Blue House Storm Lila 1400 W B Sınıfı Toz Torbasız Dikey Elektrikli Süpürge Yorumları

Blue House Storm Lila 1400 W B Sınıfı Toz Torbasız Dikey Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürünü bugün teslim aldım sesi abartıldığı kadar yüksek değil, çekim gücü çok başarılı kullanımı basit ve koltuk altının süpürülebildiği tek dikey süpürge olsa gerek kesinlikle tavsiye ediyorum. Beğenmeyen arkadaşlar binlerce lira olan ve tozdan başka birşey süpürmeyen süpürgeleri denesinler sonra yorum yapsınlar en azından ben uygunu da pahalı olanıda denedim.Fiyata söylenecek söz bile yok .

  • HepsiB. aracılığıyla
    kullanamadık bile

    öncelikle ürün acayip sesli zaten sesi yüzünden kullanmak bile istemiyor insan. plastik kısımlar biraz gıcırdama yapıyor. bir iki kez kullanıp attım verdiğim paraya yazık oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    blue house dik supurge alinabilir

    urun kullanisli guzel. sesi yuksek rahatsizlik verebilir belki. bence sorun degil. enerji sinifi D. cekis gucu guzel. temizligi basit. fiyat/performans acisindan basarili.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.07.2019
    Üç Yıldız

    Performansı çok düşük. Evet belki çok birşey beklenmemeli bu makinelerden ama yerdeki kırıntıları ıslak bir bezle alsam ondan iyi diyebilirim çekmesinden hiç memnun kalmadım. Kablosu çok kısa. Orta halli bir oturma odasında bir uçtan diğer uca yetişmedi öyle deyim. Bir odayı süpürene kadar motor kısmı elimi haşladı resmen yandım. Çok aşırı ısınma yapıyor motor yancak diye korkuyorum. Yorumlardada bahsedilmiş (gerçi bazıları çok mütevazilik etmiş ve çokda gürültülü değil demiş ama) evde çocukları bırak ben bile sesden ürktüm ilkin. İşim bitip kapattığımda kulak çınlaması garanti😬. Kosacası Gürültü aşırı ,ısınma aşırı ,kablo baya kısa, çekişi ise hiç güzel değil. Ha bu parasına göre normal mi derseniz normaldir herhalde. Satıcıyla ilgili hemen kargoladılar sağolsun çabuk geldi. Ve mesajlarıma da dönüş hemen sağlandı. İlgililer yani sağolsunlar.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.05.2019

    Ürün berbat uçak gibi sesi var ama emiş gücü yok fayans yuzeydeki ipliği bile almıyor aldığıma çok pişmanım

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.04.2019
    uzak durun !

    boyle sacma sapan sey gormedim, duvari vidalamazdan supurgeyi uzunlamasina yere birakman lazim, temizlemesi cile kablosu çıkmıyor ayrica borusunu tak cikar bela... blue house diye aldik dandik mal bundan iyidir! endüstriyel tasarımcı alin işe yazıklar olsun...!!

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2019
    kötü.

    ilk geldiği gün kullandım çekişi iyi gibi geldi . 2 gün sonra. çöpler yerde kalıyor. Üçgen başlığın altında yuvarlanıp duruyor.Ayrıca çok hantal . resimde göründüğü gibi küçük ve pratik değil. gürültüsü de cabası. Kesinlikle tavsiye etmem.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2018
    çok kötü

    ürün o kadar kalitesiz ki aldıktan kısa bir süre sonra plastik parçalar kırılmaya başladı resmen verdiğim para çöpe gitti kesinlikle tavsiye etmiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2018
    Uzak durun

    Ürünün plastik aksamları o kadar ince ve dayanıksızki daha ilk kullanımda çatladı. Ve garanti kapsamına girmiyormuş. Ayrıca çekim gücü çok kötü. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bir ay bile olmadan kullanılmaz hale geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2018
    SÜPÜRGE BLUE HOUSE

    Artıları:1- Çekiş gücü Eksileri:1- Sesi çok yüksek 2- Plastik aksesuarlar çok kırılgan 3- Ağırlığı kolu yoruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.03.2018
    yavaş teslimat

    Beş gün bekledim gelecek diye. Herkes hızlı teslimat deyince inanmıştım. Ürün çekiş gücü çok iyi. Umarım kullandıkça gücünde azalma olmaaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2017
    Yüksek Emiş Gücü VS Gürültü ve Ağırlık

    Artıları: Yine Hepsiburada...Hızlı, doğru ve zamanında teslimat.. çok güzel bir keyif.. Tasarım olarak başarılı. Haznesindeki ışık ve gövdesi çok şık görünüyor. Yüksek emiş gücü. Alışa gelinmiş şekilde süpürgelerden bir farkı yok. Hatta bir çok markadan daha başarılı.. Kolay temizleme özelliği. Haznesini iki farklı kapağı ve filtrelerini de kolay açılan kapakları sayesinde çok rahat temizleyebiliyorsunuz. Eksileri: Yüksek ses seviyesi Ağır oluşu.. Yumuşak zemin başlığı ile bile uzun süre halı süpürmede bileğinizde zorlanma olabilir. Yetersiz uzunlukta enerji kablosu.. Zayıf malzeme kalitesi. Sakın düşürmeyin.. Mekanizmanın üst kısımda olması ağırlık noktasını yukarı taşıyor. Elinizden düşürürseniz, bu ağırlık ile alt kısımda yer alan boşaltma haznesi bölümü sıkıntılı bir durum oluşturabilir. Dikkatli olunmalı. Tutma bölümü için yumuşak malzeme kullanılabilirdi. Sert plastik, belli bir süre sonra sizi rahatsız ediyor. Sonuç: 80 m2 den büyük bir evi tek seferde bu cihazla süpürmek sizi zorlayabilir. Ancak bir kaç odayı süpürüp ara verecekseniz, yada küçük işlemlerde kullanacaksanız, kesinlikle tavsiye ederim. Aksi durumda, ağırlık durumu sizi yorabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.09.2016
    Süper bir alışveriş :)

    Arkadaşlar söylendiği gibi ürünü sabah aldım öğleden sonra kargoya verildi.Ve iki gün içinde ürünü teslim aldım öncelikle hepsiburadaya sonra satıcıya teşekkür ediyorum.Ürüne gelince Artıları ; çekiş gücü tasarımı ve malzeme kalitesi ,yeterince başlığının olması çok iyi.Eksileri ise diğer kullanıcılarında belirttiği gibi biraz ağır olması ve sesinin biraz fazla olması.Ha ürün alınır mı?Kesinlikle evet. fiyat kalite endeksine bakarsak çok tatminkar.Piyasadaki dik süpürgelerle mukayese bile etmeden alın derimBu arada tutunduğu yerde kalıyor diye yorum yapanlar olmuş evet doğru.Aslında buda ürünün çekiş gücünü gösteriyor :) Ayrıca yapışmayan başlığıda var ürünün halı ve yumuşak yüzeyler için.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.07.2016
    çok kötü

    ürünü hiç beğenmedim, bu paraya çok kalitesiz ve süpürmüyor parke ve halı da tutunduğu yerde kalıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2016
    gayet iyi

    ben anneme aldım bunu elbet pek anlamam ama son derece kullanışlı emiş gücü iyi.tasarimi şık. sadece başlık kısmı biraz büyük geldi lakin toz toplama kısmı olduğu için öyle de olmalı galiba.cihaz temizliği kolay ve pratik..

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2016
    azbiraz hafif olabilirmis

    cekimi gayet iyi , temizligi kolay , hafif olsaymis cok daha iyi olurmus diye dusunuyorum oda motor ve toz haznesinin ele yakin ve yukarda olmasinin yaninda birazda buyuk duruyor sanki ondan kaynaklaniyor haricinde gayet mantıklı bir urun

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2016
    toz hazneli dik süpürge

    ürün sağlık açısından çok iyi haznesi sayesinde hiç dışarı toz çıkmıyor beğendim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Blue House Storm Lila 1400 W B Sınıfı Toz Torbasız Dikey Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Blue House Storm Lila 1400 W B Sınıfı Toz Torbasız Dikey Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat