Siemens VS06G2202 2200 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Mavi Yorumları

Siemens VS06G2202 2200 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Mavi yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 14.06.2019
    Guzel urun tavsiye ederim

    Ayni urunu 3 yil once 300 tl civari bir fiyata kendim icin almistim,memnunum. Bu kez 950 tl'den annem icin aldim. Emis gucu 2200 watta cok yuksek, yuksek watta kullanmaya gerek bile kalmiyor. Ekstradan yetkili servisten Hepa filtre satin alip takmistim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2018
    Beş Yıldız

    Güzel ürün tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.07.2016
    iyi alışveriş oldu

    ürün güzel emiş gücü iyi kablosu uzun gücünü ayarlayabiliyorsunuz rahatlıkla

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2016
    Güzel Bir Ürün

    Güzel bir ürün daha önce de siemens kullanmıştım memnun kalmıştım ancak hepa filterisi de olsa iyi olurdu. Verdiğiniz paranın karşılığını alabileceğiniz bir marka.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2015
    harika

    ürünü bugün aldımm servis geldi kurdu çok beğendim tavsiye ederim çok iyi temizliyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.08.2015
    tavsiye edilir

    Ürünü yeni aldim ve hemen denedim.siemens kalitesini bildigim için tereddüt etmedim. Çekiş gücü çok güzel. Kablosu çok uzun. Almak isteyenler gönül rahatlığıyla alabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2014
    gayet iyi

    Küçük, hafif, ancak görüntüsüne göre bir o kadar güçlü bir süpürge, bu süpürgeyi bu sitedeki yorumları da okuyarak, özelliklerine de bakarak aldım, şuan için gayet iyi, sesi de çok fazla değil. İnşallah pişman olmam. HBya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2014
    Uygun fiyata yüksek performans

    Uygun fiyatlı, küçük boyutlarda, pratik, güçlü, sağlam bir süpürge. Hepa filtresi üzerinde gelmiyor fakat aynı markanın üst modellerinde kullanılan orijinal hepa filtreler bu süpürgeye tam uyumlu olarak takılabiliyor.Hepa filtreyi alıp taktıktan sonra 2 katı fiyata satılan abilerinden bir farkı kalmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.10.2013
    beğendim

    süpürge 1 günde elime geçti.indirim çekimle aldım bayağı ucuza geldi.çekimi çok güçlü tam güçle çalıştırmak imkansız halıları havaya kaldırıyor.ağır değil.sesi de normal. ben memnun kaldım.almayı düşünenlere tavsiye ederim.teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2013
    sorunsuz alışveriş, ürün güzel.

    Ürün kısa sürede elime geçti. Hediye çekimle indirimli aldım. Performansı çok güzel. Sessiz, hafif, güçlü. İdeal, herkeze tavsiye ederim.siteden yaptıgım alışverişlerde sorun yaşamadım, memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2013
    fiyata gore cok iyi bir makina

    Bu urunu oncelikle Siemens oldugu icin tercih ettim. 2.tercih sebebim ise torbali olmasi idi.. Evdeki torbasiz oldugu icin cok zorlandim, ikide bir filtresi tıkanıp cekisi bozuluyordu. Cok buyuk degil, dolaba sigiyor. Cekisi yeterince iyi. Bir yil sonra aslinda gorus belirtmek gerek: cekisi ayni oranda devam ediyor mu diye.. Siemens in kalitesi bence iyi. Sadece yurtici kargoda sorun yasadim hatta geri gonderiyordum, ki sorun cozuldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.01.2013
    5 yıldır kullanıyorum - mükenmel

    5 yıl önce aldım bu süpürgeyi ve hala hiç sorunsuz kullanıyorum. Ergonomik, küçük ve pratik ve süper emiş gücü. Herkese tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens VS06G2202 2200 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Mavi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens VS06G2202 2200 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Mavi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat