ALtus AL 680 1800 W Hepa Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Yorumları

ALtus AL 680 1800 W Hepa Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 10.10.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Alerjisi olanlar için güzel ürün.

  • Trendyol aracılığıyla, 09.07.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Harika çekim gücü görselliği boyutu tavsiye ederim şiddetle 🥰

  • Trendyol aracılığıyla, 27.06.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Evde kedimiz var halılardaki tüyleri cok iyi çekiyor sulu olması bizim için avantaj temizlemesi kolay

  • Trendyol aracılığıyla, 27.04.2020

    Mükemmel Çekimmmmmmmmm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2012
    Parası çok olan başkasını alsın.

    Bir evin her türlü ihtiyacını fazlasıyla görür. Rakamlara takılmaya gerek yok. Bizler parayı biraz kolay kazanmaya başladığımız için hiç kullanmadığımız bazı özellikler için parayı çarçur ediyoruz. İsrafa hiç gerek yok. İlle de bu makine çay da yapsın diyorsanız siz bilirsiniz. Çekiş yeterli, duruşu şık, taşıması ve kullanımı kolay, garantisi Arçelik daha ne olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.01.2012
    almamanızı öneririm

    ben altus un 2000 w başka bir süpürgesini aldım ama normal süpürgelerin 1000 wattına ancak eşdeğerdir. çekiş gücü çok çok kötü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2010
    iyi bir süpürge

    bu süpürgeden ben de aldım. iyi bir ürün. çekiş gücü normal. malzeme kalitesi pek iyi değil. su hazneli ve hepa filtreli olması çok iyi. ben bu ürünü arçelik servis garantisinde olduğu için aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.09.2010
    HARİKA ÇOK GÜZEL

    GERÇEKTEN GÜZEL BİR SÜPÜRGE EMİŞ GÜCÜ ÇOK İYİ HALIYI YERİNDEN KALDIRIYOR TAVSİYE EDERİM BENDE TERERDÜT ETTİM AMA ÇOK MENNUN KALDIM ALIN KAÇIRMAYIN..

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2010
    İYİ GİBİ GÖRÜNÜYOR

    Arkadaşlar ben bu ürünü yeni aldım henüz elimede ulaşmadı.Umarım güzel ve kullanışlı bir süpürgedir yorumları okuduktan sonra almaya karar verdim.Kullandıktan sonra mutlaka yazacağım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2010
    Memnun kalacaksınız.

    Ürün küçük kullanışlı olmuş. emiş gücü güzel. Hem sulu hem hepa filtre olması da artısı. Bir eksiği var o da koldan kumanda edilmiyor olması o da olsa çok güzel olacaktı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.06.2010
    kesinlikle tavsiye ederim

    çok güçlü çekim,çok şık tasarım, çok temiz ortam bence fiyatı da çok iyi ihtiyacınız varsa kaçırmayın derim siyah beyazda yakışıyor yani

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.06.2010
    yorum yapan son arkadaş için yazıyorum,belki makinede bozukluk vardır bir baktır istersen...

    bence bu kadar iyi yorumun üzerine sizinkii sankibozuk gibi geldi bana iyiisimi bir servise baktırın bence............belkide bir bozukluk olabilir altus markası arçliğin yan ürünüdür yani çok kalitesiz olmaz gibi geliyor bana.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.05.2010
    altustan bunu beklemezdim.

    bu ürünü satın aldım. geldiği gün merakla eşimle birlikte hemen denedik ve büyük bir hayal kırıklığına uğradık. ürünü yorumlara ve görüntüsüne bakarak almıştık. hemde akrabalarımızın beyaz eşyaları altus idi ve çok memnunlardı. bizde pişman olmayacağımızı düşünerek,diğer su filtreli süpürgeleri de uzun uzun araştırıp inceledikten sonra bu üründe karar kıldık. ürün görüntü ve kullanım açısından güzel.küçük olması özellikle yer sorunu olanlar için iyi.su haznesi küçük ve hafif.ama çekiş gücü çok düşük.üzerinde 1800watt yazıyor ama alakası yok.daha önce kullandığımız süpürgemiz 1500w olmasına rağmen daha iyi çekiş gücüne sahipti.halının üzerindeki bir iplik parçasını dahi çekemiyor.sapıda rahat kullanıma uygun değil.özellikle halıların üzerinde çok zor hareket ediyor.malzemesi de çok kalitesiz.kesinlikle tavsiye etmiyorum.paranızı sokağa atmak istemiyorsanız almayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2010
    harika bir ürün

    harika bir ürün emiş gücü çok iyi arçelik garantisi altında oldugunu biliyorum hepa filitre sayesinde tozlar artık havada degil tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.03.2010
    burda dikkat çekmeyen ama çok iş gören bir makina

    arkadaşlar ürünü almadan önce bir tek oyum vardı. pek dikkat çekmiyoırdu burada ama ben aldım 1 ay oldu kullanıyorum. çok memnunum. herkese tavsiye edrim. çok mükemmel bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2010
    güzel ürün

    makine gerçekten güçlü vakuma sahip,hepa filtre olması ve toz ve artıkların suda toplanması çok iyi,tavsiye ederim aynı fiyata bu kalitede biraz zor bulunur,teşekkürler H.B.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2009
    harika bir ürün

    arçelik beko güvencesinde8(çinde üretilmiş),kullanımı kolay temizliği çok güzel bir ürün ,ürüne hiç yorum olmamasına,ürünü hiç görmememe rağmen aldım iyiki almışım..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
ALtus AL 680 1800 W Hepa Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. ALtus AL 680 1800 W Hepa Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat