Nilfisk Bravo Special Üfleme Özellikli Elektrikli Süpürge Yorumları

Nilfisk Bravo Special Üfleme Özellikli Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 29.10.2013
    gayet basarili

    2 yada 3 gunde elime ulasti. Gayet basarili bir urun. Urunu tavsiye uzerine aldim ve site sayesinde piyasaya gore baya uyguna geldi. Alacak olanlara tavsiye ederim paket hava cekme aparatiyla beraber toplam 5 adet basligi var

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2013
    Süpürgede bir numara

    ben ürün alırken genelde üreticinin hangi katagoride ürün üretiyorsa o ürünü tercih ederim. bu konuda da nilfiks sadece süpürge üreticisi vede işini iyi yapan bi firma kullanıcı olarak bu ürünü alacak olanlara tavsiye ediyorum...

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2012
    sessiz ve üstün emiş gücü...

    ürün elimize çok çabuk ulaştı..fiyatına göre daha önce alıp hiç memnun kalmadığım bir çok bildik markadan çok daha iyi bir ürün..eşimin anlattığına göre özellikle emiş gücü çok iyi halıları yerden kaldırıyor..

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2012
    En iyi süpürge markası

    Anneler gününde bu elektrikli süpürgeyi anneme hediye ettim.Aklımda başka bir kaç marka daha vardı ama bu markanın sanayi süpürgeleri ürettiğini ve işinde de çok iyi olduğunu biliyordum.Şu ana kadar gördüğüm en iyi emiş gücüne sahip,halıyı yerden kaldırıyor üstünde ne var ne yok süpürüyor.Bu süpürge ile annem çok mutlu oldu,hatta artık evi ben süpürüyorum bu süpürge ile çoçuk oyuncağı :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Nilfisk Bravo Special Üfleme Özellikli Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Nilfisk Bravo Special Üfleme Özellikli Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat