Hoover TTE 2303 Elektrikli Süpürge Yorumları

Hoover TTE 2303 Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2014
    Sınıfının en iyisi

    1 Adet kendime 1 Adet kardeşime 1 Adette kardeşimin bacanağına olmak üzere 3 aile aldık kullanıyoruz 2!sini buradan aldım diğerini başka bir yerden almıştım. Harika bir ürün çok başarılı performansı çok iyi hanımlarımız çok memnun ilk ben aldım diğer ikisi deneyince hemen aldılar kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2014
    başarılı

    ürünün çekim gücü maksimum-minimum arasında seçenek sunmakta olup maksimum güçte çalıştırıldığında kategorisindeki pahalı ürünlere kıyasla çok başarılı, fiyatının uygunluğu da cabası. Kablosunun uzunluğu yeterli, hepa filtresi artısı ve torbası çok küçük değildir. süpürge arayışında olanlara tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hoover TTE 2303 Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hoover TTE 2303 Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat