Razer Naga Hex Kırmızı Lazer Mouse Yorumları

Razer Naga Hex Kırmızı Lazer Mouse yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2015
    mükemmel

    mükemmel bir mouse tam düşündüğümüz gibi, bir günde elimize ulaştı ...

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2015
    for gamers, by gamers

    Ürün bugün elime geçti, hızlı kargo için teşekkür ederim. Naga Hex umduğumdan daha iyi çıktı. Rengi, tuşları ve hassasiyeti beklediğimden daha iyi. Altıgen tuşlara alışmam gerekiyor biraz ama şimdiden vazgeçilmezim oldu. Razer goliathusum ile çok iyi ikili oldular.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2015
    cok guzel

    cok iyi ürün tavsiye ederim rakiplerine göre iyi ve cok rahat kullanimi oyuncular icin uygun cogu oyun icin guzel bir urun ve ergonomik

  • Teknosa aracılığıyla, 08.04.2014

    Bu ürün oyun için yaratilmis adeta, oyun oynamada çok islevsel bir ürün. Sadece oyunda degil film izlerken, filmi duraklatma, baslatma, ileri, geri alma, ses yükseltme ve kisma gibi bir çok özelligi var daha ne olsun. Fiyati biraz pahali gelebilir ama deger.

  • Teknosa aracılığıyla, 31.01.2014

    tam oyun oynanacak bir mouse makrolari mükemmel çalisiyor. game mouse arayan herkese tavsiye ederim bence en iyilerinden bir tanesi fiyati biraz pahali gelebilir ama islevi mükemmel :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Razer Naga Hex Kırmızı Lazer Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Razer Naga Hex Kırmızı Lazer Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat