Electrolux UltraCaptic ZUCHARDFL 1200 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Electrolux UltraCaptic ZUCHARDFL 1200 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 23.11.2017
    Piyasadaki en iyi süpürge

    Herhalde bütçeleri eften püften, tüketiciyi aldatan reklam filmlerine yatırmak yerine, inovasyona ve teknolojiye harcayınca en doğru sonuçlar elde ediliyor. Evde Electrolux dışında 4 tane daha süpürge var, toplasan hepsini bir Electrolux etmezler.

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2017
    Ürün

    Çok beğendim bu fiyata bu özellikler çok iyi

  • NI1 aracılığıyla, 10.11.2017

    Çok Kullanışlı ve kaliteli

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.02.2017
    güzel

    Çekiş iyi, gürültü az,malzeme kalitesi güzel, ergonomik, kullanışlı, tasarım hataları yok, uzun yıllar kullanılabilir gibi bir algı uyandırıyor.Ancak ağır. Zamanla yoruyor.Tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.02.2017
    Üç Yıldız

    Vakum yaparak halıları kuvvetli çektiği doğru, ama sert zeminde standart bir makineden daha fazlasını beklemeyin. Daha uygun fiyatlı bir süpürge ile de aynı performansı yakalayabilirsiniz. İyi tarafı çok gürültülü olmaması.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2016
    Beş Yıldız

    koltuk temizleme başlığı da çıksa daha guzel olcaktı. sesi gayet makul emiş gucu çok iyi tozu boşaltması çok kolay 5 yıl garanti de cabası.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2016
    Güzel

    Hiç şüphe etmeden aldım ve pişman da olmayacağım gibi güzel bir eşya sahibi olduk. Eşim çok beğendi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.11.2016
    Üç Yıldız

    sert zeminler için çok iyi diyebilirim. halı türü zeminlerde ise kullanmak bayağı güç gerektiriyor, halıya yapışıyor kaymıyor zorluyor açıkcası. hele halınız inceyse kaldırıyor .çekişi için iyi diyebilirim. halı zeminlerde gücü 3 konumuna falan getirmek gibi bir çözüm olabilir. genel olarak iyi bir makine diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2016
    Dört Yıldız

    Makina güzel çalışıyor. Eksiksiz geldi. Bir puanı gününde kargoya verilmediği için kırıyorum. Ama toplam 4 gün gibi sürede geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.09.2016
    Çok yüksek vakumlu

    Hiç ev süpürmemiş, ancak makineyi halı üzerinde denemek için kullanmış biri olarak yazıyorum. Vakum değeri 5. kademede hakikaten çok yüksek. İyi süpürmesi için vakum değerinin yüksekliğinin yanı sıra sanki halının iplik diplerine giren ve yabancı maddelerin tutunduğu yerden oynamasını sağlayacak bir eylemde olmalı. Tek başına vakum iyi süpürmeyi sağlıyorsa. Dehşet bir çekim gücü var. Bu yüksek çekim, vakumu oluşturan sızdırmazlık zamanla elemanlarının ömürlerini nasıl etkileyecek. Bu performansta kullanım ömrü ne olacak göreceğiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.07.2016
    kolay olsun sessiz olsun çok iyi süpürsün diyorsanız

    temizlik uzmanı olmayan herkes için pratik ve kolay kullanımlı bir ürün. tek yaşıyorum, temizliği pek sevmiyorum ama ultracaptic sağolsun işimi hafifletti. fazla ses çıkartmıyor ve çok iyi temizliyor. bayan arkadaşlara danışmıştım, sayelerinde istediğim gibi bir süpürge buldum, çok memnunum.

  • NI1 aracılığıyla, 09.07.2016
    uzay mekiği:)

    ürün görüntü olarak biraz büyük gibi görünse de hoş bi modeli var kullanışı güzel,en güzel özelliği toza elinizi değdirmeden sıkıştırılmş olarak boşaltabiliyorsunuz,farklı bi ürünle yeni süpürülmüş halıdan sanki hiç temzlenmiyormş gibi toz çıkardı,yeri olan en temizi seven farklı görüntü seven için en ideali :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2016
    harika

    süper bir süpürge.sesi rahatsız etmiyor çok güçlü ve pratik

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux UltraCaptic ZUCHARDFL 1200 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux UltraCaptic ZUCHARDFL 1200 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat