Homend Dustroyer 1250 1000 W D Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Yorumları

Homend Dustroyer 1250 1000 W D Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(205 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    gayet iyi

    ürün 2 kademeli çekişe sahip 1. kademede halıda zor hareket ediyor çünkü çekiş gücü baya yüksek o yüzden biz sesiz modda kullanıyoruz halı üstünde daha rahat hareket ediyor. artıları çekişi çok iyi kafa kısmının hareketli olması güzel ışık olması güzel ve en önemlisi kablosunu kendisi sarıyor eksileri sap kısmı çok sağlam görünmüyor biraz yüklenilse kırılacakmış gibi ve biraz ağır gibi onun dışında kullanışlı bir ürün tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    İlk kez dikey süpürge kullandığım için diğer modellerle kıyaslama yapamam. Ama ürün açıklamalarında hiçbir yerde bulamadığım şu bilgileri belirteyim. Ona göre kıyası siz yaparsınız. 1. Enerji sınıfı D 2. Sert zemin emiş sınıfı B 3. Halıdan toz toplama sınıfı G 4. Toz yayma sınıfı G 5. Ses 88,9 desibel Ürün ağır ve kablosu da kısa. O yüzden pratik bir ürün değil. Ama tasarım ve kablo sarma özelliği güzel. Homend'in başka ürünlerini de kullandım; ama performans olarak en az beğendiğim ürünü oldu. Yine de işimi görüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Kablosu geliyor ve eskaza çektiğinizde kendiliğinden toplanmaya başlıyor. baza ve dolap altlarına sadece uç kısmı giriyor, gövde büyük olduğundan gerisi sığmıyor. diğer süpürgelere göre ağır ve hantal. Çekişi çok iyi, iki kademeli çekiş olması ve 2. kademede sesin az olması da iyi. Genellikle 2. kademede çalıştırmak kafi oluyor. tüm ev için değil, arada mutfak balkon gibi ekstra temizlikte kullanmak için aldım, daha hafif bir ürün daha iyi bir tercih olacakmış.

  • HepsiB. aracılığıyla
    GELİŞTİRİLMESİ LAZIM

    Ürünü tam 13 ay önce evlenirken almıştım. 1 aylık kullanımdan sonra üçgen başlığın makinaya giren gri plastik boru kısmı çatladı. Üçgen başlığın üçgen kısmı sağlam fakat boru kısmı kırılabilir bir plastik. Bu olaydan sonra bir süre el süpürgesi gibi kullanmaya çalıştım fakat çok ağır ve büyüklüğünden dolayı el süpürgesi olarak kullanımı imkansız. Gittim tekrar başlık aldım ama o paraya değmez kesinlikle. Bu ürünü alacağınıza ya hiç almayın yada o paranın üstüne biraz daha para koyun gerçekten kaliteli bir ürün alın. Çekiş gücü baya kuvveti fakat üçgen başlığın eklem yerindeki plastik sürekli sürekli kırılacağından bu bir anlam ifade etmiyor. Ayrıca bu kadar ağır bir ürüne dik konumda düşmeden durabilmesi için ya ayrı bir sistem geliştirmek lazım yada duvara vidalanan kanca gibi basir bir parça vermeleri lazım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Süpürgeyi alalı 6 ay oldu Bence alınması gereken en güzel dik süpürge kalitesi çok güzel emiş gücü mükemmel.kablosu kısa lakin Ek kablo kullanırsan sorun çözülmüş olur. Süpürürken elinde kabloyi tutarsan geri çekilip içine girmiyor . Süpürme aparatına takılan Işık çok işe yarıyor tozları çok güzel gösteriyor .Nereyi süpüreceğni görüyorsun ve için rahat ediyor Ayakta durabiliyor süpürge yalnızca ayağındaki üçgene girdiğine emin olursan çok rahat Ayakta duruyor tek olumsuz tarafı bence sert zemin üzerinde kaygan olmaması o seni biraz zorluyor yoruyor ama alışana kadar zamanla ona da alıştım ben çok memnunum iyi ki almışım diyorum homend şirketine teşekkür ediyorum ve hepsi burada sitesine teşekkür ediyorum Onun sayesinde fiyatı da gayet uygundu Ben aldığım zaman

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün elimize geçtiği gibi denedik gerçekten çekiş gücü çok iyi çok iyi şekilde halıyı ve zemini temizliyor led lambası da ekstra işinizi kolaylaştırıyor. Malzeme kalitesi gerçekten çok güzel sadece keşke kablosu biraz daha uzun olsaymış dedim ayriyetten de koltuk temizlemek için başka bir başlık olabilirmiş (küçük boru şeklinde bir aparat zaten çıkıyor). Bir de başlık ve makine dolayısıyla koltukların veya yatağınızın altını süpüremiyorsunuz. Makinenin gürültüsünden bahsedecek olursam her ses çıkaran makine gibi gürültüsüz diyemem süpürge sonuçta ama çalıştığında motorunun kaliteli olduğunu duyabiliyorsunuz güçlü bir süpürge hızlıca işinizi halledip yerine koyabilirsiniz bu fiyata bence çok iyi bir ürün.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 23.04.2021

    SAKIN ALMAYIN, UZAK DURUN Olumlu yönü - Motoru güçlü - Kablo yeri var Olumsuz yönü - Ağır - Plastiği çok kalitesiz, elinizde kalır - Ürün servis problemi var, rezil OLURSUNUZ. 3 aydır servis gönderdiğim parçayı göndermedi. Muhtemelen kaybetti. Ne arayan var ne soran. 10 defa aradım İLGİLENEN YOK. - HOMEND Ürünün kesinlikle arkasında değil. - Parçasını bulamazsınız ELİNİZDE KALIR - Müşteri Hizmetleri BERBAT ÖTESİ. - SAHTEKARLAR.

  • NI1 aracılığıyla, 04.04.2020
    Harika bir urun tavsiye ederim

    Sarmalı kablosu olması çok güzel.isikli olması da.teleskobik borusu çok iyi düşünülmüş.ve çekiş gücü çok yüksek.hsliyi kaldırıyor.cok memnun kaldım.ksrdesjm almıştı bende aldım.homend markası çok ilgili kardeşimin kırılmıştı başlığı komple başlığı sorgusuz yolladılar.tavsiyr ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.02.2020
    "Homend dustroyer 1250 alacak arkadaşlar"

    Olumlu yönleri: Marka kaliteli yerli malı ancak satıcı sehtekar homend dustroyer 1250 yazmış ama 1240 aslında.1250 de olan devir ayarı 1240 da yok birçoğu aynı ürün sanıp bu adam ucuz veriyor diye öbürü 400tl bu 219tl diyerek bu satıcıdan (MYROSSHOP) alıyor.Akıllı ürün ismine iki model numarasında koymuş.Öbürüne yapılan yorumlarda bunun sayfasına düşüyor aldanmayın.Cihazın devir ayarı varmı diye sordum neredeyse 1 gün sonra cevap yazdı.Homend kaliteli bir marka ancak satıcı leke düşürmeyecek.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.01.2020
    "Zayıf gövdeli "

    Olumlu yönleri: Çekiş gücü yeterli Olumsuz yönleri: Sapın bağlandığı yeri çabuk kırılıyor. Kablo sarma sistemi çok hassas kablosu sona gelince toplamaya başlıyor kendi kendine

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Arkadaşlar Ürünün çekiş gücü, otomatik kablo sarması, sessiz fonksiyonu süper. Almak isteyenler hiç düşünmeden alsın. Ben almadan önce markasından dolayı garantisini de sordum. Sadece Kocaelinde servisi var. Vede kargo ücretinde kendileri karşılayarak 7 iş gününde tekrar elimizde olacağını söylediler. Ben çok memnun kaldım 👏.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Şarjı çok iyi dayanıyor her yeri çok güzel süpürüyor emiş gücü falan da çok iyi. ürün çok ağır da değil rahatça kaldırıp kullanabiliyorum. Size de tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 22.10.2019
    Bu fiyata kaçmaz

    Çekiş gücü fiyatına göre çok güzel. Boyu çok iyi. Özellikle kabloyu içine toplaması çok güzel. Şimdiye kadar kullandıklarımdan en iyisi. Tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 10.10.2019
    Super

    Hemen geldi ve urun cok guzel cok iyi cekiyor ve kaliteli

  • NI1 aracılığıyla, 10.10.2019

    Çekimi gayet iyi, sessiz modda bile halı üstündeki performansı bence yeterli, normal modda zaten çekimi süper. Ürünün ağırlığı ise otomatik kablo sarma ve tutma borusunun uzama özelliğinden dolayı yine kabul edilebilecek düzeyde

  • NI1 aracılığıyla, 10.10.2019
    Süperge kullanışlı.....

    Gayet güzel tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 09.10.2019
    süper çekişli...

    Ürün çok güzel terettüt temeden alabilirsiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 09.10.2019
    cok guclu

    kablosunun icine girmesi cok guzel oldukca kuvvetli cekiyor isiklarini cok sevdik urun basarili homend olarak baska urunlerimde var markadan cok memnunum

  • NI1 aracılığıyla, 08.10.2019
    güzel ürün

    dik süpürge klipsli olması dışında güzel.

  • NI1 aracılığıyla, 08.10.2019
    Fiyatına göre emiş gücü çok güçlü

    Cihazda 2 emiş gücü modu var.1. modda halı süpürün bastırmaya gerek yok,2. modda da parke ve sert zemin.Cihaz, diğer yorumlarda anlatıldığı gibi ağır değil.Kablonun kısalığı normal her odada ayrı prize takılıyor.Bu aslında iyi birşey süpürge daha performansllı çalışıyor.Kablo uzadıkça çalışma gücü azalır motorun.Ses diğer kullandığım dikey süpürgelere göre çok iyi.Bu fiyata çok çok iyi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Homend Dustroyer 1250 1000 W D Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Homend Dustroyer 1250 1000 W D Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat