Samsung VC07F50UKZC - TR 750 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Samsung VC07F50UKZC - TR 750 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 13.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çok kaliteli bir süpürge fiyatın hakkını veriyor

  • Trendyol aracılığıyla, 03.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çok başarılı.tavsiye ederim kol kısmında açma kapama ve seviye ayarı olması büyük kolaylik

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    ürünü cok begendik gerçekten çok harika bir urun herkese tavsiye ederim hiç kacirmayin.Sadece bitane dugmesi bozuk geldi ordan biraz üzüldüm onun disinda çok kaliteli bir urun o paraya da değiyor kargo biraz sıkıntı neredeyse 10 gündür siparis verik yeni geldi güzel ürün harika

  • Trendyol aracılığıyla, 04.12.2020

    emiş gücü çok iyi.

  • Trendyol aracılığıyla, 07.04.2020

    Gerçekten harika bir süpürge. Ben biraz daha çekişi az olur diye düşünmüştüm 3 modlu yüksek modunda çalıştırdığında çekişi çok güzel yün halıları kaldırır vaziyette, sessiz modu da çok kullanışlı. Herkese öneriyorum güzel bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2019
    Pişmanlık

    Ürünün ana fırçasının dik durup işlemini yapmasını,arkasındaki incecik bir adi plastik parçası sağlıyor.Fırçayı gördüğünde bir şey sanıyorsun ama değil.Bu parça süpürürken kendi kendine kırıldı ve garanti dışı.Alalım dedik süpürgenin üçte bir fiyatından pahalı.Ayrıca bu ana fırçayı ki hiçbir uyarı yok demir borunun yanlış tarafından takarsan,birdaha çıkaramaya bilirsin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.06.2019
    ziyan

    Verdiğim paraya ziyan oldu. Hiç çekmiyor emiş gücü çok zayıf. Evi supururken süpürge in etrafı toz kaplıyor. Tozu tamamen içeri hapsediyor demişlerdi halbuki. Eski süpürge me geri döndüm. Bu da köşede duruyor. İkinci elden satsam bu mu süpürge derler de kafama atarlar diye satamiyorum köşede duruyor öylece. Yazık oldu paramaa

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2019
    Bir Yıldız

    Yorumlara inanmayın.. sadece güzel çekiyor ve temizlenmesi kolay.. Sürekli parçaların plastik aksamları kırılıyor.. Astarını geçti.bilinen bir marka olmadığı için yedek parça sıkıntısı da var..

  • NI1 aracılığıyla, 22.01.2019

    İyi paketlenmişti. Makinanın çekim gücü çok iyi ve malzeme kalitesini beğendim. Teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 27.09.2018
    ürün

    ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTMEK İSTİYORUM EMİŞ GÜCÜ SÜPER ZATEN ARKADAŞ TAVSİYESİ ÜZERİNE ALMIŞTIM.ÇOK AZ YER KAPLIYO ÖYLE ENTERESAN ALETİ EDAVATI DA YOKTUR TAVSİYE DERİM

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2018
    harika bir ürün

    Ürünü 3 hafta üst üste kullandım. 3 hafta üst üste atık kutusu sinyali verdi. Anladım ki ben şimdiye kadar ev temizlemiyor muşum. en ufak toz tanelerini bile hapsediyor. Çöpe dökmesi de çok kolay. Emiş gücü müthiş. Ultraviole başlığı da gayet güzel. ultraviole biraz uğraştırıyor ama yine de 10 üzerinden 10 puan. puan kıracak hiçbir eksisi yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2017
    Alın derim.

    Malzeme kaliteli. Emiş gücünün ayarlanabilir olması çok güzel. Filitresi dışarıya toz kokusu vermiyor. Hanım süpürürken makinayla güreşmiyor. Hafif, pratik. Ses orta düzeyde. Koldan kumanda çok güzel. Elektrik sarfiyatı normal. Bu 700watt ama eski süpürgem 1600w. aynı işi yapıyorlar. Ergonomik. Ultraviyolenin işe yaradığına dair bir delilimiz yok. Komşularınız -keşke benim de olsa- diyecekler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2017
    Hızlı ulaşım da cabası

    Üründen memnun kaldık. Henüz, UV başlığını denemedik ama.. hafif, küçük ve güçlü bir süpürge.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2017
    Beş Yıldız

    Ürün kaliteli ve sağlam teşekkürler samsung ve hepsiburada

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung VC07F50UKZC - TR 750 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung VC07F50UKZC - TR 750 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat