Goldmaster GVC-7502 2200 W Hepa Elektrikli Süpürge Siyah Gri Yorumları

Goldmaster GVC-7502 2200 W Hepa Elektrikli Süpürge Siyah Gri yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 05.09.2013
    Çok Güzel

    Harika emiş gücü var. Hepa filtre üzerinde birikecek tozu kendisi silkeliyebiliyor. Üst kısmındaki düğmeyi çevirmeniz yeterli. Ayrıca uzayan hortum bence çok iyi.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 17.04.2013
    GVC-7502

    Odalarımız biraz büyük olduğu için bu ürünü tercih ettik ,Esnek hortumu uzaması ve kablosunun uzun olması nedeniyle odanın her yerine ulaşabiliyoruz.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 11.04.2013
    mükemmel çekim

    mükemmel bir emiş,yaklaşık 2 metre uzunluğundaki bir pleksi fanusun dibindeki suyu 1,5 metre yüksekliğe çıkartıyor,diğer süpürgeler 1 metre bile çıkartamıyor,bu fiyat skalasındaki en iyi süpürge bu bence herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.03.2013
    Mükemmel çekim gücü

    Bu ürünün demosunu ilk olarak bir zincir markette gördüm ve canlı canlı diğer süpürgelerle karşılaştırma imkanım oldu. Mukemmel bir emiş gücü var. yaklaşık 2 metre uzunluğundaki bir pleksi fanusun dibindeki suyu 1,5 metre yüksekliğe çıkartıyor. diğer süpürgeler 1 metre bile çıkartamıyor. Bu fiyat skalasındaki en iyi süpürge bu bence. Hepsiburada daki fiyat avantajını da görünce hemen aldım. Herkese tavsiye olunur.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 17.03.2013
    hızlı kargo için tşk.ler

    hepafiltreli olduğu için bu süpürgeyi tercih ettim ..piyasadaki neredeyse tüm elektrikli süpürgelerde kullanılan hava filtresi türü. kendi içerisinde tuttuğu partikül büyüklüklerine göre sınıflarına mı ne ayrılıyolarmış, sonra hava zerresini hapsediyolarmış .

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Goldmaster GVC-7502 2200 W Hepa Elektrikli Süpürge Siyah Gri kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Goldmaster GVC-7502 2200 W Hepa Elektrikli Süpürge Siyah Gri yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat