Miele Complete C3 Cat Dog Powerline SGEA0 1200 W D Sınıfı Toz Torbalı Elektrikli Süpürge Yorumları

Miele Complete C3 Cat Dog Powerline SGEA0 1200 W D Sınıfı Toz Torbalı Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(94 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Alman Farkı

    Alman malı Miele’nin her ürünü olması gerektiği gibi; sağlam, pratik ve fonksiyonel. Süpürge, turbo başlığı ile harikalar yaratıyor. Çıkaramadığı toz, çalışmadığı yüzey yok. Çekişi süper; ayrıca iki farklı başlık daha kutudan çıktı. 11m kablosu ile priz-priz gezmiyorum artık. Parkeler cilalanmış gibi parlıyor turbo başlık ile süpürdükten sonra, halılara renk geliyor. Miele’den şaşmayın her türlü ev elektroniğinde..

  • HepsiB. aracılığıyla
    On numara, beş yıldız

    Yaklaşık iki buçuk yıldır kullanıyorum, bu siyeden almadım ama alacaklara faydası olması açısından yorum yapmak istiyorum. Harika bir ürün, malzeme kalitesi vb. Toz torbası üç ayda falan doluyor. Gerçekten iyi ürün, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel ürün tavsiye ederim

    ürünü iki yıldır kullanıyorum hortum ve malzeme kalitesi iyi, kablo uzunluğu yeterli, çekiş gücüne gelince normal başlığını maksimum çekiş gücünde hareket ettiremezsiniz o derece, sessiz çalışıyor, toz torbası haftada en az üç kez kullanılmasına rağmen 3-4 ayda ancak doluyor, tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Teşekkürler MK Evaletleri

    MK Evaletleri Etiler Miele Center firmasına teşekkür ederim. Miele Complete C3 Cat and Dog serisi süpürgeyi sorunsuz teslim aldım. İlk izlenimim ürün parasını sonuna kadar hakediyor. Çok güçlü bir süpürge. Olumsuz bir yanını görmedik. Evi tertemiz yaptı. Turbo başlık halıdaki tüm tüy ve saç kıllarını temizledi. Halı orijinal rengine döndü :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel ürün, hızlı teslimat

    Merhabalar. Ürünü almadan önce çok araştırdım dyson almak üzereydim fakat toplu iğne ve sert cisim çekerseniz garanti dışı kaldığını öğrendim ve vazgeçtim. Yani dyson ile süpürmeden önce başka süpürgeyle süpürmek lazımmış. Evimde kedim ve bebeğim olduğu için bu üründe karar verdim ve kesinlikle doğru tercih olduğunu anladım. Turbo başlığı mükemmel halıda tüy kil ne varsa topluyor ve en önemli özelliği çekim gücüne rağmen yapışıp kalmıyor yağ gibi kayıyor. Toz torbası da gerçekten harika size şunu söyleyim alerjik bir hastalığınız varsa cyclonic yani torbasız modelleri temizlerken tüm tozu çekmek zorunda kalıyorsunuz. Bunda öyle bişey yok torba kapaklı çıkarıp attığınızda olay bitiyor. Hepa filtre olayına takılmayın zaten torbası tozu %99.95 oranında tutma özelliğine sahip. Hareket kabiliyeti de mükemmel. Parasını kesinlikle fazlasıyla hakediyor. Ürünü MKEvaletleri mağazasından aldım güzel paketleme ve hızlı teslimat için özellikle Caner beye özel ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.01.2022
    gayet güzel.

    Olumlu yönleri: ürünü beklediğim gibi beğendim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.11.2021
    Ürün hakkında

    Olumlu yönleri: hızlı ve çabuk ulaştı teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.11.2021
    Gayet iyi

    Olumlu yönleri: Hızlı kargo güzel ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.10.2021
    gayet güzel

    Olumlu yönleri: çekişi gayet güzel ve sessiz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.08.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Kardeşim yeni evlendi ve ona ayrıca bir ev hediyesi almak istedim. Bu ürünü daha önce de duymuştum ve birkaç tavsiyeyle kesinlikle bunu almam gerektiğini düşündüm. İyi ki de öyle yapmışım. Kardeşimin evine gittiğimde bazen ben de kullanıyorum gerçekten inanılmaz bir ürün. Çekim gücü olsun az ses çıkartması olsun bayıldım. Herkese tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.08.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) harika,

    Olumlu yönleri: tek kelime ile muhteşem bir ürün, imkanı olan alsın derim. çekim gücü, görüntüsü muhteşem. ağır bir süpürge de değil. hele de ben daha önce kocaman bir sulu süpürge kullandığımdan bu ayrı bir keyif. Olumsuz yönleri: iyi hoş da bir tane yedek toz torbası olaydı iyiydi : )

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.08.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) MİELE COMPLETE C3 ALLERGY

    Olumlu yönleri: Çok başarılı bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2021
    Tavsiye ederim

    Olumlu yönleri: Annemin ısrarı üzerine aldığım bir elektrikli süpürge. Annemin ısrarlarında gerçekten haklı olduğunu gördüm. Ev zeminini, halıları çok iyi temizliyor. Performans açısından çok verimli çalışıyor. Tüketim olarak da gayet tasarruflu bir ürün. Arzum markası zaten inanılmaz kalite ürünler üretiyor. Fiyatından bahsedecek olursam, her açıdan fiyatını hak eden bir elektrikli süpürge. Kullanımı gayet rahat ve dinamiklik sağlıyor. Elektrikli süpürge arayanlar için tavsiye eder

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.05.2021
    miele cat dog

    Olumlu yönleri: 14 yildir miele jazz plus kullaniyordum muadil toz torbası alinca motora toz kaçırdım yoksa daha uzun yıllar kullanırdım sonrasında kablosuz dyson mi yoksa tekrar miele mi diye tereddüt ettim kablosuz supurgeler tüm evi tek sarjla supuremediginden(günlük temizlik için ideal) tekrar miele almaya karar verdim bu modeli kullananların memnun olduğunu duyunca satın aldim cekim gücü çok iyi turbo fircasi sagyy halidaki killari topladı ve kabarttı kesinlikle tavsiye ederim Olumsuz yönleri: yedek parçaları çok pahalı daha önceki supurgemde bir defa supurge ayağı degistirmistik eşim fiyatını duyunca supurgenin kendisi kac paraki demisti😂ama 6yillikti supurge toz torbalarinida 10 sene öncesine göre baya kucultmusler eskiden kutuda 5adet oluyordu şimdi 4

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.04.2021
    Beğenmedim

    Olumsuz yönleri: Ürünü kendi evim için almıştım. Sahip olduğu sulu çalışma sistemini hiç beğenmedim. Az bir şey tozda bile leş gibi koku veriyor. Bence hiç pratik değil. Ayrıca kablosu da kısa.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.04.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Güzel bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.03.2021
    guzel

    Olumlu yönleri: güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.03.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) tek kelime ile " mükemmel"

    Olumlu yönleri: Tek bir olumsuz yönü yok uzun kablo akıcı ve kolay hareket kabiliyeti tüm akşamlar üzerinde olma pratiği şaşırtıcı derecede sessiz çalışması yapısal malzeme kalitesi ve teknik özellikleri filitre ve motor bakımından kusursuz. Olumsuz yönleri: Bu kadar iyi makinayı iyi bir kargo firmasi daha hızlı elime ulaşa bilirdi İstanbul içi bir günlük iş MNG kargo ile 3 gün sürdü

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.02.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) kaliteli

    Olumlu yönleri: Kaliteli ürün. Bizde daha önce sulu süpürge vardı. Bu toz torbalı olduğu için kullanımı zor olur, makine ağır olur diye düşünüyordum. Toz torbalı daha kolay, devamlı tozu boşaltma ile uğraşmıyorsun. Ayrıca makine ağır değil. Sesi de fazla çıkmıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.01.2021
    Milli elektrikli süpürge

    Olumlu yönleri: Ürün zamanında geldi ama Olumsuz yönleri: Ürün zamanında geldi Ama kargo ücreti 30 TL yazıyordu Ürünü teslim aldığım zaman kargocu 50 TL aldı yazıktır milleti kandırıyorsunuz kargo ücreti neyse orada belirtin

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Miele Complete C3 Cat Dog Powerline SGEA0 1200 W D Sınıfı Toz Torbalı Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Miele Complete C3 Cat Dog Powerline SGEA0 1200 W D Sınıfı Toz Torbalı Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat