Avene Cleanance Gel Yağlı Ciltler İçin 400 ml Temizleme Jeli Yorumları

Avene Cleanance Gel Yağlı Ciltler İçin 400 ml Temizleme Jeli yorum ve tavsiyeleri

(2121 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 03.08.2023
    sabah ve akşam yüz temizleme için kullanıyorum

    kokusu, yapısı ve kurutmadan temizlemesine bayıldımm. tekrar alırım

  • Amazzon aracılığıyla, 09.07.2023
    yumuşatıcı

    güzel yumuşatıcı bir etkisi var. hem yüzüm hem vücudum için kullanıyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 15.06.2023
    Cildi yormadan güzel temizliyor

    Hızlı bir şekilde çok iyi paketlenmiş bir şekilde elime ulaştı. Bu zaten 3. paketim üründen çok memnunum. Karma cildime çok iyi geldi. Cildi yıpratmadan güzelce temizliyor. Yumuşak bir his bırakıyor yüzde.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.01.2023
    Muko

    Hala kullaniyorim yil oldu super

  • Amazzon aracılığıyla, 06.01.2023
    Güzel ürün ve firma

    Aşırı yağlı ve sivilceye çok yatkın bir yüzüm var. Uzun süredir kullandığım bir ürün. Tek başına yeterli midir bilmem ama kullandığım diğer ürünlerle şimdilik gayet memnunum. Satıcı firmadan da çok memnun kaldım. Ürün kusa sürede geldi, yanında yollanan testerlar ve not da çok hoş detaylardı. Kendilerine teşekkür ederim ve herkese tavsiye ederim. Merak edenler varsa ürün de orijinal.

  • Amazzon aracılığıyla, 11.12.2022
    Fiyatı yüksek

    Yıllardır kullandığım ürün, fiyatı çok artmış.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Cildim karma … karma ve yagli ciltler icin uretilmis ama karma cildimi kuruttu maalesef yanaklardan ozellikle. Halbuki hamileligim kaynakli sivilce ve yag oranim artmasina ragmen bunu yasadim . Kalite guzel cildim hassas sorun yine yok sadece cilt tipime uygun gelmedi…

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Yıllardır kullandığım, kalitesini bildiğim bir ürün. Yağlı, gözenekleri açık veya benim gibi yağlıya dönük karma ciltler için ideal, yüzü kurutmayan bir temizleyici.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Yağlı ve sivilceye meyilli bir cildim var . Ürünü yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum akşam ve sabah ve cildim artık yağdan parlamiyor ama cildi biraz fazla kurutuyor. Benim ilk haftalarda derim soyuldu ağız kenarında kuruluktan çatlaklar oluştu belki de gunde iki defa kullandığımdan dolayıdır. Ama yağlı ciltler için çok iyi ürün yıkadıktan sonra cildiniz gerçekten temizlenmiş gibi hissediyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Tam güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    La Roche Posay'ın yüz temizleme jelini kullanırken buna bir şans vermek istedim. La Roche ile yıkadıktan birkaç saat sonra yüzüm yeniden yağlanırken Avéne'de hiç böyle bir sorun ile karşılaşmadım. Kokusunu da çok hoş buldum. Arada kalanların bunu almasını öneririm😌🌟

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Tekrar tercih etmeyeceğim bitsin diye kullanıyorum.cildi geriyor ve temizlik hissini çok vermiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Sürekli kullandığım bu yıkama jeli, cildime çok iyi geliyor. Arada başka ürün kullanayım dedim, bin pişman oldum. Yumuşacık, yağlanmayan cildime geri döndüm..

  • Trendyol aracılığıyla, 02.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    TEK KELİMEYLE KURTARICIM OLDUN SEN ❤️❤️❤️❤️

  • Trendyol aracılığıyla, 02.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Avene Kalitesi bu kadar. Başka söze gerek var mı ? 400 ml büyük ürüne bu fiyat gerçekten çok iyiydi .Teşekkürler Trendyol.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Özenli paketleme olmuş.

  • Trendyol aracılığıyla, 01.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü daha kullanmadım ama kargo gayet hızlı ve özenli paketlenmişti. üts den baktım üründe orjinal. satıcıya verdiği güven ve özenden dolayı çok teşekkür ederim gönül rahatlığıyla alabilirsiniz:)

  • Trendyol aracılığıyla, 01.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Cildiye doktorumun tavsiyesi ile başladığım bir ürün cildi derinlemesine temizliyor düzenli kullanım ile siyah noktaları vs yok ediyor cildi pırıl pırıl tertemiz gösteriyor

  • Trendyol aracılığıyla, 01.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Zaten yıllardır sadece bu yüz yıkama jelini kullanıyorum 👍🏼 Paketleme çok sağlam ve kargo çok hızlıydı teşekkürler❤️👍🏼

  • Trendyol aracılığıyla, 01.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün pompasında sorun vardı eski jelin kapağını kullandım gönderip tekrar almak uzun süreceği için.Bir de (Sans savon) olanı istememe rağmen başka ürün geldi ben de geç farkettim..yani görseldeki ürünle aynı gelmiyor FULLDEPOM böyle en azından. Yüzüm sivilcelendi iki haftadır kullanıyorum yüzüm kötü olunca ürün takip sistemine baktım böyle bir ürün kayıtlı değil diyor. Ben yandım siz yanmayın!

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Avene Cleanance Gel Yağlı Ciltler İçin 400 ml Temizleme Jeli kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Avene Cleanance Gel Yağlı Ciltler İçin 400 ml Temizleme Jeli yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat