King Steam Xpress K199 Buharlı Temizleyici Yorumları

King Steam Xpress K199 Buharlı Temizleyici yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 28.03.2016
    fiyat performans

    bu fiyata bu ürün ve performansı harika. hayal kırıklığı yaşamadım tavsiye edebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2015
    Fiyatına göre gayet iyi

    Ürün hakkında 1-2 tecrübe paylaşayım. -Cihazı kurmak gayet kolay 1-2 dakikanızı alıyor. -Cihaz 1 lt civarı su koymanız gerekiyor. Daha fazla su alsada doldurmayın. Su haznesini ağzına kadar doldurursanız teklemeye başlıyor ve buhar vermiyor. -Suyunu kontrol etmek gerekiyor. Sürekli olmasada arada bakmak iyi fikir, suyu doğal olarak hızlı tüketiyor. - Deterjansız temizlik yorumu yapanlar olmuş. Deterjan kullanmıyor, ama su buharı ile de deterjanlı temizliği karıştırmamak lazım. - Ürün bildiğiniz sıcak buhar üflüyor ve altındaki bez ile de silme işlemi yapıyorsunuz. -Kolay gezdiriliyor, kol gücü ihtiyacı çok az. Üründen genel olarak memnunum işimi gördü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2015
    Mükemmel

    ürün gerçekten mükemmel.Anneme aldım,çok beğendi.İyi ki hepsiburada var.Hepsiburada olunca beğendiğim ürünü gözü kapalı alıyorum.Herkezi hepsiburada da alışveriş yapmaya davet ediyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
King Steam Xpress K199 Buharlı Temizleyici kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. King Steam Xpress K199 Buharlı Temizleyici yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat