King K373 EcoVax 1400 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

King K373 EcoVax 1400 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.01.2020

    Olumlu yönleri: Kendim de üç senedir kullanıyorum, çok memnunum, bu yüzden anneme de aldım. Fiyatı uygun ve gücü yeterli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.06.2019
    Fiyat-Performans ürünü

    Ürünü almadan önce tereddüt etmiştim, yorumlara güvenerek aldım ama şu anlık (yaklaşık 20 kullanım) fiyatının karşılığını veriyor. Halıda değil, ahşap zeminde kullanıyoruz ve bizi memnun ediyor. Toplamda 3 başlığı var, birisi bildiğimiz büyük başlık ve 2 küçük başlığı. Çok sessiz bir cihaz sayılmaz ama çok abartılı da değil. Hızlı gönderim için ayrıca teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2019
    Çok iyi

    Beklediğimden çok daha güçlü bir makina. Çekimi çok iyi. sesi abartı değil. Kargo da oldukça hızlı geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2017
    Beş Yıldız

    Anneler günü için hediye olarak aldım. Beklentilerimin çok ötesinde. Pahalı ürünlere gerek olmadığına inandım. 4 yıl garanti cabası...

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.02.2017
    Gayet başarılı.

    Ürünü daha önceden incelemiştim zaten beğenerek sipariş verdim. Belirtilen süre içerisinde geldi. Başarılı satıcı sağlam teslimat. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.11.2016
    PARASINI HAKKIYLA HAK EDEN BİR ÜRÜN

    King K 373 EcoVax, Çok ünlü markaların bahalı süpürgelerinden çok daha üstün yanları olan bir ürün.. Emiş gücü çok yüksek ve seviye ayarı var buna rağmen son derece sessiz çalışıyor. Bu yorumu sadece ihtiyacı olanlara katkım olsun ve bir de bu fiyata bu süpürgeyi satanlara minnet borcu için yapıyorum.. Gerçekten son derece kullanışlı bir süpürge.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
King K373 EcoVax 1400 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. King K373 EcoVax 1400 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat