Cosmed 30 ml Yatıştırıcı S.O.S Krem Jel  Yorumları

Cosmed 30 ml Yatıştırıcı S.O.S Krem Jel yorum ve tavsiyeleri

(49 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 30.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Hassas ve kuru bir cildim var krem maalesef beyaz sivilce yaptı fazla nemli geldi yüzüme ama sorun üründe olmayabilir neredeyse her kreme tepki veren bir cildim var bugüne kadar hiçbir nemlendiriciyi kullanamadım belki bu şifa olur umuduyla aldım ama fayda görmedim dediğim gibi sorun kremde olmayabilir ama benim gibi cildi olanlar alırken dikkat etsin diye yazdım.

  • Trendyol aracılığıyla, 31.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Verdiğiniz paranın karşılığında düğme kadar bir krem geliyor Geçmiş olsun

  • Trendyol aracılığıyla, 13.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Son kullanma tarihi temmuz 2022

  • Trendyol aracılığıyla, 01.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Cruelty free oldugu için aldım ürünü .Ama normal bir nemlendirici . Vicy nin kullanıyordum krem olarak.Vichy tabi en guzeliydi

  • Trendyol aracılığıyla, 28.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    yeni başladım fakat yatıştırıcı bir etkisi olduğunu düşünüyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 26.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kullandığım bir ürün ancak orijinallik konusunda kuskuluyum

  • Trendyol aracılığıyla, 21.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    İlk olarak şunu belirteyim, sivilce ilacı kullanıyorum ve 4. ayımdayım. Normalde de cildim çok neme ihtiyaç duyan ve bu yüzden acıyan bi ciltti yani bu tedavi yüzünden şu anda nem ihtiyacım daha da fazla. Arkadaşımla birlikte aldık onunki benden daha önce geldi, ilk sürdüğünde cildini yaktığını ama sonra geçtiğini söyledi, cildi normalden yağlıyadır bu arada. Bu durum beni ilk bi korkuttu cildim bu tarz yanmalara çok müsait olduğu için ama yine de denemeye karar verdim, özellikle cruelty free olduğu için çok şans vermek istiyordum kreme. Benimki geldiğinde ben de bu yanmayı hissettim fakat yine de devam ettim denemeye. Öncelikle, bana bir kat sürmek yetmiyor "küçük bir miktar bile getiyor" tarzında yorumlar okudum fakat bol bol en az 2 kat sürdüğümde bana yine de az geliyor nemlendirmesi. Bugün yaklaşık 1. haftamdayım, cildim aşırı neme aç ve sürekli düzenli olarak sürmeme rağmen, her sürüşümde cildim daha da yanıyor ve neme ihtiyacı asla geçmeden kuruluktan soyuluyor, acıyor ve yanıyor. Şu anda son çareyi sivilce tedavisinde dudağa sürmek için kullanılan hametanda buldum, eski kremime tekrar ulaşana kadar bunu kullanıcam çünkü şu anda bu cosmed kremi cildime en ufak iyi gelmemesi ile birlikte gittikçe daha da yanıyor. CİLDİ ÇOK KURU VE HASSAS OLANLAR dikkatli olsun derim yani.

  • Trendyol aracılığıyla, 15.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Hassas ciltliler için muhteşem bir ürün. Benim özellikle yanaklarım hemen kıpkırmızı olur, bir tek bu ürünle kızarmalarıma çare buldum. Hiç bir reaksiyon göstermedi cildim bu ürüne.. Cildi aşırı hassas , her türlü ürüne reaksiyon gösteren ve kızaran ciltlere tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 05.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Geç geldi ama beklediğime değdi🌺 yüzünüzü bebek gibi yapıyor ve fondöteni kalıcı yapıyor ❤️

  • Trendyol aracılığıyla, 05.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    urun gercekten cok etkili

  • Trendyol aracılığıyla, 04.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Harika bir ürün. Çok hafif yaz aylarında vazgeçilmezim artık. Yağlandırmadan nemlendiriyor. Birazda spf içerse çok iyi olurdu. Ayrıca hediye için teşekkür ederim çok zarifsiniz

  • Trendyol aracılığıyla, 25.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Berkay sağlık bu ürünü son kullanma tarihi geçmiş olarak gönderdi!!

  • Trendyol aracılığıyla, 13.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Açıkçası pek bir etkisini görmedim. Kullanmasam da olurmuş

  • Trendyol aracılığıyla, 08.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    hızlı kargo. hızlı emiliyor. rahatsız edici bir his bırakmıyor. faydasını görüyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 18.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok hızlı ve çok iyi paketlenmiş olarak geldi. Dermatit li yüzüm için aldım kullanınca yorumu güncelleyecegim. Güncelleme bir haftadır kullanıyorum cildim hala sakin pullanma kızarma kaşınma olmadı işe yarıyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 09.01.2021

    Sorunsuz ve hızlı kargo

  • Amazzon aracılığıyla, 25.12.2020
    Negatif veya pozitif bir etkisini görmedim.

    Paketim tamamen bitti ve artık deneyim bildirebilir haldeyim, üründen memnun kalmadım. Hassas cildimde herhangi bir tahrişe, sivilce vb yol açmadı fakat yatıştırıcı etkisini de göremedim. Tekrar satın almam veya tavsiye etmem için hiçbir sebep bulunmuyor. Gönderim hızı ve paketleme amazzon kalitesindeydi, ürün ambalajında da herhangi bir deformasyon yoktu.

  • Trendyol aracılığıyla, 25.12.2020

    Boyutu küçük gibi görünebilir ama etkisi çok verimli. Minicik alıyorum harika nemlendiriyor

  • Trendyol aracılığıyla, 15.12.2020

    Bittikçe aldığım bir ürün.Yüz kızarıklığım için cilt doktorumun önerisidir.Gül hastalığım var beni çok rahatlattı.Kesşnlikle tavsiye ediyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 30.11.2020

    Ürünün hem fiyatı hem kalitesi çok iyi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Cosmed 30 ml Yatıştırıcı S.O.S Krem Jel kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Cosmed 30 ml Yatıştırıcı S.O.S Krem Jel yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat