Profilo PSP5U530 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Profilo PSP5U530 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(71 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Birlikteliğimiz 2.5 yıl sürdü

    2,5 yılda elimizde kaldı.Filtresinin düzenli temizlenmesine rağmen motor kısmına ince toz geçirmiş servis 350 lira masraf çıkardı yaptırmak yerine başka makina bakıyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Evimde kullanmak amacıyla aldığım ürünü sipariş vermeden önce detaylı olarak inceledim. Ürün özellikleri açısından benim beklentime uygun görünüyordu ve beklediğim gibi de oldu. Toz torba kullanımına gerek kalmayan ürün tozları iyi şekilde hapsediyor. Alerjik bünyeye sahip insanların da memnun kalacağını düşündüğüm süpürge, tasarımsal olarak da çok şık görünüyor. Leylak rengin evime renk kattı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Elektrikli süpürgem bozulduğu için uzun ömürlü ve kullanışlı bir parça almak istedim. Araştırmalarım sonucunda bulduğum Profilo süpürge modeli benden her açıdan tam not almayı başardı. Üründe 3 tekerlekli mekanizma yer alıyor. Bu sayede her yere kolaylıkla taşınan süpürge, kullanım sırasında rahatlık sağlıyor. Otomatik kablo dolama yeri ise kullanım sonrasında düzenli bir görüntü oluşturuyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 22.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün ayarlanabilir 5 kademeli güçle çalışıyor (ki bence süpürgede olması gereken güzel bir özellik), ürünün en güzel yanı hafif ve sessiz olması. Evi süpürürken kulaklık takip müzik dinleyebilirsiniz o derece sessiz (Tabi ayarını yükselttikçe sesi artar ama günlük temizlikte düşük ayarı kullanmak yetiyor). Çekim gücü de çok iyi tozu yerde bırakmıyor. Haznesini temizlemek aşırı kolay. Kutunun içinde açıklamada yazılanlar aynen mevcut. Jelatine sarılmış kutusu ile geldi ve hiç zarar görmemişti. Kargo da sorunsuzdu. Bence ürün kaliteli fiyatı da çok iyi. Bulunduğum şehirde aynı ürüne markanın bayisinde 1600₺ fiyat istediler ama ben Trendyol dan 820₺ ye aldım teşekkürler Trendyol ☺️

  • Trendyol aracılığıyla, 15.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    gerçekten inanılmaz çok güzel çekim gücü artı çok hafifi temizlik yaparken yormuyor tek kelimeyle harika

  • Trendyol aracılığıyla, 13.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    süpürgem geldi iki gündür kullanıyorum. Gerçekten çok güzel ve ergonomik bir süpürge çekim gücü çok iyi hafif kullanımı çok rahat ve filtrelerinin yıkanabilir olması çok iyi....

  • Trendyol aracılığıyla, 13.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    bildigkm.bir marka tesekkurler

  • Trendyol aracılığıyla, 06.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel makina

  • Trendyol aracılığıyla, 04.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bu üründen eve ve işyerlerimize 3 tane aldık. Fiyatına göre performansı inanılmaz iyi. Biraz sesi yüksek sadece

  • Trendyol aracılığıyla, 21.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmel ürün ben önceden de profilo kullanmıştım 10 sene dayanmıştı şimdi bunu aldım sessiz ve güzel çekiyor max a verince halı kalkıyor o yüzden düşük ayara veriyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 02.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Anneme aldım çok beğendi

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok harika tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü çalişdirdim şuan ya yorumlar itinaden aldım ya çekişi berbat yada makine bozuk Halıya tutuyosun makine kesiyo cekimi Çok zayif bi çekiş oluşuyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.08.2021
    iyi

    Olumlu yönleri: Toz torbalı modeller yerine hazneli modeller çok daha kullanışlı oluyor, bu süpürge de onlardan biri. Neredeyse hiç sesi yok denebilecek bir ses seviyesine sahip, bu özelliği sayesinde evde çocuklar uyurken bile onları uyandırmadan temizlik yapabiliyorum. İçerisinden çıkan farklı başlıkları ile her yüzeyde temizlik yapabiliyorsunuz. Çok beğendim, tek kelime ile harika.

  • Trendyol aracılığıyla, 10.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çekiş gücü gayet iyi firma çözüm odaklı

  • Trendyol aracılığıyla, 04.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    hızlı kargo için firmaya teşekkürler,gayet sessiz çekim gücü süper kablosu kaç mt bilmiyorum ama 100 m'2 evin orta holünden piriz değiştirmeden heryeri süpürdüm,sadece fatura çıkmadi bir yıldız ordan kırdım

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Sagolun

  • Trendyol aracılığıyla, 06.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çekiş gücü güzel ,sesi az , çok hafif kullanışlı bir ürün fiyatına göre kesinlikle mükemmel .

  • NI1 aracılığıyla, 26.06.2021
    Profilo elektrikli süpürge.

    Profilo ya güvenim tam. Önceki süpürgelerine aynı marka. 18 yıl kullandım. Hâlâ kullanıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ürün hakkınıa veriyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Profilo PSP5U530 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Profilo PSP5U530 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat