Siemens VSX6XTRM 2500 W Hepa Silindir Vakum Elektrikli Süpürge Yorumları

Siemens VSX6XTRM 2500 W Hepa Silindir Vakum Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(61 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Performansı Harika.

    3 yıl önce hepsiburada dan almıştık, halen daha kullanmaya devam ediyoruz. Emiş gücü, malzeme kalitesi çok iyi. Kullandığımız süre zarfında Sensör Control ışığı yanıp süpürgeyi düşük devre alıp filtre temizliği yapıp tekrar ayarlanan emiş gücüne geliyordu, filtrelerin temizliğini periyodik yapıyoruz, temiz olmasına rağmen sık sık Sensör Control ışığı yanıp sonrasında direk yanmaya başladı ve süpürgeyi tekrar açıp kapamak gerekiyordu her defasında. Yaptığım araştırma ve şikayetler üzerine filtreleriniz temizleyip ve yaptığınız işten eminiseniz cihazın içini açıp emiş girişi ile motor çıkışı arasındaki diyafram sensörünü devre dışı bıraktım anlamıyorsunuz eğer iki siyah serum hortumu inceliğindeki iki ucu birbirine bağlayın veya yerlerinden sökün bir daha Control Sensör arızası vermez. Kullanıma göre arada manuel üzerinden Clean Filter tuşuna basın. Servise çok gidip gelirsiniz, umarım yararlı olmuştur Sensör Control arızası için.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 28.05.2022

    Simens 0.6 elektrikli Süpürge gösterge paneli süpürme esnasında yarım dakika arayla kendini dinlenmeye alıp yanıp yanıp sönüyor neden olabilir bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 28.05.2022

    Simens 0.6 elektrikli Süpürge gösterge paneli süpürme esnasında yarım dakika arayla kendini dinlenmeye alıp yanıp yanıp sönüyor neden olabilir bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2020
    Beş Yıldız

    8 yıldır kullanıyoruz. Ekipmanları ve parçaları da son derece kaliteli. Inanılmaz güzel çekiş gücü var. Filtreleri muhteşem. Toz çıkmıyor dışarıya. Gücünü 8 yıldır hiç kaybetmedi. Inanılmaz kaliteli bir süpürge.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2019
    Sürekli sensör veriyor

    Süpürgeyi alalı 3 yıl oldu son 1 yıl dır sürekli sensor veriyor filtre leri sürekli temizleniyor fakat sonuç yine ayni kesinlikle tavsiye etmiyorum

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 26.02.2019

    Açıkçası ben plips almaya gitmiştim ama siemensi görünce çok hoşuma gitti, pişman değilim mükemmel bir şüpurgeymis almak için hiç tereddüt etmeyin

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2018
    3. Yılında motoru yandı

    Ürün 3. Yılında motoru yandı. Haftada bir yarım saat kullandığımız düzenli temizliğini yaptığımız halde ömrü 3 sene. Ona göre alın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.03.2018
    Beş Yıldız

    ürünü alalı tam 7 sene oldu, filtre doldukça yıkayıp takıyoruz. eski gücünden hiç bir şey kaybetmedi, tek sorunu artık kablosunu otomatik çekmiyor, süpürge alırken iyi çekmesinden ziyade filtreden ne kadar geri toz bırakıyor buna bakın. Siemens bu konuda çok kaliteli, mor ışıkta bile neredeyse hiç toz görünmüyor. ömürlük bir makine.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2017
    Beş Yıldız

    Süpürgeyi alalı tam 3 yıl oldu çok memnunum herkese tavsiye edrim çekiş gücü mükemmel.

  • YorumBudur.com aracılığıyla
    on numara

    Yaklaşık 2 senedir kullanıyoruz,,aslında kimseye tavsiye etmek istemiyorum,(bencillikten dolayı),,makinayı düzgün ve filtre temizliğine özen gösterirsen halının ciğerini assılıyor, halı uçan halı oluyor,,bilmiyom anlatabilmişmiyim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.09.2017
    Beş Yıldız

    Merhaba, ben süpürgeyi 5,5 yıldır kullanıyorum. 1-2 yıldır emiş gücü çok düşmüştü değiştirmeyi düşünüyordum. sonra filtresinin yıkanabildiğini öğrendim ve filtreyi yıkadığımda eski gücüne kavuştu. çok memnunum. emiş gücü düştü diyen arkadaşa bilgi olsun istedim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.06.2017
    süper ötesi

    5 senedir felan kullandığım makine. daha önce başka markalar da kullandım en uzun 2 sene dayandılar. bu makine kullanınca diğerleri temizlemiyormuş anladım. başkasının evinde süpürge kullanınca makineleri çalışmıyor gibime geliyor. halıyı kaldırmayan süpürge mi olur diyorum artık. çok alıştım çok. iyi ki almışım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2016
    Başta iyiydi

    Valla ben süpürgeyi alalı 2 yıl oldu başlarda evet güzel çekiyordu ama şimdi hiç memnun değilim emiş gücü azaldı eskisi gibi kuvvetli çekmiyor açıkçası başka marka seçmediğime pişmanım

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2016
    Emiş gücü çok iyi.

    Eski süpürgem klasik, yatay, kağıt torbası olanlardandı. Bu süpürgeyi yorumlara bakarak aldım. Tam da evde temizlik olduğu gün geldi. Hemen açıp yeni süpürülen halıyı tekrar süpürdük. Sonuç inanılmaz. Bir sürü tüy ve toz çıktı. İki kedisi ve bir bebeği olan birisi olarak bu süpürgenin bu fiyata alınabilecek iyi bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Tek kusuru hortumun ucuna takılan aparatlarının eski süpürgemde daha iyi olması. Bu yüzden eski aparatları yeni süpürgeyle kullanıyoruz :) Ancak emiş gücü, ses vs. açılarından eskisiyle kıyas bile götürmez. Kesinlikle çok memnunum. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2015
    mükemmeli istiyorsanız doğru ürünü inceliyorsunuz..

    ürün ilk geldi 3 sefer yıkanmış olan halıyı denemek istedim. ama önce eski süpürge ile çektim :) sonra Maximum da çalıştırdım baktım halıyı bırakmıyor hanıma dedim halının köşelerine bas.. inanın yıkanmış halıdan bir toz çıktı ağzımız açık kaldı... ürün tek kelime ile mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.03.2015
    Beş Yıldız

    Ürün iki günde geldi istanbul içi gayet güçlü bir çekiş sahip umarım böyle devam edr

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2015
    çok güzel

    gayet kullanışlı ve güzel bir makine, ağır olmasına rağmen hareket kabiliyeti güzel, alınabilir.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    SAKIN BU ANKASTRE.COMDAN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN BU SÜPÜRGEYİ SATIN ALDIM VE ÜSTÜNE BENDEN 100LİRA İSTEDİLER İŞLEM ONAYLANDIKTAN SORA VERMEYİNCEDE İPTAL ETTİLER ÜRÜNÜMÜ!!!

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2015
    iş yapar

    Güzel ürün iş yapar. Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2014
    evde toz namına birşey kalmadı

    ürünü her zamanki gibi yorumlara bakarak sipariş verdim ve yine pişman olmadım, süpürge gelir gelmez evi süpürdüm temiz zannettiğim evden resmen kum çıktı herkese tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens VSX6XTRM 2500 W Hepa Silindir Vakum Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens VSX6XTRM 2500 W Hepa Silindir Vakum Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat