Profilo Flooris PSU745AP 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Profilo Flooris PSU745AP 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(39 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 15.01.2022

    kayınvalideme yeni aldık ,ayarı en yüksekte bile bence güçsüz.İnşallah pişman olmayız.Kapağı vs .de bana dandik geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Cok memnunum anlatıldığı kadar varmış

  • Trendyol aracılığıyla, 24.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    süper fiyat uygun hızlı kargo düzenli firma ve Trendyol farkı ile çok memnun kaldım. filoris süpürge ise bana göre en sağlam kaliteli paranın karşılığı süper emiş gücü olan bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 17.02.2021

    3 yıldır kullanıyorum. ayarlı hortum kiliti çabucak bozuldu. toz torbası servisinde çok pahalı.. emiş gücü çabucak düştü. çok fazla devriliyor.. hiç ergonomik olmayan bir başlığı var, başlığında ki fırça düğmesi bozuldu ve sert zeminde tozları yutmuyor ileri geri yapıyor.. alırken mutlaka dar alanda kullanacaklara tavsiyem hortum çekiş gücü düğmesini kendi kendini sürterek düşürüyor. ergonomisi çok düşük ancak baştan beri değişmeyen olumlu hanı hala sessiz!!

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    EFSANE BİR ÜRÜN SESSİZ VE HEPA GLİKO FİLİTRE ANTİ ALERJİK VE A ENERJİ SINIFI KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM PROFİLO DAYANIKLILIĞI İLE YİNE BENİ MEMNUN ETTİ.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 18.10.2020

    Kesinlikle almayın çünki 6 ay sonra çekim gücü düştü alırken profilo küçük ev aletlerine eve gelip alıyor dediler kesinlikle böyle bişey yok eve geldiklerinde servis ücreti istiyorlar herşeye kullunım hatası diyorlar asla almamanız gereken marka

  • Trendyol aracılığıyla, 12.09.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü ilk aldigimda çok güzel çekiyordu hatta halıdan çekemiyordum hortum kısmında hava kısmını açıyordum halıdan çekmek için evi iki üç kere temizledikten sonra ilk günkü emiş gücünün çok altına düştü şuan en yüksek seviyede evi temizliyorum anca temizliyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.08.2020
    BAŞARILI

    Olumlu yönleri: Yüksek performanslı ve güçlü motoru ile emiş gücü kuvvetli bir ürün, evde tozdan eser kalmıyor, harika bir performans gösteriyor, tozları aldığı gibi havaya toz kaldırmıyor kendisi ile yapılan temizlik gözlle görülüyor, emiş gücü o kadar kuvvetli ki halı ve sert zemin üzerinde muhteşem bir temizlik sağlıyor aparatları kullanışlı ve kaliteli oldukça başarılı bir ürün.

  • Trendyol aracılığıyla, 07.07.2020
    (Ürünü satın aldı)

    çok harika bir ürün çok sessiz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kaliteli ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.05.2020
    HARİKA

    Olumlu yönleri: Harika bir emiş gücüne sahip kullanımı kolay ve rahat, sert zeminde ve halı üzerinde yüksek performans sağlıyor, performansı yüksek kaliteli ve sağlam bir ürün. Yüksek performans sağlıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) cok iyi

    Olumlu yönleri: Çok iyi kullanışlı makine

  • Trendyol aracılığıyla, 21.04.2020

    guzel bi urun

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 05.04.2020

    Emis gücü cok yüksek 420 walt

  • NI1 aracılığıyla, 11.03.2020
    güvenli alışveriş

    gereksiz yere 1200 TL ödemeyin

  • NI1 aracılığıyla, 10.03.2020
    Çok iyi çekim gücü ve uygun fiyat

    Ürün ve fiyatı çok iyi. Harika bir çekim gücü var. Kesinlikle tavsiye ederim. Aynı çekim gücüne sahip ürünlere farklı marka oldukları için 2-3 kat fazla para vermemek için bu ürün alınabilir.

  • NI1 aracılığıyla, 19.11.2019
    Profilo floris 700 W elektrikli Süpürge

    herkese tavsiye ederim çok güzel...

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2019
    gayet güzel

    ürünü için pek yorum bulamadım. Bende bulunduğum yerde deki boch,profilo servialerine sordum 3 servis de bu ürünü tavsiye etti. emiş gücü sessizliği, hortumun sağlamlığı, telekopik borunu, boruyu tutan sapın ergonomik yapısı gayet güzel. ürünün yanında gelen torbası çift katmanlı. orjibal 4 lü torbası 60 tl civarı. servisin dediğine normal bir kullanıcı için ayda 1 torba gider böylelikle 4 ayda biter 4 torba. bu tip ürünlerde yeterli performams alabilmek için mutala orjinal torba kullanmanızı tavasiye ederim. 2012 yılında aldığımız boch marka süpürge makinesinide böylelikle 7 yıl kullandık. Alacak arkadaşlar tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Çok hafif, az yer kaplıyor. Hacmine gçre emiş gücü çok iyi hem halı da hem çıplak zeminde perfomansı başarılı buldum. Zaten toz torbalı olunca dışarıya toz salınımı baya düşük. Sessiz çalışması da baya iyi, ondan da memnun kaldım. Hafif ve küçük olması baya işimi çabuk bitirmemi sağladı eski ağır hantal makinaları hiç sevmiyorum evim dubleks makinayı taşımak zaten eziyet oluyor. Profilo zaten ev aletlerinde çok başarılı bir marka süpürgesini ilk kez kullandım ama gayet başarılı olmuş.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Profilo Flooris PSU745AP 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Profilo Flooris PSU745AP 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat