Conti VC-148 Contes 2600 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Conti VC-148 Contes 2600 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(24 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    bu fiyata bu çekim gücü çok iyi biraz sesli olabilir ama çekim gücü çok iyi ve turbolu ucunada bayıldım hem süpürüyor hem dövüyor tek sorun her süpürmeden sonra makineyi temizlemek gerekir

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ceset

    Beş kuruş etmez servisi yok doğru düzgün garantisi bittiği gün yandı o derece kaliteli

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2019
    beş kurus etmez

    paraniza yazik alınmaz sesi cok bizde aldik garanti bittigi fun yandi

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2019
    fiyatina göre cok iyi

    daha öncede kullandığım üründü. çekim gücü iyi. çok hızlı elime ulaştı

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2018
    vasat

    ben aldım kullandım memnun kalmadım acıkcası garantisini zor doldurdu

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2017
    Fiyat Performans ürünü

    Gayet başarılı çekişi çok güzel.Bu fiyata alınabilecek sulu sistem süpürgeler arasında başarılı bir süpürge.Bazıları kolay temizlenmediğinden bahsetmiş.Ancak sulu sistem süpürgelerin çoğu bu şekilde.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2017
    Beş Yıldız

    Bence bu ürün sulu süpürgeler arasında en üstün teknolojiye sahip olanı ve en güçlüsü. Su + Panjur sistemi + normal filtre + hepa filtre duvarından dışarıya hiç toz geçmiyor. Turbo başlık kılı tüyü mükemmel topluyor. Temizlik sonrası evde kesinlikle nano partiküller dolaşmıyor. Temiz evden bile çıkardığı kire hayret ediyorsunuz. Sadece suyu tahliye etmeye ve kullanılmadığında kuru tutmaya dikkat etmek gerekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2016
    güzel ürün

    güzel ürün sesi biraz fazla ama işini yererince yapıyor su seviyesi çok düşük ayarlanmış biraz fazla su koysan(1,5) çekişi kapatıyor buna dikkat edilmeli yani 1 litreden fazla su konulmamalı

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2016
    superrrrrr

    arkadaşlar bu supurgeyi dun aldim hemen geldi ve cok cok guzel benim kendi supurgem arceligin ama bunu dahada begendim diger supurgelere cok para vermenin anlami yok iki tane uc ve aparatlarida geldi bu fiyata boyle güzel makina geleceğini tahmin etmemiştim siddetle tavsiye ediyorum tekkurler hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2016
    Fiyatina gore kalite..

    emis gucu oldukca iyi ancak acma kapama dugmesi takiliyor.. sansima sorunlu urun geldi.. emis gucu iyi.. goruntu itibariyle fazla yer kapliyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.09.2016
    HARİKA FİYAT, HARİKA KALİTE!

    İnanılmaz güzel bir ürün, çekinmeden düşünmeden alabilirsiniz 2600W çekim gücü su haznesi ve parfüm ekliyorum mis gibi kokuyor evim harika, düşünmeden alın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2016
    Mükemmel

    Bu sulu süpürgeden 28.08.2016 tarihinde iki adet aldım çekiş gücü süper su haznesinin temizlenmesi zor değil temizlemesini bilen için çok kolay zaten Conti eski bir marka olduğu için kullanmış olduğumuz için aldım.Biz memnun kaldık almak isteyene tavsiye ederim alın derim....

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.07.2016
    Dikkatli olun

    Fiyati cok iyi.Isini cok iyi yapiyor. Ama gürültüsü Ucagin Jet motoru gibi sesli ve cok rahatsiz ediyor. Sulu olmasi avantaj degil dezavantaj. Su haznesinin temizlemesi sıkıntılı

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.05.2016
    fiyatına göre güzel

    ürün daha pahalı olanlarla aynı işi yapıyor cekis gucu iyi sesi fena degil sadece su kovasini yikamak epey zahmetli.bi puanı onun için kırıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.03.2016
    HArika

    Canavar gibi makina alın ev pırıl pırıl oldu

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.02.2016
    fiyatına göre performans cok güzel

    ürün bugün elime ulastı.Komsumun önerisi ile aldım.hemen halımı süpürdüm.Toz içinde oturuyormusuz.Temizliğide cok rahat haznesi yuvasından çıkıp temizleniyor.seside eski süpürgeme oranla düşük desibelle çalışıyor.Ayrıca malzeme kaliteside güzel.Tavsiye ederm hiç düşünmeden alın.Tesekkürler hepsiburada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2014
    conti sağlam yapmış

    Düşük sese karşılık yüksek çekiş gücü var. Maksi başlığı ile temizlik çok kolay, halılardan tek geçiş yetiyor. Kovasını da yukarı çekince kolayca çıkıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.05.2013
    Harika bir elektrikli süpürge

    Su filtreli elektrikli süpürgelerin emiş gücü ve temizliğini, diğer türlere değişmem. Ancak kendilerini temizlemek ise bir ölüm, çöp haznesi içindeki, suyun içinde çamura dönmüş tozu arıtmak gerçekten çok zordu. Ancak bu model tek kelimeyle harika, emiş gücü, ortamı temizlemesi ve kendisinin temizlenmesi son derece pratik. Elektrikli süpürge ihtiyacı olan herkese, bu uygun fiyatlı süpürgeyi tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2013
    çok güçlü

    oldukça mennun kaldık. hem güçlü hem temizlemesi pratik. üstelik temizlik esnasında odada toz kokusu da olmuyor. bu fiyata alınabilecek oldukça güzel bir süpürge. herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2013
    Mükemmel

    Anneme hediye aldım.gelir gelmez kullanmaya başladı ve sonuç inanılmaz.cihaz gayet başarılı daha önce başka bir marka varda artık bozula bozula bı hal olduk ama bu makine gerçekten sağlam ve çektiği toza inanmayacaksınız.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Conti VC-148 Contes 2600 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Conti VC-148 Contes 2600 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat