Nilfisk Elite Energy Classic 750 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Nilfisk Elite Energy Classic 750 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    gerek ürünün teslimat hızı gerekse kalitesi beş yıldızı hak ediyor. çok sorunsuz bir alışverişti. süpürge çok kullanışlı (özellikle hortumundaki kumandası) ve en güçlü seviyede bile çok sessiz. çekim gücü ise çok kuvvetli. Herkese gözü kapalı tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 04.03.2017

    Ürünü araştırarak aldım daha kullanma fırsatı olmadı kullanıcı yorumları pişman olmayacağım yönünde

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2016
    güçlü ve ekonomik

    yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. performansında hiç azalma olmadı. haliyi yirtacak diye korkuyorum. çok çok iyi çekim gücü var ve bu güçte diğer markalara göre çok daha az elektrik sarfiyatı var. tek eksi yönü makinayi usulüne göre kullanmak lazım. bilmeyen ilk defa kullanan biri baya zorlanıyor hakim olmakta çünkü çok güçlü.

  • Media Markt aracılığıyla, 18.07.2015
    Bence Pişman Olmazsınız

    Markanın wattı yüksek diğer modellerini mediamarkt magazalarında diğer markalarla kıyaslayarak test ettim. Ancak bu modeli sadece internette vardı. Diğer modelleri A sınıfı değildi. Oyüzden bunu tercih ettim. 700watt motor gücü ve 300 airwatt emiş güvü yetermi acaba diye tereddüt ettim. Ancak tereddütlerim boşa çıktı 5 seviye güç ayarı var 2 ve ustunden itibaren halıya yapışıyor ve süpürmek çok güç oluyor. Makina çok sessiz. Hotum ve boru uzunluğu 1.87 m boylu ben için bile çok iyi. Malzeme kalitesi çok iyi duruyor. Teredfütlerim. Güç ayarı sadece koldan var. Kol bozulursa makina üzerinden yapamazsınuz. Makiba biraz ağır. 68 db magazada cok azgibi geldi ama evde ses daha yüksek gibi hissediyorsunuz.

  • Media Markt aracılığıyla, 26.06.2015
    nilfisk elite classic

    Başlangıçta çekiş gücü az olabilir diye düşünmüştüm ancak gayet iyi olduğunu gördüm ve malzeme kalitesi gerçekten başarılı

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Nilfisk Elite Energy Classic 750 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Nilfisk Elite Energy Classic 750 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat