Hoover Xarion Pro XP81 XP15011 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Hoover Xarion Pro XP81 XP15011 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(42 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Süper

    Ürün çok küçük, hafif ve kompakt. Hemen kargolandi ve denedim. Bir sürü aparatı var. Zaten Hoover en başta süpürgeleri ile tanınmıştır. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

  • Amazzon aracılığıyla, 31.05.2023
    Kulanışı sesiz

    Filitiresini sık sık temizleme zorundasınız yoksa cekim gücü neredeyse sıfıra düşüyor cöp kutusu ufak kalıyor capuk dolma durumu var kulanışı olarak güzel sesiz emiş gücü iyi

  • Amazzon aracılığıyla, 21.09.2022
    Filitreleri çok pahalı

    Süpürge çekiş gücü şimdilik idare eder o kadar da yüksek değil yani. Borusunun makineye takılan kısmı tutkallıydı ve toz hazne plastiği kilit kısmında deformasyon mevcut. Filitreleri ön motor filitresini indirimden 224 tleye aldım ancak normal fiyatı daha yüksek tabi. arka motor filitresi de yine 200 küsür tleye satılıyor. Bu model süpürge filitrelerin fiyatları çok pahalı, indirimden alsak bile pahalı bazı süpürge filitreleri set olarak 160 tleye bile satılıyor. Arka filitre 50 tleye satılan süpürgeler var. Ama bu model süpürge filitreleri gerçekten çoook pahalı. Şu filitre fiyatlarını düşürün…

  • Amazzon aracılığıyla, 29.07.2022
    Ergonomik kullanış

    Çekim gücü iyi ses ideal

  • Amazzon aracılığıyla, 25.07.2022
    Başarılı F/P ürünü

    Hafif ve emiş gücü gayet başarılı

  • Amazzon aracılığıyla, 10.04.2022
    Farklı marka modellere yönelin

    Ürünün çekişi iyi. Yanında halı için herhangi bir turbo başlık gelmiyor. Resimlerdeki başlıklar parke vs için. Sesi oldukça az bizde şu an Electrolux marka bir süpürge var onunla kıyaslarsam oldukça düşük ses seviyesine sahip çalışırken. Güç düğmesinde herhangi bir ayar yok sadece basıyorsunuz çalışıyor bizdeki diğer makineyle kıyaslıyorum bu arada. Orta kısımda ve tekerleğinde olmak üzere 2 adet Hepa 13 filtresi var bu güzel. Güzel olmayan şey ise bu filtrelerin fiyatı. İnternette turbo başlık araştırırken hepa filtre fiyatlarına denk geldim. Süpürgeyi 983 TL'ye aldım, hepa filtresi ise 200 TL civarında. Electrolux'un yedek filtresi 20 TL! Şu an alalı 1 hafta oldu ve fiyatların günlük arttığı bu dönemde acaba ikinci süpürgeyi mi alsam diye düşünmeye başladım. Benden size tavsiye yorum yazdığım şu zamanlarda 1700 TL civarına Electrolux'ün turbo başlıklı olanı var onu alabilirsiniz. 2300 TL'ye de Bosch'un 750 watt'lık bir modeli var. Fiyatlar şimdilik böyle çok yakında değişecek arkadaşlar unutmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    güçlü temizlik kolay kullanım daha ne bekleyebiliriz teşekkürlr

  • Amazzon aracılığıyla, 19.05.2021
    Başlıklar sorunlu

    Ürün beklentileri karşılıyor. Ancak başlıklarda teker mekanizmaları kıl tüy topluyor ve pratik bir temizleme sistemi yok. Zamanla teker bağlantıları deforme oluyor ve başlık kullanılmaz hale geliyor

  • Amazzon aracılığıyla, 14.02.2021
    Ürü güzel

    Ürün güzel yanlız toz çekme aparatındaki plastikler biraz hassas

  • Amazzon aracılığıyla, 15.12.2020
    Çekim gücü iyi değil

    Pek başarılı bulmadım çekim gücü pek iyi değil. Ben çok uyguna almıştım yarı fiyatına ama yinede iade etme durumunda kaldım.

  • Amazzon aracılığıyla, 01.12.2020
    Kaçırmayın indirimde olursa

    Ürünü indirimde aldım ama fiyat performans açısından çok iyi. O fiyata bulursanız kaçırmayın.

  • Amazzon aracılığıyla, 10.11.2020
    Filtreleri hızlı tıkanıyor, temizlemesi çok zor.

    Evinizi temizlediniz bitti. Mis gibi oldu.. Toz haznesini de boşalttınız.. süper.. Ama iş filtreleri temizlemeye gleince gitti bi yarım saat daha.. her seferinde olmasada 2-3 seferde bir filtreleri temizlemek hatta ayda 1 yıkamak gerekiyor.. işimizi kolaylaştıracağına zorlaştırdı..

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2020
    (Ürünü satın aldı)

    büyük ümitlerle aldım bilmiyorum beklentimi karşılamadı. pratik ma çekiş gücü az. sesi rahatsız etmiyor. belki de bu paraya bu kadar köfte oluyordur.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel ürün sessiz çalışıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 26.04.2020
    800w ama çok güzel çekişi var

    halıyı tutup bırakmıyor 😄 arkadaki toz haznesini güzel yerleştirin. yoksa hiç çekmiyor. Doğru yerleştirme yapıldıktan sonra güçlü olduğunu göreceksiniz. Başka markaya ekstra vermeye gerek yok. 3 adet filtre var ve hepsi söküp yıkanabilir. Toz haznesini çıkarmak ve temizlemek çok kolay. Oldukça sessiz bir makine. Biz çok memnun kaldık. evimizin çoğu eşyası hoover zaten

  • Trendyol aracılığıyla, 17.04.2020
    (Ürünü satın aldı)

    süpürgenin çekişi hiç güzel değil aldığıma pişman oldum

  • NI1 aracılığıyla, 15.01.2020
    Urum performansi iyi parcalar ucuz

    Urun 4 a diyor ama sanki cekisi B gibime geldi onun dusunda hersey yazildigi gibi parasini hak eden bir urun ama parcalarin plastik kalitesi cin isi . Alin alin deger bu paraya bole mal yok

  • NI1 aracılığıyla, 06.01.2020
    Emiş gücü çok fazla

    Emiş gücü aşırı fazla sesi sedası yok ama efsane temizliyor. İleri yok sadece geri cekebiliyorsunuz. Bu fiyata en iyisi bu.

  • NI1 aracılığıyla, 02.01.2020

    Ürün belirtilen tarihte elime ulaştı. Ürünü denedim çok sesli değil ve çekim gücü iyi

  • NI1 aracılığıyla, 25.11.2019
    Gücüne göre iyi

    800 w a göre efsane çekimi var.Size çekimi yokmuş gibi gözüküyor ama çıkan pisliği gördüğünüzde sizde inanamayacaksınız.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hoover Xarion Pro XP81 XP15011 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hoover Xarion Pro XP81 XP15011 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat