Blue House BH009 Mega Elektrikli Süpürge Yorumları

Blue House BH009 Mega Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(28 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2017
    pratik

    çok pratik ve istediğim gibi cikti çekim gücü kuvvetli

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.01.2017
    Üç Yıldız

    Ürünü bugün teslim aldık ve kullandık. Tahmin ettiğimiz gibi gürültü seviyesi yüksek. Emiş gücü iyi. Kullanımı rahat ama biraz ağır gibi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2016
    Hediye için de ev için de

    ev hediyesi olarak aldım çok ama çok beğenildi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2016
    ÇOK KÖTÜ

    HEPSİ BURADA ADRESİNDEN İLK SİPARİŞ DEĞİL. FAKAT BURADAKİ YORUMLARA GÜVENEREK ALDIM. HİÇ MEMNUM KALMADIM. ÇEKİŞ GÜCÜ BURADA SÖYLENDİĞİ GİBİ DEĞİL. HİÇ ÇEKMİYOR DEMELERİ GEREKİRDİ BENCE. LAMİNAT PARKE ÜSTÜNDEKİ KIRINTIYI BİLE ÇEKMİYOR. SON DERECE KÖTÜ BİR ÜRÜN. TAVSİYE ETMİYORUM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2016
    Süper ötesi

    Gerçekten çok memnun kaldim ve alıp yurt dışına götüreceğim evdeki normal makinen kadar iyi çekiyor:))

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2016
    kaliteyi uygun fiyata aldım

    ürün çok iyi. annem çok beğendi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2016
    bu fiyata bu kalite mükemmel

    fiyat açısından performansı süper açıkçası bukadarını beklemiyorduk ertesi gün elimizdeydi denedikten sonra hemen bi tanıdığım daha siparis verdi düşünmeden alın derim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2016
    idare eder

    emiş gücü gayet iyi ama sesi beni deli ediyor genel olarak baktımda bu tur makinalarda gürültü oluyor kullanışlı tavsiye ederim .

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2016
    iyi

    gürültülü çalışması ve ilk çalıştırırken agresif tavrı olumsuz

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.09.2016
    güzel ama çok gürültülü

    makine güzel emiş harika ama sesi çok yüksek rahatsiz edici...

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2016
    güzel ürün

    hızlı gönderi, çekişi güzel ama sesli çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2016
    Orta Karar bi urun

    Yorumlara bakarak aldık çekim gücü güzel kullanımı portatif ayakta durma özelliği güzel fakat bi kaç olumsuz yonu çekim yapan ağzı dar torbası çok çabuk doluyor ve masa altı sehpa yada cekyat altı temizlemek istediğinizde işkence gibi heryere girmiyor geniş gövdesinden dolayı kablo sürekli elle tutmak zorundasınız yoksa ya makineye yada ayağınıza geçiyor.. Bunun dışında güzel ama olumsuz yönleride bu bilginiz olsun..

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2015
    çok güzel ürün

    gerçeekten güzel ürün çekiş gücü harika halıya yapışıyor biz memnun olduk

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.09.2015
    fiyatına gore harika bir urun

    Ürünü kullanıyorum çok memnun kaldım emiş gücü çok yüksek evet sesi var ama kişiden kişiye değişir beni ve 1yaşındaki oğlumu rahatsız etmiyor alacak kişiye kesinlikle tavsiye ederim hem şık hem hafif teşekkürler blue house teşekkürler hepsiburada??

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.09.2015
    Emiş gücü kuvvetli

    Süpürgeyi 2 kere kullandim ikisinde de koku geldi.Motor kuvvetli ondan mi yoksa motor mu yanıyor daha anlamış değilim.Bunun haricinde emiş gücü çok kuvvetli,güzel çekiyor.Ama sesi çok yüksek her calistirdigimda 6 yaşındaki oğlum kulaklarını tıkıyor,annem kapat şunu bune böyle diyor.Kar,zarar karşılaştırması yapın ses önemli değil iyi çeksin diyorsanız iyi.Ben yüksek sese hiç gelemem diyorsanız tavsiye etmem o zaman

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2015
    süper makine

    erken bile geldi. biraz gürültülü ıslak zeminde iyi süpürüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2015
    gayet başarılı

    ürün biraz geçte olsa elime ulaştı. Gayet kaliteli bir ürün, emiş gücü süper. halıya öyle yapışıyorki sürütmekte zorlanıyorum. bu yüzden bu ürünü aldığımızda eşlerimizin gücü yetmeyeceği için evi bize süpürtmeleri yüksek bir ihtimal. Bir kere daha düşünmenizi tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.07.2015
    Gereğinden bile fazla güçlü

    Seramikte, kalebodurda veya ahşap zeminde çok iyi. Yerdeki halıları bile kaldırıyor ama sizi biraz fazla yorabilir çünkü halıya adeta yapışıyor ileri doğru zar zor ittiriyorsunuz. Çok fazla halı süpürecekseniz biraz daha az güçlü bir makina tercih edebilirsiniz. Sesi de gücünden dolayı çok zira silahın geri tepmesi gibi kendisini bile çeviriyor ilk açtığınızda.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2015
    çok güçlü...

    ürünün çekim gücüne diyeceğim yok, gerçekten çok iyi çekiyor. hatta o kadar iyi çekiyor ki halıya yapışıyor kaldıramıyorum. bayağı güçlü olmak lazım. sesi de yüksek ama benim için sorun değil, güçlü süpürgeler genelde böyle olur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2015
    KUVVETLİ

    Süpürge cüssesine göre baya ses çıkartıyor, fakat emiş gücü çok iyi bir el süpürgesine göre. Zaten onun içinde 2000 wattlık bu ürünü tercih ettim. Eğer sesten çok rahatsız olmazsanız kesinlikle tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Blue House BH009 Mega Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Blue House BH009 Mega Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat