Sunny SN7BHT01 Buharlı Temizlik Makinesi Yorumları

Sunny SN7BHT01 Buharlı Temizlik Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 15.09.2014
    ideal

    yorumları okuyarak aldım .ilk çalıştırdığımda buhar gelmedi biraz uğraştım ama sonra geldi.güzel temizliyor şimdilik parkelerde denedim iyi sonuç aldım.banyo fayanslarındaki sabun lekelerinide iyi temizliyor ama biraz zaman harcamalısınız.tek sıkıntı ağır olduğu için kolunuzu ağrıtıyor ve kablosu bana kısa geldi uzatmayla kullanmak lazım.alacaklara tavsiy ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2014
    ihtiyacımı karşılıyor

    Yorumları önemserim. Bu üründe de önemsedim ve bazı kaygılarla bekledim. Hemen gelen ürünü ben de ertesi günü kullanmaya başladım.Gerçekten de pahalı ürünlerin gördüğü işleri görebiliyor. Üstelik su damlacığı falan da bırakmıyor. Tüm ilgililere teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2014
    kullanışlı

    ilk gün denedik yorumumda gerçekçi olmalıyım çünkü bu yorumlara bakarak insanlar alışveriş yapıyor.gayet kullanışlı çok bi beklenti içerisinde olmayın ama işini fazlasıyla görüyor parasına göre.tavsiye edrim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.07.2014
    PARASINA GÖRE

    ürün çokda ergonomik değil haricen ucna takılan uzatma kablosu olsa kullanımı kolay olurdu ayrıca buhar çıkışı manuel olmasıda dez avantaj sürekli basmak zorundasınız insanı fazla yoruyor buhar çıkışı fazla yüksek değil halıda hiç tavsiye etmem nemli bıraktığından bakteri için ideal ortam yaratıyor yorumlardan sonra almaya karar verdim çokda memnun kalmadım yaptığınız bölgeyi hemen silemezseniz işin içinden çıkamıyosunuz alacaklar bu tarz ürünleri iyi araştırsınlar fiyatından dolayı tercih ettim diğer markalarda hemen hemen aynı bence firmalar biraz daha geliştirmeliler

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2014
    Çok iyi aspiratör/davlumbaz temizliyor

    Baldız için aldık. Canlı olarak davlumbazda biriken yağları şıpır şıpır nasıl indiğini gördük. Baldız bize de tavsiye etti. İlk fırsatta böyle bir şey alabilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2014
    bu fiyata bu cihaz çok çok iyi

    Arkadaşlar bu fiyata bu cihaz çok iyi.Alalı bir haftayı geçti,beklentileriniz çok üst düzeyde değilse başka bir ürüne iki misli fiyat verip boşuna paranızı çarçur etmeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2014
    tahminimden daha iyi

    aynı ürürün çeşitli markaları var ama hem fiyat hemde kalite açısından çok memnun kaldık tavsiye ederim.. istedik ertesi gün geldi..

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.05.2014
    Mükemmel

    Ürün elime geçer geçmez kullanmaya başladık ben elımden bırakmak ıstemedmım o kadar zvklı.Parkeler ne kadar matmıs megerkı cok parlattı son derece kullanıslı ozellıkle cocuk varsa evde sart ben bırde arabamın kırlı dosemelerınde kullandım sonuc mukkemel kesınlıkle tavsıye ederım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.05.2014
    paspas ve halı temizliği

    ürün bugün elime geçti ve hemen kullandım.bütün evin temizliğinde kullanılabilecek güzel bir ürün.. özellikle halı temizliğinde çok iyi, çünkü benim küçük bir bebeğim var ve hiç olmadık bir anda halı leke olabiliyor.. bugün denedim ve cok iyi bir şekilde temizledi. fırın ve camlarımda da denedim gayet iyi sonuçlar aldım.. Süpürge olarak kullanılamaması dışında başka eksi bir yönünü yok sanırım.. Küçük bir not düşmem gerekirse de bebek ve çocuklu aileler için birebir çünkü oyuncaklarını dezenfekte etmekte de kullanabiliyorsunuz!!!

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.05.2014
    pratik temizlik ürünü

    ürünü teslim aldım hemen denemek istedim. su haznesini doldurdum prize taktım çalıştırdım fakat buhar oluşmadı bir kaç defa daha denedim müşteri hizmetlerine sordum hemen cevapladılar. elektronikten anlayan birine gösterdim su haznesinde ufak bir temazsıslık varmış düzeldi. sonra başladık evdeki alanlarda denemeye halıyı parlattı parkede başarılı derz aralarındaki oluşmuş siyahlıklarıda beyazlatıyor. sadece su haznesi var toz haznesi yok. bence bu fiyata bu pratiklik ve müşteri hizmetleriyle tercih edilebilir teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2014
    urunu kullananlara soru

    urun supurge olarakda mı kullanılabılıyor. tam anlamadım toz haznesı var dıyor orda kullananlar yardımcı olabılırmı ona gore almayı dusunuyorum. tesekkurler

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.04.2014
    kullanışlı bir ürün

    ürün 1 günde elimize ulaştı. kutunun içinden bir çok aparat çıkmakta. deneme amaçlı kullandık, sonuç tatmin edici. sert zeminler için iyi, camda denedik su izi kalmakta. kanepelerin altı gibi paspasın girdiği yerlere girmiyor, biraz yüksek. ama çıkmayan lekeleri çıkarabiliyor. fiyatına göre güzel bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2014
    kolaylık

    Ürün elime hızlı bir şekilde ulaştı. Hemen kullandım. Artık vileda kullanmak istemeyenlere tavsiye ederim. Hem kolaylık, hem hijyen, deterjan kullanımına da son. Rahatlıkla kullanabileceğiniz pratik bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2014
    Buharın gücü

    Eşimin kollarının ağrıması beni bu ürünü almaya yöneltti.Ürünü hepsiburadadan aldım hızlı bir şekilde kargoladılar ve ürünü hemen test ettim lekeli olan halıdaki lekeleri başarılı şekilde temizlediğini gördüm.Menmun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2014
    GÜZEL...

    GÜZEL BİR ÜRÜN EŞİME HEDİYE OLARAK ALDIM.TAVSİYE EDERİM...ÜRÜNÜN YANINDAKİ APARATLARIDA FENA DEĞİL.BİR ÇOK ÜRÜNDEDE BU APARATLAR YOK...ALMAK İSTEYENLER DÜŞÜNMESİN BU FİYATA BU ÜRÜN ALINIR KAYBEDECEĞİNİZ BİR ŞEY YOK...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sunny SN7BHT01 Buharlı Temizlik Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sunny SN7BHT01 Buharlı Temizlik Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat