Bluehouse BH007MMP Elektrikli Süpürge Yorumları

Bluehouse BH007MMP Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    ses hariç ideal

    gayet güzel bir makina bu paraya bu kadar iş ayrıca cekiş gücü oldukça yerinde ve kullanışlı aparatlarıda kullanıma yardımcı olmaktatadır

  • NI1 aracılığıyla, 23.03.2016

    çekim gücü gayet iyi. kullanışlı. Köşeli olaması iyi ancak tam köşelere girmiyor.Biraz daha 90 derecelik bir açısı olsaymış her köşeye ulaşabilirmiş.

  • NI1 aracılığıyla, 24.12.2015
    kuvvetli güçlü

    çok güzell ürünü beğendik

  • NI1 aracılığıyla, 03.12.2015

    Ürün kullanışlı

  • NI1 aracılığıyla, 11.11.2015

    beklentimi karşıladı teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2014
    GÜNLÜK TEMİZLİK İÇİN İDEAL

    HER AN ELİNİZİN ALTINDA OLSUN İSTİYORSANIZ YER KAPLAMASIN DİYORSANIZ İDEAL.EMİŞ GÜCÜDE GAYET İYİ.BURADAKİ FİYATI PİYASA FİYATININ ALTINDA.İLAVE UÇLARI İLE BİRLİKTE HER KÖŞEYE ULAŞABİLİYOR.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2013
    Performansı eh işte

    Çekiş gücü fena değil.Başlığın uç orta kısmına rast gelen toz,pislikleri daha iyi çekiyor.Ama başlığın, zemini kapladığı alan kadar geniş çekimi alanı yok.Sizlerde bilirsiniz ki normal büyük elektrikli süpürgelerde; başlığın zemini kapladığı alanın tamamında etkili çekim yapar. Elektrik süpürgesini az kullananlar için olabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.12.2013
    ÇOK BEĞENDİM

    PAZARTESİ VERDİM SİPARİŞİNİ ÇARŞAMBA GÜNÜ ELİMDEYDİ.HEMEN DENEDİM.EVDEKİ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGEMDEN ÇOK İYİ ÇIKTI.ÖYLE BİR ÇEKİŞ GÜCÜ VAR ANLATAMAMÇKESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM BENCE YILIN ÜRÜNÜ...FAZLA PARA ÖDEMEYE GEREK YOK..EN UYGUN VE KALİTELİSİ BU...

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2013
    çok güzel herkese tavsiye ederiz

    beklentilerin çok üstünde çıktı , gerçekten çekimi süper halıyı adeta kaldırıyor kaçırmamanız gereken bir ürün herkese tavsiye ederim fiyatına göre diğerlerinden çok iyi :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2013
    süper şık ve kaliteli

    piyasada ki muadil ürünlere göre biraz fiyatı yüksek gibi görünüyor ancak çekiş gücü, malzeme kalitesi ve bence en önemlisi yerli üretim olması çok güzel ve parasının karşılığını hak ediyor. sadece kablo ile kullanabiliyorsunuz. şarjlı değil. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.10.2013
    çok güçlü

    biraz ses yapsa da gayet güzel bir ürün.Fiyatı da gayet uygun.çok kuvvetli emiş gücüne sahip ve kullanımı da çok kolay.Mutfakta kullanmayı tercih ediyorum.öyle büyük makinelerı taşımaya artık son...teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2013
    1000 w

    İlk olarak ürün 1200w değil sanırım bir yazım yanlışı var ürün 1000w fakat emiş gücü gayet güzel ve kullanılabilirlik bakımından gayet iyi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bluehouse BH007MMP Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bluehouse BH007MMP Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat