Beko BKS 1295 C 800 W C Sınıfı Elektrikli Süpürge Yorumları

Beko BKS 1295 C 800 W C Sınıfı Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(114 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Koçtaş aracılığıyla, 20.01.2022
    fiyatına göre süper

    cok iyi ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet guzel iyi cekiyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.12.2021
    Kötü

    Olumsuz yönleri: Toz çekme gücü gayet başarılı. 6 farklı aparatının hepsi de çok kullanışlı. Hafifliği inanılmaz, çok rahat kullanımı var. Filtreleri ve toz torbası temizlenebiliyor. Ancak toz torbalı yerine toz hazneli olmasını tercih ederdim. Buna dikkat etmemişim. Çünkü toz torbası alıp evde sürekli bulundurmak bana külfet geliyor. Bu özelliğini gözden kaçırmışım. Toz torbalı bir makine arıyorsanız ideal olacaktır ama.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.12.2021
    Kötü

    Olumsuz yönleri: Motor gücü olsun, ses seviyesi olsun, enerji verimliliği olsun, fırça ayarlama özellği olsun, yıkanabilir torba ve filtreleri olsun her şeyi ile harika bir süpürge. Taşıması çok kolay, hiç yormuyor. 6 tane farklı aksesuarı da mevcut. Ben su haznesi de var diye almıştım ancak yokmuş. Dikkat etmediğim için almış bulundum. Gözümden kaçmış o.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kullanışlı bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    güzel ve kullanışlı

  • Trendyol aracılığıyla, 19.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çekim gücü çok iyi normal elektrik süpürgesi kadar güzel çekiyor pratik sesi de çok fazla değil o

  • Trendyol aracılığıyla, 09.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok sesli çalışıyor, normal süpürgeler gibi sağlam bir çekiş gücü yok ama yazlıkta iş görüyor günlük kullanım için

  • Trendyol aracılığıyla, 03.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Teşekkürler 🙏🏼 gayet memnun olduğumuz bir üründü ikincisini aldım anneme

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün kendisinde bir problem yok, çekişi vs çok kuvvetli şimdilik oldukça iyi inşallah kullandıkça çekişi düşmez. 2 puan kırdım çünkü pakette eziklik vardı(içinde bir sorun yoktu) hadi bu sorun değil olabilir ama kabloda kesik var, çalıştığı için göndermicem ama rahatsız etti bu durum.

  • Trendyol aracılığıyla, 23.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok işimize yarıyor. Evin baş köşesine koyduk her saç teli gördüğümde koşarak makineyi çalıştırıyorum. İnanılmaz bir ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 19.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çekim gücü son derece yeterli. Yazlık için aldım büyük süpürgeyi kullanmaz olduk. Fakat olumsuz iki özelliği var ki verdiğim paraya değmediğini düşünmeme sebep oluyor. 1- Filtresi hemen tozla kaplanıyor ve çekim gücü düşüyor. Filtreyi temizlemek de çok meşakkatli. Balkonu olmayan kimseye tavisye etmiyorum. 2- Üçgen başlığın etrafını bir sebepten lastik ile kaplamışlar, süpürmeyi çok zorlaştırıyor. Mesela üçgenin bir kenarını duvara dayayıp ilerleyerek duvar boyunca ve köşeleri de güzelce alabileceklen alamıyorsunuz çünkü lastik duvara yapışıyor ilerlemiyor. İleri geri manevralarla almaya çalışıyorsunuz. Tekerleklerle üçgenin açısı tutmuyor. Duvara dikine tosluyor. O zaman bunu niye üçgen yaptınız kardeşim? Normal dikdörtgen başlık olsa daha rahat süpürürdük. Daha önce üçgen başlıklı süpürge kullanıp çok memnun kalmıştım oysa ki.

  • Trendyol aracılığıyla, 09.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Tam fotoğraf’ta gördüğüm gibi geldi yirmidört saat içinde teslim aldım gayet güzel çekiş gücü iyi dik durabilme özelliği çok güzel teşekkür ederiz

  • Trendyol aracılığıyla, 07.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çekim gücü ve kablo uzunluğu çok iyi. Yorumlarda ağır dendiği için tereddüt etmiştim ama süpürürken hiçbir ağırlığı yok. Kaldırıp taşırken ağırlık daha fazla hissediliyor. İyi ki almışım. Sipariş verdikten bir gün sonra elimdeydi

  • Trendyol aracılığıyla, 06.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    O Kadar Kaliteli bir ürün ki başka hiçbir şeye söylemeği gerek kalmıyor. Her şey çok güzel 👍🏼

  • Trendyol aracılığıyla, 29.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    1 gunde elime ulasti, denemek icin kullandim, gayet performans acisindan iyi gibi gorunuyor, tesekkurler...

  • Trendyol aracılığıyla, 29.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyat performans ürünü

  • Trendyol aracılığıyla, 26.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Artıları: Çekim gücü gayet iyi, başlığı güzel hareket ediyor, ağır demişler ama çok dikey süpürge modeli kullanmış biri olarak bunun gayet hafif bir model olduğunu söyleyebilirim, sap kısmı iyi oturuyor, süpürürken oynama yapmıyor, sağlam hissi uyandırdı bende. Kablo uzunluğu dikey süpürgelere göre iyi. Hepa filtre olması benim için önemliydi. Eksileri: Eski kullandığım modellere göre zeminde giderken fazla ses çıkarıyor ve halı süpürürken zor hareket ettiriyorsunuz, başlığın altındaki tekerlerin dizaynı yüzünden sanırım. Çok rahatsız edici bir durum değil ama bel rahatsızlığım olduğu için beni halıda biraz zorladı, alışırım muhtemelen.. Alınabilir bir model, ilk kullanım sonrası düşüncem bu yönde en azından, ileride fikrim değişirse yorumu güncellerim🙂

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok kullanışlı, özellikle mutfakta işimize yarıyor. Gücü çok iyi. Hepa filtresi olması da tercih sebeplerimden biri. Tek eksisi, kablosunu sardığımız üstteki çengel 3 ay sonra kırıldı. Yeterince sağlam yapılmamış. Koli bandı ile sabitleyerek geçici bir çözüm bulduk ama yeni bir cihazda olmamasi gereken bir kusur. Daha kaliteli malzeme kullanılabilirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hediye aldım. Beğenildi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko BKS 1295 C 800 W C Sınıfı Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko BKS 1295 C 800 W C Sınıfı Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat