Nilfisk Power P Animal 1150 W D Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Nilfisk Power P Animal 1150 W D Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 13.12.2016
    çekim gücü harika

    Ürünü bir süredir kullanıyorum ancak yorum yazmaya fırsatım oldu. çok sesli değil orta ayarda bile oldukça güzel çekiş sağlıyor. kilimlere neredeyse yapışıyor. beklentilerimi karşıladı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2016
    Kalite farkı

    Ürün çok güzel,kompakt,hareket kabiliyeti çok yüksek,ağırlığını hiç hissettirmiyor,sessiz ve turbo nodülü muhteşem,Eşim pek alışkanlıklarını değiştirmek istemez ve bosch isterim diye tutturdu,ben biraz araştırma yaptıktan sonra bu olsun diye ikna ettim ve çok memnun kaldı.Bütün bu yazdıklarım ilk gün için geçerli ,ileriki zamanlarda ve servis gerekirse ne olacak göreceğiz.Bu arada kapak çıtçıtı makinenin üstünde gelmiyor kapak kapanmıyor diye panik yapmayın çıt çıt kutunun içinde.Hepsiburada ve hepsihızlı ya teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.03.2016
    marka

    Urun hakkinda bilgim yok ancak marka gorebileceginiz en iyi markadir. Urunun sonuna kadar arkasinda ve temizlik urunlerinde dunya devidir. Arastirirsaniz ilk hepa filitreyide bunlar kullanmistir. Bizim supurgenin parcasi kirilmisti firmaya mail attim garanti belgesini bile sormadan parcayi ucretsiz kargoladilar. O kadar urun aldim tanistigim en iyi marka

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2016
    Gizli Kalite

    Bu süpürgeyi iyi bir süpürge alalım diyerek aldık, bu işin üstadı bu marka, kalitesi mükemmek, sanayi tarzı cihazlar üreten bu markanın, aynı kalite ve estetikle ( sessizlikle ) ürettiği mükemmel bir süpürge, 1 yıldır kullanıyoruz ve her kullanmamızda ilk kullanmamız gibi kalitesinden ve çekişinden asla düşmedi. Sessizliği cabası...

  • NI1 aracılığıyla, 08.12.2015
    İlgili Bir Satıcı

    Ürünü  beğendik

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2015
    Kaliteli ve Harika emiş gücüne sahip

    Nilfiks markasını duyma mistik. eşimle beraber bir alışveriş merkezinde makina almak için gittiğimizde aklimizdaki ürün farklıydı ancak ordaki personel bizi bu markaya yönlendirdi ve makinayi anlattı hali zeminde parke zeminde hatta düz duvarda bile makinanın emiş gücüne hayran kaldık hatta sağlamlık bakımından 80-85 kg personel makinanın üzerine çıktı resmen zıpladi darbelere karşıda sağlam biz bi arastiralim dedik ve ürünü internetten araştırdık ki nilfiks profesyonel zemin temizleme makinaları üreticisi olduğunu öğrendik servis ağı yedek parça ve 5 yıl ürün garantisi bunlarida göz önünde bulundurarak makinayi aldık gerçekten tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 19.04.2015
    on numara

    On numara.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Nilfisk Power P Animal 1150 W D Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Nilfisk Power P Animal 1150 W D Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat