Homend Twinface 1204 2000 W Hepa Filtreli Silindir Vakum Elektrikli Süpürge Yorumları

Homend Twinface 1204 2000 W Hepa Filtreli Silindir Vakum Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2016
    Kendisi küçük ama güçlü

    ürünü bende herkes gibi yorumları okuyup aldım iyi ki almışım tereddütlüydüm sessiz ve çok güçlü makineymiş tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2016
    gayet başarılı

    ürün gayet başarılı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2016
    Fiatına göre iyi

    Elime ulaştığı gün hemen kullandık, emiş gücü çok güzel ama havayı arkadan degil yukarıya doğru çıkarması dez avantaj çünkü yanına yaklaşınca yüzünüze hava püskürüyor iyi değil ama fiatına bakarak alınabilecek bir ürün yeteri kadar kaliteli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2016
    boyutu küçü çekişi güçlü

    aradığım özelliklerın hepsi mevcut fazla para vermeye gerek yok ayarlı çekiş gücü sayesinde halıları yerınden kaldırıyor ıster toz torbalı ıster haznelı süpür memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.02.2016
    Pratik.Küçük,Kaliteli

    evimizdeki büyük süpürgenin ağır olması ve annemi yorması üzerine kardeşimle anneme sürpriz bir süpürge almaya karar verdik başta internetten değil kendimiz dışardan almak istedik güvenemedik daha sonra internetteki süpürgelerin daha uygun olduğunu gördük gözümüzü karartıp almaya karar verdik :) tabi baya araştırmalarım sonunda bizim için öncelik küçük ağır olmayan ama çekiş gücü gerçekten iyi olan bir süpürge almaktı araştırdım baktım en son HOMEND TwinFace süpürgede karar kıldık fiyatının uygun olmasıda kararımızda etkili oldu ne yazık ki herkese 3 günde ulaşan ürünler bana 5 günde ulaştı bunuda geçemeyeceğim :) ya gelmezse ya yanlış hasarlı gelirse diye tereddüt ettik nihayet ürünümüz ulaştığında korkularımız kalmadı kutudan sevimli kırmızı renkli bi süpürge çıktı hemen kurup denedik ve gerçekten doğru bi tercih yaptığımızı anladık hem temizlemesi kolay hemde günlük kullanım için fiyatına göre çok iyi bi süpürge normalde hiç bişeye yorum yapmam ama süpürge arayışlarımda yorumların etkili olduğunu görünce bende bizden sonra araştırma yapacak olanlara yardım etmek istedim:) güvenle alabilirsizi geç olsada hasar olmadan güvenli şekilde bize ürünü ulaştırdığı için hepsi buradaya teşekkür ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2016
    BEKLEDİGİMDEN İYİ

    Alırken tereddüt de kalmama rağmen gelen urun bizi çok şaşırttı toz haznesi biraz küçük ama çekiş görüntü özellik olarak bu fiyata çok çok super urun etrafimdaki lere siddetle tavsiye ediyorum kaçırılmaz bir fırsat

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2016
    süper..

    Siparişimiz 2 günde elimize ulaştı..Başka markada ısrar eden anneme zor bela aldık.Ürüne gelince küçük ebatı ile ters orantılı süper çekiş gücü,hem torbalı hem torbasız kullanım kolaylıgı,yedek parçaları ve fiyatı ile bizden 5 yıldız aldı.. Marka için boş yere paranızı harcamayın..Homend süper.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2016
    ÇOK BEĞENDİM

    BUGÜNE KADAR KULLANDIĞIM SÜPÜRGELERDE EN İYİSİ. KABLOSU KIRMIZI. GÜÇ AYARI VAR. SESİ GAYET MAKUL DÜZEYDE.BORULARI ÇOK KALİTELİ PARLAK SİMLİ GİBİ. TOZ KUTUSU ÇOK GÜZEL TEK HAMLEYLE İÇİNİ BOŞALTABİLİYORSUNUZ. İKİ TANE TOZ TORBASI GELİYOR. BEN ÇOK BEĞENDİM. ÇOK ARAŞTIRDIM. İYİKİ TERCİH ETMİŞİM. ÇOK MEMNUNUM ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM. ÇEKİŞ GÜCÜDE ÇOK İYİ.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.12.2015
    süper

    çok güzel 2200 w gücü gerçekte :) beğendim başka markadan bulamazsınız bunun gibisi fiyat performansı :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Homend Twinface 1204 2000 W Hepa Filtreli Silindir Vakum Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Homend Twinface 1204 2000 W Hepa Filtreli Silindir Vakum Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat