Thomas Mistral XS 1400 W E Sınıfı Islak Kuru Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Yorumları

Thomas Mistral XS 1400 W E Sınıfı Islak Kuru Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(23 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 28.11.2019
    (Ürünü satın aldı)

    gayet iyi bir ürün, çok memnunum altı aydır kullanıyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 26.11.2019
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyatına göre mükemmel.

  • NI1 aracılığıyla, 02.11.2019
    Şahane

    Ürün beklediğimden daha iyi. Evi önce eski süpürgemle süpürüp, ardından bu süpürgelye tekrar aldım. Suyun içindeki pisliğe inanamadım. Demek ki bugüne kadar boşuna temizlik yapıyormuşum. Eskiden evi süpürdükten sonra heryeri bir toz kaplıyordu. Şimdi ise tozdan tüyden eser yok. Sanki heryer ışıl ışıl. Su haznesini temizlemek çok kolay. Doğru kullanıldığı sürece mükemmel bir süpürge. Teşekkürler Thomson.

  • Trendyol aracılığıyla, 19.09.2019
    (Ürünü satın aldı)

    Tek kelime ile mükemmel bir süpürge çekim gücü çok iyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.06.2019
    "gercekten güzel bir ürün"

    Olumlu yönleri: ürün gayet iyi cekim gücü çok güzel alalı 1.5 ayı gecti gayet güzel aparatlarıda çok kullanışlı ayrıcada ürün kaliteli bence

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2019
    Beş Yıldız

    tank gibi kesinlikle tavsiye ediyorum kullanınca anlayacaksınız

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 14.01.2019

    Ben 5 yıldır bu makinenin aynısını kullanıyorum ne bir parçası bozuldu ne bir parçası aşındı nede çekiş gücü düştü, 8 mt kablo uzunluğu çalışma çapıda uzatma kolu ile 11 mt gayet yeterli, tek eksisi çekim gücü ve wattın yüksek olmasından dolayı sesli çalışması ve temizlikten sonra su haznesinin temizlenmesi onun içinde suya tuttuktan sonra bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz hazne üzerindeki mavi süngerler ise elle yıkanmalı, her temizlikten sonra o suyun içersine biriken kiri gördüğünüzde inanamazsınız ev bu kadar kirlimiydi diye, hele suya birde az biraz esans koyarsanız eviniz mis gibi kokar, gerçek alman malıdır almanyada üretilir, ben mediamarkt tan 270 euroya almıştım zamanında Türkiye fiyatı gerçekten çok uygun annem astım hastası ona da aldım hb den 690 liraya, Şimdi açık konuşmak gerekirse tembel olan insan bu makineyi almasın yok çok ses yapıyo diyen de uzak dursun sanki gün boyu makine çalıştırıyonuz, böyle boş sebeplerden çamur atmayın, sessiz isiyosanız slient makine alın tembelseniz torbalı alın yalnız yılda bir filtre sistemini değiştirin oda 35-60 lira arasında alıp kendiniz çok kolay değiştirebilirsiniz, Tavsiye ederim temizliği ve temiz hissetmeyi sevenlere. Not: esanslar aktarlarda bulunuyor, lavanta yağı olur çam esansı olur gül olur artık ne koku seviyorsanız ona göre esans her aktarda\baharatçıda bulabilirsiniz 5-10 lira arasında değişiyor. Bi kaç damla yeterde artar her kullanımda.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2018
    mukemmel

    Ben başka yerden aldım. Makina tek kelime ile harika.Bazi insanlar uğraşmamak için memnun kalmamislar.Arkadaslar bu makina tozu dışarı bırakmıyor astım hastası olanlar için mukemmel.İsiniz bitti mi sadece parçaları durulayip temizliyorsunuz.Benim 5 dakkami bile almıyor.İddia ediyorum hiç toz çıkmaz dediğiniz yerden bir avuç toz çıkarır.Ayrica su haznenin olduğu yerde normal supurecekseniz beyaz plastik filtreyi koymalısınız.Cunki içerde biriken tozu filtreleyip suyu tozun içine karışmasını sağlıyor.bu çok önemli.kullanma aparatları olsun her şeyiyle 4 dortluk

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2018
    thomas mistral xs

    6 yıl kadar thomas genius s1 kullandım temizliğinden çok memnundum şimdi mistral xs modelini aldım temizlik namına tek geçerim ayrıca bu yeni model de kullanım sonrası temizlik çok kolay 5 dakika sürmüyor atık kutusunun temizlenmesi harika bir ürün temiz sandığımız evden çıkanlara inanamazsınız sadece dikkat edilmesi gereken konu kutudan çıkan şamandıralı beyaz dikdörtgen parçayı normal temizlikte kullanmayacaksınız o parça eğer süpürge ile sıvı dökülmüş bir alanda temizlik yapacaksanız kullanılacak

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.11.2018
    İşe yarayacak gözüküyor

    Çok hızlı geldi. Hemen bir deneme yaptık, oldukça pislik topladı, toz topladı, dışarı toz salmıyor, işe yarayacak gözüküyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.08.2018
    Elektrikli Süpürge muhteşem

    Mükemmel temizler, montajı kolay sökülür, su filtresi kolay temizlenir. Bu benim su filtreli ilk elektrikli süpürgem. Birçok seçeneği gözden geçirdi ve Thomas Mistral XS'i seçti. Arkadaşlarının tavsiyesi üzerine, o çok iyi ve kaliteli. Buna ek olarak, evimizdeki kabarık kedi yüzünden, sadece böyle bir elektrikli süpürge ve bu arada. Yüksek kaliteyi kaldırır. Çok güçlü. Birçok farklı fırça, ama sadece bir kat / halı kullanın. Birçok elektrikli süpürgenin ardından hoş olmayan bir koku bırakmaz. Temizlemeyi kolaylaştırır ve zaman kazandırır. Çok iyi, herkese tavsiye ediyorum.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 13.02.2018
    Mükemmel

    ürün gerçekten mükemmel, tavsiye ederim. eşim hergün evi süpürür siler. bu ürünü aldıktan sonra evden bir pislik çıktı inanamadık. eski süpürgemiz hiç süpürmüyormuş bunu anladık.

  • NI1 aracılığıyla, 27.01.2018

    Satici cok ilgiliydi aldigim gun kargoladi 1 gun sonra elimde oldu allerji hastasi oldugum icin arastirmalarim sonucunda son derece yerinde bir karar verdigimi gordum urunu kullandim mukemmel temizlik evimde camur varmista haberim yokmus fiyat olarakta en uygun burasi kesinlikle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2017
    tavsiye etmiyorum

    Su filtreli tüm elektrik süpürgeleri gibi başa dert sıkıntılı bir alet. Temizlemesi ayrı, 6 ayda bir değiştirilmesi gereken filtreleri ayrı, tozun ıslanıp çamurlaştıktan sonra çimento gibi makineyi tıkalaması ayrı. Fikir güzel sonuç kötü. tavsiye etmiyorum.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 23.09.2017
    harika bir ürün.

    ürünü çok araştırdım ve en iyi fiyata buradan aldım. fiyat performans oranı mükemmel. bu fiyata bu kalitede süpürge bulunmaz. tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 26.08.2017
    Süper

    Sulu sistem hiç düşünmüyordum. Ama sonrasında Alman malı Thomas'ı görünce ve yorumları okuyunca almaya karar verdim. İlk kullanımda çok doğru bir karar vermiş olduğumu anladım, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2017
    Size anlatayım

    Öncelikle yaninda gelen parçalardan beyaz renkli şamandıralı plastik olani su tankina sakin takmayin yoksa tozlar islanmadan motora yuruyor.! Su tanki aşiri kirleniyor filitreler vs. Her iş bitiminde bulaşık yıkar gibi yıkamanız gerekiyor. Çok gürültülü çalışıyor. Makine çok ağır. Yanında gelen halı süpürücü ağız aşırı derecede halıya yapışıyor ileri geri sürmeniz mümkün değil, kesinlikle başka kafa almamız gerek. Motor devir ayarı tuşa basılı tutup bekleyerek ayarlanabiliyor bu da çok vakit alıyor pratik değil. Ayrıca Teknik bir bilgi olsa da şunu söylemeliyim bu makine tozu suyun içinden Geçirmiyor onun yerine ejekter tekniği ile tozu ıslatıyor. Tavsiye etmiyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 18.10.2016
    kaliteli

    ürün alman malı kaliteli.. tavsiye edilebilecek ender elektrik süpürgelerdendir..

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.10.2015
    tavsiye etmiyorum

    Su filtresinde kalması gereken tozlar motor hava girişine kadar geliyor ilk kullanışta filtre kirlendi Su filtresi çok yetersiz neredeyse her odayi supurdukten sonra yıkayıp temizlemek gerekiyor ve çok vakit alıyor dikkat etmezsen toz motora kadar gidebilir buda garanti dişi

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.08.2013
    KESİNLİKLE ALINMALI

    16 Senelik ev hanımıyım çocuklarımın astım probleminden dolayı doktorum tarafından tavsiye edildi THOMAS ürününü aldım ve kullandım tek kelimeyle bundan daha iyisi olamaz diyorum kesinlikle tavsiye ediyorum.Ve kullananların bu tür yorumlarını paylaşmalarını istiyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Thomas Mistral XS 1400 W E Sınıfı Islak Kuru Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Thomas Mistral XS 1400 W E Sınıfı Islak Kuru Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat