazik bir ürün dikkatli kullanmak gerek, çocuklu ailelere tav

    diğer süpürgelere göre son model araba gibi dyson elektrikli süpürge klasmanında

  • İnce Hesap aracılığıyla, 25.10.2016
    zor tarafları var

    çekim gücü fazlasıyla iyi ve açıp kapatmak için çok zorlamıyorsunuz kendini. fakat alışmak zaman alıyor o düğmelere. arada sırada eliniz çarpınca kapatabiliyorsunuz makineyi temizliğin ortasında. sessiz süpürme modunda kullanmanızı önermem yalnız çünkü pek etkili olmuyor.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 25.10.2016

    çekim gücü fazlasıyla iyi ve açıp kapatmak için çok zorlamıyorsunuz kendini. fakat alışmak zaman alıyor o düğmelere. arada sırada eliniz çarpınca kapatabiliyorsunuz makineyi temizliğin ortasında. sessiz süpürme modunda kullanmanızı önermem yalnız çünkü pek etkili olmuyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung VC07F70HUSC 700 W A Sınıfı Hepa Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung VC07F70HUSC 700 W A Sınıfı Hepa Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat